Deposteron: Téstostéron Cypionate Anu Paling Terkenal di Dunya!


Téstostéron nyaéta hormon utama anu aya dina awak lalaki. Sadaya anabolik dihasilkeun tina molekul téstostéron. Nanging, aranjeunna bénten-bénten numutkeun éster, anu halna deposteron.

 

Nanging, "Deposteron" mangrupikeun nami dagang stéroid anabolik anu kuat ieu anu dianggo pisan ku atlit di panjuru dunya, naha sipatna propésional atanapi amatir. Nami ilmiah na nyaéta Téstostéron Cypionate.

Penting pikeun netelakeun yén, awéwé henteu kedah nganggo stéroid anabolik ieu. Upami teu kitu, sababaraha efek samping mungkin timbul. Pangaruh anu cukup luar biasa, sabab sacara radikal ngarobih penampilanana.

Upami anjeun hoyong terang leres-leres sadayana ngeunaan anabolik ieu, kuring nyarankeun anjeun teraskeun sareng kuring dina bacaan ieu dimana kuring bakal nunjukkeun anjeun pituduh lengkep ngeunaan Deposteron. Pilarian terang naon éta, kumaha cara nganggona, efek samping sareng Langkung seueur!

Hayu urang angkat teras?

Téstostéron

A téstostéron nyaéta hormon anu dihasilkeun, utamina, ku gonad manusa dina stimulasi 2 hormon anu dihasilkeun dina kelenjar hipofisis anterior (adenohypophysis) nyaéta LH.

Nanging, urang terang yén ogé mungkin yén FSH (anu ogé dihasilkeun dina adenohypophysis) aya hubunganana sareng produksi ieu, atanapi langkung saé, ku stimulus ieu.

Sadaya ieu lumangsung dina sumbu HPT. Lalaki gaduh produksi téstostéron langkung luhur, tapi, éta henteu aya di awéwé, janten ogé mendasar, tapi, dihasilkeun dina jumlah anu langkung alit.

téstostéron

Formula molekulna nyaéta C19H25O2. Ieu, hormon jalu utama ngagaduhan peran penting dina tumuhna jaringan anu béda (utamina jaringan réproduktif sareng otot).

Salian ti ngagaduhan fungsi anu ngahubungkeun sareng produksi sél réproduktif. Ogé dipikanyaho yén téstostéron ngagaduhan hubungan anu kuat sareng aspék anu aya hubunganana sareng wanda, perasaan karaharjaan sareng ogé ku agrésip.

Téstostéron, salian dihasilkeun dina lingkungan anu endogén, kedah, dina sababaraha kasus, dianggo sacara éksogen, nyaéta ku suntikan téstostéron sintétik. Ieu biasana kasus pikeun jalma anu kakurangan tingkat andropause atanapi téstostéron.

Nanging, urang terang yén dinten ayeuna, kusabab faktor sareng ciri téstostéron anu dihasilkeun dina awak, éta mangrupikeun zat anu paling sering dianggo dina olahraga, saurna, pikeun ngaoptimalkeun faktor sapertos:

  • Ngaronjat massa otot;
  • Ngirangan kacapéan (kacapean);
  • Ngaronjat résistansi;
  • Ngurangan persentase gajih awak;
  • Ngaronjat metabolisme;
  • Ngurangan tingkat kortisol.

Nanging, nalika dianggo sacara éksogen, biasana henteu dikaluarkeun dina bentuk murni, sabab durasi na (satengah umur) bakal pondok pisan dina awak.

[smartslider3 slider = ”3 ″]

Janten, éta biasana dikaitkeun sareng "éster", mangrupikeun sanyawa anu nyababkeun ngagaduhan tindakan jangka panjang dina awak, sahingga nyegah individu éta kedah ngalakukeun administrasi téstostéron anu angger pisan.

NGARTI >>> Éster anabolik: Naon Aranjeunna, Naon Aranjeunna Pikeun Pikeun Kumaha Aranjeunna Gawe!

Diantara sababaraha éster téstostéron, urang tiasa nyebut éta enanthateatawa propionateatawa phenylproionateatawa ngaleutikan sareng tangtosna teh Cypionate, dipikanyaho ku sababaraha ngaran dagang na "Deposteron".

