fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Gizi

Kategori pikeun tulisan ngeunaan nutrisi olahraga, tips nutrisi pikeun ngasilkeun massa sareng leungitna gajih sareng nutrisi pikeun kahirupan anu séhat.



Tulisan anu paling diaksés


Tulisan katégori

Gambar tina 2 PILIHAN PINGGAN VEGAN Pikeun tuangeun tuangeun

2 PILIHAN VEGAN piring pikeun dinner 

...

Maca deui
Gambar daptar balanja pikeun vegetarian sareng vegan pikeun dibawa ka pasar

Daptar balanja pikeun vegetarian sareng vegan pikeun dibawa ka pasar

...

Maca deui
Gambar Menu Vegetarian pikeun Mass Gain (Kopi, Dahar beurang sareng Makan Malam)

Menu vegetarian pikeun kauntungan masal (Sarapan, Makan siang sareng Makan Malam)

...

Maca deui
Gambar Vegetarian: Kumaha Kéngingkeun Vegan Omega-3 Tina Sumber Sayuran

Vegetarians: Kumaha Kéngingkeun Vegan Omega-3 Tina Sumber Sayuran

...

Maca deui
Gambar tina Rosemary Essential Oil: Naon waé kauntunganna sareng manpaatna?

Minyak atsiri Rosemary: Kanggo naon sareng manpaatna?

...

Maca deui
Gambar Whey Cake: Diajar 10 resep saderhana!

Kueh Whey: Diajar 10 resep saderhana!

Diajar 10 resep kakuatan pikeun muih fit! Entong sangsara nalika diét, diajar ngajantenkeun ngeunah sareng langkung séhat ku resep anu béda sareng bergizi ....

Maca deui
Gambar cau: Salah sahiji Pangan Anu Paling Penting pikeun Kaséhatan Kami

Pisang: Salah sahiji Pangan Anu Paling Penting pikeun Kaséhatan Kami

Kenalan salah sahiji buah anu paling dihakan ku urang Brasil: cau. Ngartos pentingna pikeun binaragawan sareng jalma biasa ....

Maca deui
Gambar Mentega Kacang: Salah sahiji Pangan Anu Pangsaéna pikeun Kéngingkeun Jisim Otot

Mantega Kacang: Salah sahiji Pangan Anu Pangsaéna pikeun Kéngingkeun Jisim Otot

Diajar langkung seueur ngeunaan mantega kacang sareng manpaatna sareng diajar kunaon éta dikonsumsi, baik ku anu ngalaksanakeun latihan beurat, sareng ku jalma biasa ....

Maca deui
Gambar Diajar 10 Hal Anu Henteu Kedah Laksanakeun Dina Diét Anjeun!

Diajar 10 Hal Anu Henteu Kedah Laksanakeun Dina Diét Anjeun!

Pendakan 10 hal anu anjeun henteu kedah lakukeun dina tuangeun pikeun kéngingkeun hasil pangsaéna, naha pikeun kéngingkeun massa otot, atanapi pikeun ...

Maca deui
Gambar Protéin: Diajar Sadayana Ngeunaan Macronutrient Ieu!

Protéin: Diajar Sadayana Ngeunaan Macronutrient Ieu!

Diajar sadayana ngeunaan salah sahiji macronutrién anu paling penting: protéin. Ngartos naha aranjeunna disarankeun pisan, naha pikeun jalma biasa atanapi anu ngalaksanakeun kagiatan fisik ....

Maca deui
Gambar Panggihan 5 Cara Anu Saé Pikeun Lebetkeun Protéin kanggo Sarapan

Panggihan 5 Cara Anu Saé Pikeun Lebetkeun Protéin kanggo Sarapan

Pendakan cara anu béda sareng saé pikeun ngarobih diét sareng kalebetkeun protéin dina sarapan anjeun ....

Maca deui
Gambar tina 10 Pangan Pangsaéna pikeun Ningkatkeun Kekebalan

10 Kadaharan Pangsaéna pikeun Ngaronjatkeun Kekebalan

Pendakan 10 kadaharan super anu bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun kekebalan anjeun sareng nyegah anjeun gering kusabab alesan naon ....

Maca deui
Gambar Saran Diét pikeun Gain Massa pikeun 60kg Jalma

Diét anu Disarankeun pikeun Gain Massa pikeun 60kg Jalma

Tingali saran diet anu saé pikeun kéngingkeun massa otot pikeun jalma 60kg. Diajar ménu, jadwal sareng naon anu anjeun kedah ...

Maca deui
Gambar Nyaho Sumber Terburuk tina Karbohidrat pikeun Lebetkeun dina Diét!

Terang Sumber Karbohidrat Goréng Pikeun Lebetkeun dina Diét!

Terang jinis karbohidrat anu paling parah anu anjeun henteu kedah kantos lebet dina tuangeun (sareng upami anjeun parantos ngonsumsi, anjeun kedah motong éta)!

Maca deui
Gambar tina Tepang 7 Hidangan Protéin Praktis, Gancang sareng Gizi

Papanggih 7 Camilan Protéin Praktis, Gancang sareng Gizi

Pendakan 7 protéin sareng camilan anu ngandung gizi sahingga anjeun tiasa ngarobih diet sareng tuangeun anu ngeunah sareng henteu nempel deui diét anjeun ...

Maca deui
Gambar Patepang 8 Alesan Pikeun Kalebet Susu dina Diét Anjeun

Papanggih 8 Alesan pikeun Kalebet Susu dina Diét Anjeun

Terang sababaraha tip sareng alesan pikeun anjeun ngamimitian ngalebetkeun susu dina diet anjeun ayeuna! Aya seueur manpaat anu anjeun tiasa leungit ...

