Latihan

Upami kuring henteu ngarobih latihan kuring, naha awak bakal lirén ngaréspon rangsangan?

Taí uma excelente pergunta! Às vezes, as pessoas gostam tanto de uma determinada planilha de exercícios que acaba não trocando a ficha de treino por meses e meses. Ao expor esse sentimento ao professor de musculação, ele aceita sem pensar,… Teras maca »Upami kuring henteu ngarobih latihan kuring, naha awak bakal lirén ngaréspon rangsangan?

Latihan pikeun deltoids sareng trapezius

Panggihan latihan anu difokuskeun deltoids sareng trapezius

Latihan pikeun deltoids sareng trapezius

Deltoid sareng trapezius? Latihan gancang pikeun kelompok otot ieu, tanggel waler pikeun kalapa sareng, pikeun simétri sareng sésa awak. Grup anu kedah dianggo ku cara anu khusus, kusabab jinis serat anu dipibanda.

Deltoids aranjeunna ngagaduhan serat anu henteu biasa, maka éta kedah dianggo ku cara anu teu biasa sareng sésana otot awak. Terang latihan sareng dianggo dina cara anu pangsaéna.

Teras maca »Latihan pikeun deltoids sareng trapezius