Fitur utama Deposteron

Sateuacan urang asup kana éta, urang kedah netepkeun hiji hal anu jelas: Téstostéron cypionate henteu kuat tibatan téstostéron sanés anu dikaitkeun sareng éster anu sanés sapertos enanthate.

Éta ngan ukur ngagaduhan fitur anu luar biasa anu ngajantenkeun langkung pikaresepeun pikeun sababaraha urang sareng, tangtosna, dina kaayaan anu tangtu ogé.

Téstostéron cypionate nyaéta a versi sintétik téstostéron. Éta ngagaduhan babandingan anabolisme sareng androgenisitas (ciri lalaki) 100, nyaéta sami sareng téstostéron murni.

Anjeunna kuat anabolik sareng mangrupikeun anabolik anu saé pikeun ningkatkeun kakuatan sareng massa otot, ogé kusabab kanaékan tingkat nitrogén otot.

sadayana ngeunaan deposteron

Éta ogé tiasa ningkatkeun tingkat hormon anabolik anu sanés, nyaéta IGF-1 (Faktor pertumbuhan sapertos insulin 1), sahingga ningkatkeun kakuatan anabolikna.

Éta ogé ningkatkeun tingkat sél satelit anu engkéna tiasa janten sél otot, salian mengikat kana reséptor androgén, ngajantenkeun awak, contona, kaduruk langkung gajih oge.

Anabolik ieu ogé ngarangsang oksigén getih, anu penting pisan pikeun sebaran sampurna nutrisi kana jaringan awak anu béda (kalebet jaringan otot)

Sapertos jenis téstostéron sanés, Deposteron ogé ngajantenkeun métabolisme énergi ngagaduhan kecepatan anu langkung luhur sareng, tangtosna, panggunaan langkung saé ogé, ngahasilkeun tingkat ATP anu langkung luhur.

Ku kituna, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan langkung teu kéngingkeun leres makronutrién anu dikonsumsi, sahingga tiasa ngaoptimalkeun sintésis protéin anjeun, sintésis glikogén sareng ngahambat hormon katabolik.

Élmu henteu ngajelaskeun pisan pas na, tapi dina prakna dipikaterang yén éster téstostéron langkung lami, sapertos cypionate, nyababkeun awak ngagaduhan kapasitas anu langkung ageung pikeun ingetan cairan.

Ieu tiasa nguntungkeun, khususna di offseason (jaman nambahanana massal)ku sabab kitu, éta nyababkeun lingkungan anabolik anu langkung saé, salian ti éta ogé ngajagaan tendon, ligamén sareng sendi.

Jelas, dina motong (kaleungitan gajih awak), ieu panginten henteu pikaresepeun pisan, janten panggunaan éster pondok sapertos téstostéron propionat langkung dituduhkeun.

Satengah umur téstostéron cypionate rata-rata 6 dintenNanging, éta tiasa didétéksi dina awak pikeun waktos anu langkung lami, janten pikeun jalma anu tunduk kana sababaraha jinis tes doping, diperyogikeun perhatian ekstra.

Tungtungna, perlu diémutan yén, kusabab kanaékan metabolisme, Deposteron tiasa ningkatkeun kalaparan, anu saé pikeun individu anu dina tahap kéngingkeun massa otot sareng kedah tuang dina jumlah anu langkung ageung.

Administrasi Deposteron urang

Deposteron ngan ukur aya dina bentuk suntik, dina bentuk minyak. Kagunaan salaku anabolik pikeun ningkatkeun kinerja sareng hasilna langkung saé sareng gancang dilakukeun ku dosis 400mg mingguan (mimitina).

Nanging, sadayana tiasa gumantung kana kabutuhan sareng ciri masing-masing jalma. Teu hésé pikeun mendakan jalma anu nyéépkeun langkung ti 2g téstostéron cypionate per dinten.

Émut yén, kusabab umur satengah téstostéron cypionate anu kawilang panjang, éta ngan ukur tiasa dikokolakeun saminggu sakali.

administrasi deposteron

Nanging, upami anjeun raoseun langkung raoseun, anjeun tiasa ngadamel 2 aplikasi (satengah tina total dosis mingguan) per minggu.

Kusabab éta téstostéron sahingga kusabab éta androgén pisan (anu nyababkeun ciri lalaki), awéwé henteu kedah nganggo anabolik ieu, kusabab résiko tinggi tina virilisasi komo kaleuwihan cairan anu bakal aranjeunna tahan.