Maca deui
Gambar Tepang 7 tuangeun barudak anu tiasa dianggo ku binaragawan!

Pendakan 7 kadaharan barudak anu tiasa dianggo ku binaragawan!

Terang sababaraha tuangeun anu didahar seueur ku murangkalih sareng seuseueurna déwasa henteu tuang sabab panginten éta "tuangeun buruk", tapi ...

Maca deui
Gambar Pilarian Jenis Minyak Goréng atanapi Gajih Pangsaéna

Pilarian Jenis Minyak Goréng atanapi Gajih Anu Pangsaéna

Naha anjeun terang naon jinis minyak anu paling saé pikeun masak tuangeun anjeun? Upami anjeun henteu terang, tulisan ieu tiasa ngabantosan anjeun nyiapkeun ...

Maca deui
Gambar tina Meet 6 Foods (Sumber Karbohidrat) kanggo Pasca Latihan.

Pendakan 6 Pangan (Sumber Karbohidrat) kanggo Tepung Saatos Latihan!

Panggihan 6 kadaharan anu beunghar karbohidrat sareng anu tiasa dianggo dina tuangeun pas latihan, boh pikeun anu hoyong kéngingkeun massa otot sareng pikeun anu ...

Maca deui
Gambar Yam: Bahan kadaharan super pikeun binaragawan!

Yam: Super tuangeun kanggo binaragawan!

Naha anjeun nyéépkeun uyah dina diet anjeun? Upami anjeun henteu ngonsumsi, anjeun kaleungitan nutrisi penting pikeun ningkatkeun kasihatan sareng tujuan anjeun! Terang manpaatna sareng seueur ...

Maca deui
Gambar Tip sareng Resep kanggo Nyiapkeun Payudara Hayam Ngeunah

Tip sareng Resep kanggo Nyiapkeun Payudara Hayam Ngeunah

Naha anjeun biasana tuang hayam kanggo nyumbang kana hasil anjeun dina hipertropi otot, tapi anjeun teu tahan ningali payudara hayam deui? Nya, diajar ...

Maca deui
Gambar tina Papanggihan 8 Tip Macronutrient Penting

Papanggih 8 Tip Macronutrient Penting

Diajar 8 tip ngeunaan konsumsi macronutrient (protéin, karbohidrat sareng lipid) janten anjeun tiasa ningkatkeun pola tuang, kéngingkeun langkung seueur hasilna sareng langkung saé ...

Maca deui
Gambar tina Meet 4 Reusable Foods anu anjeun tuang ...

Papanggih 4 Kadaharan Anu Tiasa Dianggo anu ku anjeun dibuang ...

Pendakan 4 katuangan anu tiasa dianggo deui sareng sehat pisan, tapi éta anjeun tiasa miceun tanpa terang ... Sareng diajar kauntungan kaséhatanana! ...

Maca deui
Gambar Astaxanthin: Salah sahiji antioksidan pangalusna di dunya!

Astaxanthin: Salah sahiji antioksidan pangalusna di dunya!

Pendakan astaxanthin, salah sahiji antioksidan paling épisién anu aya di alam. Ngartos naon éta, kumaha gawéna dina awak urang, kauntungan utama, kumaha nyandak ...

Maca deui
Gambar Selenium: Nyaho pentingna mineral ieu dina kaséhatan

Selenium: Terang pentingna mineral ieu dina kaséhatan

Diajar langkung seueur ngeunaan selenium, mineral anu kuat kalayan épék antioksidan. Ngartos naha éta penting pisan pikeun kaséhatan urang, malah tiasa ngabantosan ...

Maca deui
Gambar tina MCT (Medium Chain Triglycerides): Mangpaat, Kumaha cara nganggo, Naon anu dianggo!

MCT (Medium Chain Triglycerides): Mangpaat, Kumaha cara nganggona, Naon gunana!

Naon ari MCTs? Kumaha jalanna? Naon anu dipikabutuh pikeun? Diajar jawaban pikeun patarosan ieu sareng seueur deui ngeunaan Half-Chain and Triglycerides ...

Maca deui
Gambar Vitamin E: Salah sahiji Mikronutrién Anu Paling Penting pikeun Kaséhatan!

Vitamin E: Salah sahiji Mikronutrién Anu Paling Penting pikeun Kaséhatan!

Diajar langkung seueur ngeunaan vitamin E, salah sahiji mikronutrién utamina anu aya dina dahareun urang. Ngartos naha fungsi antioksidan sareng anti radang na penting pisan ...

Maca deui
Gambar Tepang 10 Tip Super pikeun Ngaronjatkeun Pencernaan

Panggihan 10 Tip Super pikeun Ningkatkeun Pencernaan

Panggihan 10 tip pikeun ngajaga sistem pencernaan anjeun ngajalankeun atos pinuh sareng ngamanpaatkeun sadaya nyerep sadaya nutrisi anu diseupan dina ...

Maca deui
Gambar Ferro: Terang pentingna pikeun Binaragawan!

Beusi: Terang pentingna pikeun Binaragawan!

Terang pentingna zat beusi mineral dina awak urang, naon éta pikeun, manpaatna, masalah kakuranganana sareng naon waé katuanganana ...

Maca deui
Gambar Oats: Salah sahiji panganan paling beunghar sareng paling penting dina tuangeun!

Oats: Salah sahiji kadaharan anu paling beunghar sareng paling penting dina tuangeun!

Naha anjeun ngonsumsi gandum unggal dinten dina tuangeun anjeun? Upami anjeun henteu nganggo, anjeun bakal mimitian nganggo ayeuna, saatos terang manpaatna, sapertos tuang, sababaraha jinis ...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar

1 2 3 ... 13

Pendakan kategori kami anu sanés: