fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Tip Binaragawan > Tip binaragawan sacara umum > Papanggih 6 Poin Dasar Pikeun Kéngingkeun Hasil Anu Langkung Hadé dina Binaraga!

Papanggih 6 Poin Dasar Pikeun Kéngingkeun Hasil Anu Langkung Hadé dina Binaraga!

Panggihan 6 faktor anu ngajantenkeun sadayana bédana sareng anu ngajamin hasilna langkung saé dina binaraga. Anjeun bakal kaget ku tips anu bakal kami daptar dina tulisan ieu.

6-faktor-pikeun-ningkatkeun-awak-awak-hasil


Naha anjeun nganggo atanapi parantos nganggo taktik pikeun kéngingkeun hasil anu langkung saé dina binaraga? Upami kitu, wilujeng, aranjeunna ngajantenkeun sagala bédana, kumargi ieu mangrupikeun salah sahiji olahraga anu paling gumantung kana dedikasi jalma anu ngalaksanakeunana.

Pikeun kéngingkeun hasil anu langkung saé dina binaraga perlu ngabaktikeun diri sanés ngan ukur pikeun latihan nyalira, tapi ogé kana sababaraha faktor anu mendasar, sapertos tuangeun, istirahat komo psikologis.

Salaku tambahan, atlit anu teratur bakal salawasna saléngkah payuneun praktisi sanés, kumargi latihan beurat mangrupikeun olahraga anu seueur pangulangan sareng kamungkinan bingung antara hiji set sareng anu sanés anu saé.

Pikeun ieu, tulisan di handap ieu bakal daptar 6 poin dasar pikeun kéngingkeun hasil anu langkung saé dina binaraga, anu panginten aya hubunganana sareng tuangeun, palatihan, fokus, motivasi, sareng anu sanésna. Pantes diparios!

Dupi urang angkat teras?

1 - Ngalatih pikeun penghasilan!

Hilap ngeunaan sumping di gim sareng menerkeun sadayana! Poho yén aya jalma anu hoyong ngobrol sareng anjeun sareng mopohokeun zona kanyamanan anjeun. Ngan pokuskeun kana tujuan anjeun!

sok latihan sareng tujuan kauntungan

NYAHO >>> 13 Tip Pikeun Ngagancangkeun Keuntungan Otot Anjeun!

Anjeun ngalakukeun salah sahiji hal anu paling hese pikeun didatangan, janten naha anjeun ayeuna bakal asa asa? Tangtos henteu, leres! Janten, nalika anjeun dugi ka gym, pokus!

Anjeun bakal tanggel waler pikeun kasuksésan atanapi kagagalan latihan anjeun. Naon anu anjeun bakal pilih pikeun anjeun?

2 - Simpen tujuan anjeun dina pikiran

Naon anu anjeun angkat ka gym? Ngobrol atanapi ngalatih? Upami anjeun ngalatih, wilujeng sumping, anjeun dina jalur anu leres! Nanging, upami anjeun ngalatih, anjeun kedah terang naon tujuan anjeun.

Naon anu anjeun milarian? Ningkatkeun massa otot? Ngajaga massa langsing sareng ngirangan persentase lemak awak? Kondisi fisik anu langkung saé?

Henteu janten masalah naon tujuan anjeun! Anjeun kedah milarian, janten, teu aya anu tiasa ngalakukeun éta pikeun anjeun. Nalika anjeun terang naon anu anjeun kedah lakukeun, sadayana janten langkung gampang.

Dianjurkeun >>> Naha anjeun merjuangkeun tujuan anjeun dina binaraga?

Nalika anjeun gaduh émutan "Kuring kedah kéngingkeun massa anu langsing", anjeun terang yén anjeun kedah sumping di gym sareng ngalakukeun naon anu dipikabutuh pikeun ngahontal tujuan ieu.

jaga tujuan anjeun dina pikiran pikeun ngahontal hasil anu langkung saé dina binaraga

Ayeuna, upami anjeun sumping di gim tanpa terang pasti naon anu anjeun pikahoyong, tanpa kedah diémutan naon anu kedah dilakukeun, hanjakalna anjeun bakal ngahontal nanaon pisan! Salawasna tetep fokus kana naon anu anjeun pikahoyong!

Tujuan lolos di tengah latihan ogé tiasa dianggap kasalahan. Kaseueuran jalma bahkan bakal ngalatih pokus, tapi nalika aranjeunna lebet ka gim, naon waé tiasa ngaganggu aranjeunna.

Janten kantun ngobrol, asup kana média sosial atanapi naon waé sateuacan atanapi saatos anjeun ngamimitian latihan. Pangabdian anjeun sacara éksklusif pikeun latihanana dina menit-menit anjeun parantos nyisihkeun pikeun anjeunna.

3 - Boga spreadsheet tina kamajuan latihan anjeun

Anjeun bahkan tiasa émut hiji atanapi dua latihan anu anjeun lakukeun minggu kamari sareng beban sareng pangulangan réngsé. Nanging, anjeun moal émut 100% tina sagala rupa sareng, upami anjeun teu gaduh parameter kumaha kamajuan anjeun, moal ngabantuan usaha!

