fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > suplemén > Minyak atsiri jeruk nipis: Naon kanggo sareng manpaatna?

Minyak atsiri jeruk nipis: Naon kanggo sareng manpaatna?

minyak atsiri jeruk nipis pikeun naon gunana sareng manpaatna

Minyak atsiri jeruk nipis mangrupikeun minyak jeruk anu tradisional pisan anu ngagaduhan salah sahiji aroma anu paling lezat dina garis jeruk.

Pamakéan terapi na cukup lega sareng ngagaduhan sipat anu manpaat anu hadé pisan kana pamutahiran kaséhatan awak sacara umum sareng ogé ngamungkinkeun pikeun ngajaga kaayaan anu semangat sareng wanda anu lengkep pikeun waktos anu langkung lami.

Ambu jeruk na ngagaduhan sipat euforia, nyaéta ngabantosan pikiran pikeun tetep aktip sareng bahagia sahingga suasana anu saé sacara bertahap ngambil alih lingkungan.

Salaku tambahan, sababaraha sipat anu manpaat anu parantos dipikaterang ku jeruk nipis ogé aya dina minyak atsiri lemon, tapi dina bentuk anu pekat pisan sareng bahan aktif anu langkung kuat.

 

Naon ari minyak atsiri lemon?

Minyak atsiri jeruk nipis ngagaduhan sipat anu hadé anu utamina aya hubunganana sareng ciri antiseptik sareng decongestant na.

Kalayan kecap séjén, éta minyak éséntip anu épéktip pisan pikeun ngabantosan awak tetep dijaga tina colds, flu sareng dina waktos anu sasarina nyayogikeun panyalindungan tambahan pikeun awak dina sagala rupa inféksi ku virus atanapi baktéri.

Ambu ciri na ogé tiasa dianggo kalayan saé pisan pikeun ngirangan bau bau boh di lingkungan boh dina awak, nyaéta, éta tiasa ningkatkeun kasus gingivitis sareng napas bau salian ti unggal dintenna dianggo dina produk beberesih atanapi salaku agén rasa. . lingkungan bumi.

Karakteristik minyak atsiri lemon anu sanés nyaéta kapasitas ékspansi bronkial na, nyaéta ngabantosan jalan napas sareng saluran pernapasan ku cara anu saderhana sareng gancang, nyegah mukus tina akumulasi sareng mempermudah ngaleungitkeun séksi anu teu pikaresepeun.

 

Minyak jeruk nipis pikeun leungitna beurat

Minyak atsiri lemon ngagaduhan sipat anu ngabantosan awak pikeun ngaleungitkeun lemak anu disimpen langkung gampang, utamina dina organ sapertos ati.

Pangaruh astringén tina minyak lemon kuat pisan sareng tiasa dianggo pikeun ningkatkeun leungitna beurat sareng ngirangan persentase gajih dina awak.

Salian ti resep ngirangan kahariwang sareng akibatna ningkatkeun kasus tuangeun binge anu aya hubunganana sareng kahariwang sareng agitasi dina unggal dinten.

Minyak atsiri jeruk nipis salaku ubar keur nengtremkeun a

Sipat minyak atsiri lemon tiasa dianggap lumayan épéktip dina ngirangan kahariwang dina pipikiran, kumargi aroma na sacara alami ngagaduhan kamampuan pikeun niatkeun awak.

Seuseueurna seueurna minyak jeruk ngagaduhan sipat anu saé pisan pikeun merangan déprési sareng kahariwang, sareng ku minyak atsiri jeruk nipis henteu bénten, panggunaanna tiasa dilakukeun sapopoé pikeun ningkatkeun perasaan karaharjaan sareng kalem salian ti ngabantuan ngatur pikiran gancang-gancang.

 

Minyak atsiri lemon pikeun seueul sareng seueul

Sipat astringén tina minyak atsiri ieu tiasa janten bantosan pisan pikeun ngalawan kabebeng sareng seueul gancang, sabab éta tiasa ngabantosan pangaturan aliran lambung.

