fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Gizi > 2 PILIHAN VEGAN piring pikeun dinner 

2 PILIHAN VEGAN piring pikeun dinner 

dinner_vegan_vegetarian_options

 

Naha aya bédana antara vegan sareng vegetarian? Veganisme parantos nalukkeun langkung seueur anu nganut gaya hirup. Lamun diwangun ku total ditarikna dahareun jeung sagala produk sato tina konsumsi, kayaning utensils jeung pakean, contona. Dahareun vegan, atanapi katuangan vegetarian tiasa ngeunah pisan upami didamel sacara kreatif sareng ngajalajah sajumlah ageung tuangeun tina kelompok sayuran. Dahareun vegetarian e vegan sabenerna sarua lamun datang ka konsumsi dahareun .

Ieu mangrupikeun 2 resep vegan anu kedah dilakukeun dina waktos tuangeun sareng lentil sareng quinoa, anu mangrupikeun sumber protéin vegetarian anu saé.

VEGAN LENTIL jajan 

Lentil mangrupikeun legum, sumber protéin vegan anu éndah kalayan 9g unggal 100g. Éta ogé beunghar beusi, séng sareng biotin. Éta ngabantosan ngontrol koléstérol, ningkatkeun aliran getih sareng nguatkeun sistem imun. Salian jajan, éta tiasa dianggo pikeun ngadamel burger vegan sareng resep anu sanés pikeun versatilitasna. 

Bahan:

  • 250g lentil anu asak saé dina cai sareng uyah 
  • 50 g kacang Brazil dicincang 
  • 4 sendok saos tomat homemade 
  • 1 wortel parut
  • 1 zucchini grated
  • 100 g quinoa dina flakes halus
  • 100 g siki sunflower 
  • 2 séndok wijén
  • 2 séndok kalapa
  • 2 sendok minyak zaitun extra virgin
  • Saffron atawa kari secukupnya
  • 1 séndok dessert jahé grated
  • Bau héjo sacukupna
  • 1 ciwit kayu manis
  • 1 ciwit lada pepperoni 
  • 1 séndok téh paprika amis
  • ½ bawang dicincang
  • Uyah 1 séndok téh 
  • 1 séndok kopi tina jinten taneuh 

MANFAAT LENTIL

Lentil mangrupikeun legum, sumber protéin vegan anu éndah kalayan 9g unggal 100g. Éta ogé beunghar beusi, séng sareng biotin. Éta ngabantosan ngontrol koléstérol, ningkatkeun aliran getih sareng nguatkeun sistem imun. Salian jajan, éta tiasa dianggo pikeun ngadamel burger vegan sareng resep anu sanés pikeun versatilitasna. 

Métode persiapan:

Preheat oven ka 180 °.

Campur kabéh bahan kacida alusna. Gajih pan, sprinkle jeung wijen jeung nambahkeun campuran. Panggang pikeun 30 mnt ditutupan ku aluminium, Cabut aluminium sarta ninggalkeun sejen 10 mnt.

 

QUINOA VEGAN BURGER

  • 1 ubi jalar
  • 1 séndok gél linseed
  • ½ bawang bodas
  • 3 sendok siki quinoa
  • 1 lemon diperas
  • 1 séndok tina Basil garing
  • 1 cengkéh bawang bodas
  • 1 dessert séndok uyah laut
  • 1 séndok téh cabé hideung 

Mangpaat QUINOA

Pilihan séjén anu serbaguna nyaéta sereal quinoa, anu ngagaduhan langkung seueur protéin tibatan lentil legume, nyaéta 14g per 100g. Salian protéin, éta beunghar kalsium, beusi sarta ngabogaan jumlah alus omega 3 jeung vitamin B. Éta tiasa dianggo pikeun resep vegetarian sanés sapertos salad vegan atanapi pancake vegan.

Métode persiapan:

Masak ubi amis nepi ka lembut, piceun kulitna, tumbuk jeung sisihkan.

Masak quinoa jeung ninggalkeun eta di Ponto Al dente, solokan jeung sisihkan.

Campur kabéh bahan.

Bentuk kana pasisian tengah jeung Panggang dina oven preheated dina 180 ° salila 15 menit.

 

Naha jadi VEGAN?

  • Éta langkung sustainable
  • nyegah kanker
  • Nyegah panyakit degeneratif
  • Ngurangan alergi
  • Ngaronjatkeun fungsi usus
  • Ngaronjatkeun harepan hirup rata 

 

KUMAHA JADI VEGAN SEHAT?

Ngan ngaleungitkeun daging henteu hartosna yén diet vegan anjeun bakal saé. Kombinasi penting asam amino, karbohidrat, jeung lemak diperlukeun pikeun métabolisme hadir. Sapertos diet naon waé, gaduh pituduh nutrisi dugi ka anjeun tiasa ngadamel pilihan anjeun nyalira. Lamun urang ngobrol ngeunaan veganism, atikan gizi leuwih ti diperlukeun pikeun nyegah, contona, kurangna vitamin B12 nu utamana patali jeung neurological jeung anemia. Gariskeun naon anu anjeun peryogikeun sareng kéngingkeun kauntungan tina gaya hirup éta.

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 0
Total Undian: 0

2 PILIHAN VEGAN piring pikeun dinner 

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!