Nalika anjeun ngagambar spreadsheet tina kamajuan latihan anjeun, éta ngajantenkeun anjeun, tanpa sadar, dina latihan salajengna anjeun hoyong unggul sareng ieu tiasa janten motivasi pikeun diri anjeun.

atur diri ku pancake pikeun hasil anu langkung saé dina binaraga

Sanés anjeun kedah ukur kana nomer hungkul, tapi éta tiasa janten alat anu saé pisan sareng anjeun tiasa gaduh anjeun pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun hasil panglobana.

4 - Visualize, mentalize

Seueur atlit anu berpengalaman resep sumping di gim tanpa "skrip" anu pasti. Nyaéta, aranjeunna ngalatih naon anu aranjeunna pikir kedah ngalatih dinten éta. Nanging, ku jalma anu novice, ieu panginten moal jalan.

Éta sabab, kamungkinan aranjeunna bingung sareng ngalaksanakeun latihan anu salah janten langkung ageung. Ieu tiasa ngaganggu hasilna sareng, di luhur tina éta, ngabalukarkeun kamungkinan cilaka.

terang latihan mana anu anjeun kedah latihan di gim

Kukituna, nalika anjeun parantos gaduh émutan naon anu anjeun kedah lakukeun sareng kumaha anjeun kedah ngalakukeun éta, éta langkung saderhana pikeun ngalakukeun éta di gym.

5 - Tepung pra-latihan anu saé

Hidangan sateuacan latihan teu ngagaduhan aturan, éta tiasa bénten-bénten sanés ngan ukur numutkeun kabutuhan nutrisi, tapi ogé ku karesep, jarakna waktos latihan, komposisi, kasadiaan tuangeun, sareng sajabana.

Paduli naon atanapi naon kasus anjeun, anjeun moal tiasa ngalatih tanpa saé tuangeun. Éta salawasna perlu diperhatoskeun pikeun faktor ieu, sabab urang butuh énergi pikeun ngalatih kalayan saé.

Coba gaduh tuang padet anu saé 90 menit sateuacan latihan anjeun. Émut
yén éta henteu utamina jawab ayana sanyawa énergi dina otot.

Éta ngan ukur bakal ngamajukeun prosés anu bakal ningkatkeun kinerja anjeun sareng ogé bakal ngabantuan pikeun nyepetkeun pamulihan pas latihan anjeun.

Hidangan ieu kedah diwangun utamina komponén anu energetik sapertos karbohidrat sareng jumlah handap tina lipid (lemak) sareng protéin nilai biologis tinggi.

Masihan resep kana tuangeun pra-latihan anu saé

Upami diperlukeun, anjeun masih tiasa, sababaraha menit sateuacan latihan, angkat asam amino nganggo atanapi henteu sareng sababaraha jinis karbohidrat anu langkung gampang dicerna, sapertos jagung waxy.

Oge Maca >>> Conto tuang Pra-latihan pikeun anu ngalatih énjing (tuangeun sareng suplemén)

Salaku tambahan, panggunaan sababaraha suplemén sapertos béta-alanin, hiji glutamin, ornithine, norvaline sareng L-Citrulline ogé tiasa ngabantosan dina waktos ayeuna.

Deui, sok émut pikeun nimbangkeun kabutuhan masing-masing, anu mangrupikeun hal anu paling penting di dieu pikeun nyandak pilihan anu pas.

6 - Motivasi diri

Seueur jalma siga anu ngandelkeun hiji jalma di sisi aranjeunna sepanjang waktos ngarangsang aranjeunna, maréntahkeun aranjeunna ngalakukeun hiji pangulangan deui atanapi nyarios yén aranjeunna sanggup.

Tétéla ieu tiasa lumangsung dina latihan, tapi éta moal kajadian sapanjang waktos, dina tungtungna, Hasil binaragawan henteu ngan ukur gumantung kana latihan, tapi dina kahirupan sadidinten anjeun sacara gembleng.

Éta henteu heran yén sababaraha palatih pribadi sacara harfiah menang dina ceurik: "Éta ngan ukur aya pikeun psikologis ngabantosan jalma anu jeritan éta!"

Salawasna ngagaduhan motivasi pikeun latihan unggal dinten

Sanaos rangsangan sok saé, upami anjeun henteu ngagaduhan motivasi nyalira pikeun ngalakukeun hal-hal, moal aya anu ngalakukeun, naha di jero atanapi di luar gim.

Anjeun paling resep kana penghasilan anjeun, janten tanggel waler pikeun ngantunkeun jalan ka jalan éta. Kituna, anjeun kedah percanten ka diri anjeun sareng anjeun kedah ngagaduhan motivasi nyalira unggal dinten.

kacindekan

Aya seueur faktor anu tiasa ngajantenkeun anjeun ngahontal hasil anu dipikahoyong dina binaraga. Nanging, dina waktos anu sami, aya sababaraha faktor anu tiasa ngahambat hasilna anu sami ieu.

Ku cara éta, upami diperlukeun, tulis tip ieu sareng baca sateuacan unggal latihan. Jantenkeun kabiasaan sadidinten sareng perhatoskeun kamajuan dina hasil anjeun. Teras wartoskeun ka kami didieu dina koméntar upami éta hasil.

Upami anjeun hoyong bantosan profesional pikeun nalukkeun awak impian anjeun, kuring nyarankeun anjeun didatangan program Konsultasi sampurna.

Latihan anu saé!

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.6
Total Undian: 28

Papanggih 6 Poin Dasar Pikeun Kéngingkeun Hasil Anu Langkung Hadé dina Binaraga!

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!