Minyak atsiri tina jeruk nipis mangrupikeun bagian tina gugus minyak anu tiasa dicerna tanpa aya résiko kasehatan sareng ku sabab kitu éta ngatur janten bantosan pisan dina sababaraha kasempetan anu ngalibatkeun malaise sacara umum.

 

Mangpaat minyak atsiri tangkal téh

  • Miboga sipat antimikroba
  • Ngaleungitkeun rasa seueul
  • Ngaronjatkeun pencernaan
  • Ngabantosan dina ngirangan beurat badan
  • Detoksifikasi awak
  • Éta antioksidan
  • Ngaronjatkeun kasus serangan alérgi
  • Ngaleueut kasus bronchitis, sinusitis, rhinitis
  • Ngabantosan miceun gajih dina ati
  • Ngaronjatkeun koléstérol dina awak
  • Dianggo salaku rasa alami
  • Mempermudah ngaleungitkeun lendir sareng sékrési
  • Nikmat pangirangan sélulér
  • Boga calming na antidepressant sipat
  • Ningkatkeun konsentrasi sareng fokus

 

Kumaha cara ngagunakeun minyak atsiri tangkal téh?

Pamakéan topikal, nyaéta, nalika ngalarapkeun minyak atsiri lemon langsung dina kulit, kedah diincer dina sababaraha minyak pembawa sayuran anu sanés, sabab éta pisan ngambek kulit.

Salaku tambahan, éta fotosensitif, nyaéta réaksi nalika kakeunaan panonpoé sareng tiasa nyababkeun nundutan parna, janten kedah dianggo langkung saé wengi.

Cara séjén pikeun ngagunakeun minyak atsiri lemon nyaéta ngaliwatan dihirupan, dibarengan ku sababaraha diffuser listrik atanapi pribadi.

Ku cara kieu dimungkinkeun pikeun kéngingkeun sababaraha manpaat tina minyak ieu, sabab, éta ogé tiasa kontak sareng saluran getih komo ku dihirupan.

Upami tujuanana nyaéta pikeun ngécét minyak atsiri jeruk nipis, disarankeun éta didamel sasarengan sareng teas, atanapi cai, kusabab konsentrasi na ogé tiasa nyababkeun iritasi kana huntu, permén karét sareng lambung.

Ku cara kieu dimungkinkeun pikeun kéngingkeun manpaat pangurangan koléstérol sareng ogé ngirangan beurat awak, sabab, nalika dicerna, épék positip tina minyak atsiri lemon bakal ditingkatkeun.

 

Dimana diajar langkung seueur ngeunaan minyak atsiri lemon?

Upami anjeun milarian terang langkung seueur perkawis minyak atsiri lemon, sareng kagunaanna digabungkeun sareng sababaraha minyak atsiri sanés, kunjungi saluran YouTube nutrisi Larissa Scharf.

Ahli propésional dina minyak atsiri ieu sareng manpaat anu luar biasa pikeun kasihatan, karaharjaan sareng fungsi organisme anu hadé dina saluran na anu tanpa wates eusi kontén gratis ngeunaan minyak atsiri.

Upami anjeun milarian pilihan alami, épéktip, henteu aya rasa nyeri sareng kabuktosan ilmiah pikeun ningkatkeun kasihatan sareng kualitas kahirupan ku cara anu henteu acan kantos katingali sateuacanna, langkung terang perkawis minyak atsiri ngalangkungan saluran Larissa Scharf.

Anjeunna ngagabungkeun daptar puter khusus anu ngagaduhan langkung ti 40 pidéo unik sareng éksklusif ngeunaan ragam minyak atsiri anu béda sareng aplikasi sadidinten.

Akses ayeuna ku ngaklik di dieu, sareng mendakan sadaya épék anu saé anu panggunaan minyak atsiri tiasa nyandak kana rutinitas sadidinten anjeun.

 

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 0
Total Undian: 0

Minyak atsiri jeruk nipis: Naon kanggo sareng manpaatna?

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!