fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > kasehatan > Teas: Diajar naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun sareng naon manpaatna!

Teas: Diajar naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun sareng naon manpaatna!

Diajar naon seueur téh anu urang inuman anu dianggo pikeun sapopoé sareng diajar ngeunaan sababaraha manpaatna!

teas kanggo naon sareng manpaatna


Usum salju bakal datang. Biasa pikeun jalma mimitian milari resep téh tetep haneut. Sareng sanés ngan éta, téa tungtungna dianggo pikeun sababaraha kaperluan, sapertos ningkatkeun metabolisme, ngabantosan fungsi diuretik, ningkatkeun pencernaan sareng seueur deui.

Tapi naha aranjeunna leres-leres ngagaduhan sipat ieu? Sareng naon anu janten teas anu pas pikeun masing-masing kasus? Pikeun éta kami bakal nyaritakeun anjeun dina tulisan ieu, naon mitos sareng bebeneran ngeunaan teas sareng kaséhatan. Parios!

Naha teas ngabantosan anjeun ngirangan beurat?

Patanyaan seueur jalma ngeunaan épék teas kana turun beurat. Kusabab seueur anu dicarioskeun ngeunaan sababaraha jinis teas anu ngabantosan pikeun ngirangan beurat awak, aya anu paling rupa-rupa, nyaéta dimungkinkeun pikeun musna ku seueur pilihan sareng seueur épék anu aranjeunna tiasa promosikeun.

pelangsing tèh

Tapi kaleresan éta sanés teas anu bakal ngabantosan ngirangan beurat badan, tapi sipat sanés anu dipibanda anu bakal masihan sumbangan sacara umum pikeun hasilna. Nanging, perlu dipikanyaho yén éta henteu cekap nyandak teas, tanpa ngarobih diet sareng kabiasaan sadidinten.

Upami anjeun parantos dina prosés diajar deui diet sareng ngalaksanakeun kagiatan fisik mungkin waé anjeun bakal ngagaduhan hasil anu saé kalayan ngagunakeun téko. Sareng pikeun ngabantosan anjeun, kami bakal ngadaptarkeun sababaraha téh anu tiasa ngabantosan dina prosés ieu, kumargi aranjeunna ngagaduhan fungsi ningkatna metabolisme, ngabantosan ngeureunkeun ingetan cairan sareng ningkatkeun prosés nyerna dahareun.

Upami éta tujuan anjeun sababaraha pilihan nyaéta:

  • Téh héjo
  • Tangkal waru
  • Jahé Téh
  • Mate téa
  • Matcha
  • Teh bodas
  • Bawang téas
  • Teh jeruk nipis
  • Teh Valerian
  • Hop Tea
  • Teh Lavender
  • Téh mint

Sadaya téh di luhur ngagaduhan fungsi térmogenik, anu ngagancangkeun pembakaran lemak dina awak sareng pencernaan katuangan.

Naha teas ngabantosan ubar-ubaran?

Paménta anu hébat pikeun teas nyaéta pikeun sababaraha panyakit, aranjeunna kasohor pisan pikeun ngabantosan pilek sareng flu, salian ti nyeri sirah, setrés, nyeri awak, bronchitis, diantara seueur panyawat sanés.

Sareng kanyataanna nyaéta teas mémang tiasa ngabantosan pangobatan sababaraha panyakit, salami éta dibarengan ku pangobatan sareng ahli.

teas pikeun ngubaran panyakit

Tapi sababaraha teas anu saé pikeun ngabantosan kaséhatan, ningkatkeun bobo, wanda sareng masihan énergi éta pikeun dinten ka dinten nyaéta:

  • Teh Chamomile: Ngahulag insomnia sareng ngamajukeun saré anu damai
  • Téh Kayu Manis: Térmogenik sareng nyerna bantuan
  • Teh Mint: Ningkatkeun pencernaan
  • Teh sereh: Ngaronjatkeun wanda, nenangkeun sareng anti setrés
  • Téh Elderberry: Flu
  • Teh Bawang bodas: Flu sareng Tiis

Anjeun tiasa ogé ngarobih kana téh, nambihan bahan tina inuman anu sanés kanggo ningkatkeun hasil sareng manpaatna. Salaku conto, téh mint tiasa didamel nganggo jeruk nipis sareng madu janten awak anjeun nyerep sadaya manpaat ieu.

Naha ibu hamil tiasa nginum téh?

Sing saha anu nyandung kedah sadar yén henteu sadayana téh dileupaskeun kanggo dikonsumsi ku awéwé ieu. Kusabab sababaraha, sapertos téh kayu manis, tiasa nyababkeun kontraksi teu dihaja dina rahim, anu tiasa nyababkeun keguguran.

Salaku tambahan, sababaraha téh tiasa gaduh pangaruh anu nengtremkeun sareng tungtungna turunkeun pisan tekanan, janten sateuacan ngamimitian nginum naon waé jinis téh sering, konsultasi ka dokter anjeun supados anjeunna tiasa masihan naséhat ngeunaan inuman anu pangsaéna pikeun anjeun tiasa inuman dina periode ieu tanpa nyababkeun masalah sareng kakandungan anjeun.

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.3
Total Undian: 18

Teas: Diajar naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun sareng naon manpaatna!

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!