Siklus sareng Deposteron

Deposteron biasana dipaké dina siklus bulking (mass gain) sareng siklus panjang bisa jadi pikaresepeun pikeun anjeun anggo.

Kusabab éta téstostéron, dasar ampir unggal jenis siklus, tiasa digabungkeun sareng seueur zat anu sanés salaku kandel, hiji nandroloneatawa dianabolatawa masteronatawa primobolan, hiji trenbolone jsb

Nanging, kusabab ciri na anu aya hubunganana sareng ingetan cai, henteu disarankan pikeun dicampurkeun sareng stéroid anabolik anu tujuanana kualitas otot anu langkung ageung sapertos stanozolol, masteron sareng primobolan.

Nanging, stéroid anabolik langkung kuat pikeun bulking sapertos oxymetholone (Hemogenin), Dianabol, nandrolone sareng boldenone tiasa langkung pikaresepeun.

NINGALI OG >>> Siklus definisi sareng perolehan massa otot: Naha leres aya?
[smartslider3 slider = ”2 ″]

Pangaruh samping

Efek samping utama anu dibawa ku Deposteron nyaéta:

  • Karakteristik lalaki (khususna pikeun awéwé)

Téstostéron nyaéta androgén pisan. Kusabab kitu, anu sora kentel, jarawat, kulit berminyak, rambut rontok (botak), ningkat agresi, tumuh rambut anu kaleuleuwihi antara séjén, aranjeunna tiasa lumangsung. Ogé, pikeun awéwé, panginten aya deformasi daérah kelamin sareng pangirangan ukuran dada.

  • Suprési sumbu HPT

Nalika awak ngartos yén aya kaleuwihan zat di jerona, kacenderunganana pikeun ngiranganana dina sababaraha cara sareng, diantarana, éta neken produksi alami, dina hal ieu, téstostéron.

Kusabab kitu, awak neken sumbu HPT sareng, ku sabab kitu, hormon sapertos FSH sareng LH diteken. Hasilna, upami gonad henteu dirangsang, éta moal ngahasilkeun téstostéron.

  • Ngarasa

Kusabab éta kaleuleuwihan dina awak, téstostéron tiasa dirobih kana éstrogén, utamina ku énzim aromatase.

Kukituna, masalah sapertos ingetan cai, ningkat tekanan darah, gain gajih, parobahan tulang sareng gynecomastia (munculna buah dada dina lalaki) tiasa waé kajadian.

  • Kasuburan

Kusabab suprési sumbu HPT, téstostéron éksogen tiasa nyababkeun individu ngembangkeun infertilitas, boh kusabab suprési LH sareng FSH, ogé kusabab henteu diréspon situs anu dirangsang ku 2 hormon ieu.

  • Atrofi testis

Deui, kusabab diteken sumbu HPT, urang tiasa gaduh atrofi testis anu teu tiasa dibalikkeun sareng / atanapi kaleungitan fungsina.

  • Kelainan Tumuh (dina nonoman)

Kematangan seksual lumangsung saatos sakitar 21 taun sareng panggunaan stéroid anabolik sateuacanna anu tiasa ngarusak pertumbuhan bahkan ngarobih kualitas mateng séks anjeun, nyababkeun karusakan anu tiasa teu tiasa dibalikkeun.

  • Masalah aplikasi

Apotek asli Deposteron dipasarkeun dina ampul 2ml masing-masing 200mg. Kituna, individu biasana henteu ngagaduhan masalah dina aplikasi, kacuali anjeunna henteu ngurus asepis sareng téhnik aplikasi anu saé.

Nanging, urang terang yén kaseueuran laboratorium klandéin nganggo konséntrasi langkung ageung tibatan 200mg dugi 300mg per ml.

Maka, dina sababaraha jalma anu langkung sénsitip, ieu tiasa ngahasilkeun masalah dina situs aplikasi sareng peradangan. Janten perhatoskeun pisan kana éta!

  • Kurangna koléstérol

Deposteron tiasa nyababkeun kanaékan kadar kolesterol, ngirangan HDL (saé) sareng ningkatkeun LDL (goréng), sahingga ngahasilkeun kabeungharan masalah kardiovaskular. Saé pikeun nyorot pentingna diet anu saé pikeun ngendalikeun efek samping ieu!

NYAHO >>> Pangaruh Sisi Utama tina Anabolik!

Awéwé sareng Deposteron

Deposteron nyaéta téstostéron, nyaéta, hormon androgén jalu utama. Janten anjeunna henteu disarankeun pikeun awéwé, bahkan henteu dimana diperyogikeun ngagantian téstostéron.

awéwé jeung stéroid anabolik

Ieu kusabab dosisna nyalira parantos luhur pisan sareng pangaruh awét dina awak ogé henteu cekap. Ieu tiasa nyababkeun sababaraha masalah sapertos:

  • Kandelna sora;
  • Ngaronjatkeun tumuh rambut (kalebet dina rupina);
  • Deformasi daérah séks;
  • Ngurangan dina ukuran payudara;
  • Kasuburan;
  • Diantara anu sanésna.

Sababaraha awéwé tingkat kalapa anu luhur pisan dina katégori bodybuilding tungtungna ngagunakeun zat ieu, tapi efek samping anu kadaptar rada katingali dina penampilanana.

Janten, upami éta sanés tujuan anjeun (kalebet nyanghareupan efek samping virilisasi) ieu sanés anabolik pikeun anjeun awéwé.

Komersialisasi Deposteron

Ayeuna, Deposteron tiasa dipendakan di apoték (dijual kalayan resép) ku laboratorium Sigma Pharma, ngaliwatan suweng antara séjén.

Nanging, kusabab kasusah anu langkung ageung gaduh resép rata-rata, paling pangguna milih nganggo deposteron ti laboratorium klandestin.

Upami éta ngagaduhan asal-usulna, moal aya bédana atanapi masalah dina panggunaanna, tapi, pastikeun pastikeun produk anu anjeun badé anggo (upami éta aslina).

Diajar kumaha ngarakit siklus Deposteron lengkep sareng kumaha ngalakukeun CPT anu pas

Nya, upami anjeun dugi ka dieu éta kusabab anjeun bosen kana "sasaruaan" sareng hoyong hasil anu leres, leres? Nya, kumaha upami kuring nampilkeun anjeun cara, atanapi langkung tepat, rumus pikeun hasil ieu gancang sareng leres?

Abdi nyarios Formula tina Raksasa, program anu kuring bagikeun langkung ti 20 taun pangalaman dina dunya binaraga sareng stéroid anabolik. Langkung ti 5.000 jalma parantos ngahontal hasil anu luar biasa, ayeuna giliran anjeun.

 

Dina program anjeun bakal ngagaduhan aksés kana 20 siklus anu parantos siap, masing-masing nganggo TPC anu pas. Numutkeun kana profil anjeun (beurat, jangkungna, umur jsb) anjeun bakal terang naon siklus idéal pikeun anjeun janten buta sareng kuring masih bakal ngajarkeun anjeun kumaha carana ngalakukeun siklusna kalayan leres.

Ayeuna terserah anjeun! Upami anjeun hoyong gancang, hasil kualitas, KLIK DIDIEU pikeun ngajamin tempat anjeun pas (aranjeunna kawates, janten ulah nyéépkeun waktos!).

kacindekan

Téstostéron cypionate, biasana dipendakan dina nami mérek Deposteron, mangrupikeun salah sahiji anabolik anu paling sering dianggo, utamina dina siklus bulking (gain massa).

Kalayan ciri anu dipikaterang pikeun ningkatkeun jisim, kakuatan sareng kinerja, ieu mangrupikeun zat anu serbaguna anu tiasa digabungkeun sareng seueur stéroid anabolik sanés.

Nanging, kusabab kamungkinan efek samping na, pikaresepeun pikeun terang kumaha nyegahna leres, ogé, dribble efek samping mungkin nalika sareng saatos dianggo.

Siklus saé!

4 comentários em “Deposteron: O Cipionato de Testosterona Mais Conhecido no Mundo!”

  1. Abdi umur 63 taun sareng 6 bulan kapengker kuring merhatoskeun pangirangan massa otot anu katingali sareng teu pikaresepeun dina biceps tina panangan kénca kuring! Otot anu sanésna henteu katingali

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *




Lebetkeun Captcha Ieuh: