fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Farmakologis > Stéroid anabolik > Durateston: Salah sahiji Téstostéron Anu Kuat Kuat (Anabolic)!

Durateston: Salah sahiji Téstostéron Anu Kuat Kuat (Anabolic)!

Pendakan Durateston, sanyawa tina 4 testosteron (anabolik) anu cukup kuat sareng sanggup ngabantosan dina kéngingkeun massa otot! Diajar kumaha nyandak, naon pikeun, manpaat, efek samping sareng seueur deui!

durateston-duratestoland


Di jero atanapi di luar gim anjeun panginten anjeun kantos nguping narkoba disebat Sustanon, Sanés? Barina ogé, éta mangrupikeun salah sahiji anabolik anu paling kawéntar sareng épéktip didinya.

Sanaos dipikaterang, henteu sadaya jalma terang kumaha ngagunakeun zat ieu leres, sareng ieu tiasa bahaya, sabab efek sampingna tiasa parna. sustanon mangrupikeun salah sahiji zat anu sering dianggo di antara binaragawan pikeun ningkatkeun massa otot, sareng parantos seueur dibahas dina taun-taun ayeuna, boh pikeun manpaatna, administrasi atanapi efek sampingna.

Tulisan ieu ditulis kalayan émutan ieu! Di dieu anjeun bakal diajar sagala hal ngeunaan Durateston: Naon éta, kumaha éta dianggo, naon résiko sareng manpaatna, efek samping sareng seueur deui!

Kita Hayu on?

Naon Durateston?

Durateston mangrupikeun stéroid anabolik anu diwangun ku téstosteron anu aya hubunganana éster béda, sahingga ngamajukeun satengah kahirupan anu béda pikeun masing-masing sahijina, ngamungkinkeun aksi babarengan monster.

Durateston mimitina didamel ku Farmasi Organon anu mangrupikeun perusahaan ti USA, nanging, di Brazil, éta didamel ku Schering-bajak sareng dijual ku Aspen Pharmacare.

terang sadayana ngeunaan zat durateston

Naon anu ngabédakeun Durateston tina jinis testosteron anu sanés, sapertos deposteron, contona, nyaéta opat éster anu aya hubunganana sareng téstostéron anu aya di jerona, ngamungkinkeun satengah hirup dina fase anu béda.

Aya sababaraha kaunggulan dina hal ieu, sabab téstostéron langkung gampang dipilampah ngalangkungan bagian-bagian anu kakait sareng éster anu langkung pondok sareng tindakan anu langkung lami sareng langkung panjang kalayan éster anu langkung panjang.

Oge Maca >>> Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan panggunaan stéroid anabolik

Janten, anjeun henteu kedah ngantosan lami-lami ubarna mulai épéktip. Atanapi anjeun bakal kaleungitan tindakan stéroid anabolik kalayan gancang, kedah ngatur deui (baca jarum jarum) deui dina waktos anu singget.

Durateston mangrupikeun anabolik anu didamel tina opat jinis téstostéron, anu bakal kami daptar di handap:

  • Téstostéron propionat; (satengah umur: 4 dinten)
  • Téstostéron fempropionate; (satengah hirup: 5 dinten)
  • Téstostéron isocarproate; (satengah umur: 9 dinten)
  • Téstostéron decanoate. (satengah umur: 15 dinten)

Penting pikeun jaga-jaga sareng terang zatna saé sateuacan mikir ngeunaan ngamangpaatkeunana. Terus maca sareng diajar langkung seueur ngeunaan Sustanon.

Kumaha jalanna dina prakna?

Beda sareng anabolik téstostéron sanés, Durateston rada rumit. Langkung gampang pikeun nuliskeun organisme, ngahontal sitoplasma sareng ngadamel hubungan sareng reséptor androgén.

Kalayan éta, éta durateston ngabalukarkeun kanaékan sintésis protéin gancang, anu saé pikeun kauntungan otot! Beuki protéin sél anjeun tiasa nyerep, éta bakalan ageung.

Salaku tambahan, anu sustanon ogé maénkeun peran penting ngalawan katabolisme otot, ngahambat hormon, sapertos kortisol, anu tiasa nyéépkeun massa otot anjeun upami jumlahna seueur dina awak.

durateston ampoule

Sareng fungsi anu sanés tina durateston nyaéta dina ningkat produksi sél getih beureum (sél beureum), nyababkeun sirkulasi getih anjeun ningkat sareng ningkatkeun pamulihan pasca latihan.

Kanggo naon?

Sustanon dipaké dina kasus kabutuhan pikeun ngagantian téstostéron, nyaéta, dina gambar siga hypogonadism, tina impotensi séks, nu disfungsi erectile, nu kurangna androgénisitas jeung sajabana

Nanging, sabab ieu mangrupikeun pangobatan téstostéron, éta ogé atos dianggo dina dunya olahraga amatir sareng profesional pikeun ngaoptimalkeun hasil dina latihan beurat sareng olahraga sanésna.

Ngartos naon anu bakal dilakukeun Durateston, urang kedah ngartos naon pangaruh utamina téstostéron. Éta tindakan sacara intrasélular, sareng intranuklear, nyaéta, ngamajukeun parobihan dina inti sél, henteu sapertos hormon sanés, anu nimpahkeun mémbran sél.

Diantara pangaruh utama téstostéron dina awak manusa, urang tiasa nyorot kieu:

  • Ngaronjat massa otot ku ningkatkeun kapasitas sintésis protéin;
  • Ngaronjat kakuatan;
  • Ngaronjat résistansi;
  • Peran penting dina ngembangkeun ampir sadaya jaringan awak (otot, tulang, tulang, sareng sajabana);
  • Ngurangan persentase gajih awak;
  • Ngaronjatkeun dina kondisi fisik;
  • Aspék anu aya hubunganana sareng androgénisitas (kandelna sora, tumuh rambut, sareng sajabana);
  • Ngaronjatkeun réspon glukosa; jeung
  • Diantara anu sanésna.

Diajar Langkung Deui Ngeunaan >>> Téstostéron sareng Mangpaatna!

Sareng kumaha Durateston mangrupikeun anabolik anu diturunkeun tina 4 jinis téstostéron, urang tiasa nyarios yén manpaatna sami sareng téstostéron, nyaéta, sami anu disebatkeun di luhur.

Beda pangageungna nyaéta sabab éta mangrupakeun anabolik anu ngagaduhan téstosteron éster pondok sareng panjang, tindakanana dimimitian pas diterapkeun sareng ngagaduhan durasi langkung lami tibatan upami urang nganggo téstostéron murni.

Durateston: Kumaha Candak?

Cara anu pangsaéna pikeun ngagunakeun durateston kalayan leres nyaéta milari bantosan profesional. Nanging di Brazil, kami terang yén kaseueuran dokter henteu tiasa ngabantosan nalika ngagunakeun stéroid anabolik dina cara éstétis. Janten kuring nyarankeun anjeun milari bantosan ti Formula Raksasa!

Éta dikembangkeun ku Ricardo Oliveira, palatih binaraga badan langkung ti 20 taun sareng anu parantos ngabantosan seueur jalma pikeun kéngingkeun pon tina langkung ti otot murni! Jalma-jalma ieu, anu sateuacan dibarengan ku Ricardo henteu kéngingkeun hasilna, sanaos aranjeunna tuang saé, latihan sareng sadayana.

Kusabab kurangna tindak lanjut di Brazil sareng kaseueuran dokter henteu tiasa nganggo stéroid anabolik, Ricardo nyiptakeun Program lengkep anu bakal ngabantosan anjeun dina ngagunakeun stéroid anabolik. Naha anjeun pemula atanapi henteu!

Dina Formula Raksasa anjeun bakal ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngamimitian siklus dina dinten anu sami nalika anjeun janten murid, parantos siklus parantos disiapkeun, sareng dosis, bentuk panggunaan, TPC sareng anu sanés-sanésna. Sareng salaku kado anjeun nyandak modul Pelatihan super sareng modul Diét, kanggo langkung ngamaksimalkeun hasil anjeun!

Efek samping tina Durateston

Sanaos manpaat anu Durateston tiasa ngahasilkeun pikeun hasil éstétis, panggunaan na dina dosis anu langkung luhur tibatan anu disarankeun ogé tiasa gaduh efek samping anu patalina pisan.

Maka, penting pikeun anjeun kéngingkeun aranjeunna pikeun nyegah aranjeunna, komo nganggo formulir anu diperyogikeun pikeun kadali na.

Antara éta efek samping utama Durateston, kami nyorot:

- HTP sumbu ngahambat

Téstostéron nyaéta hormon anu dihasilkeun dina jero awak manusa. Nalika urang nyuntik téstostéron ngalangkungan rute éksternal anu kaleuleuwihan, kacenderungan nyaéta pikeun awak ngartos yén aya seueur hormon anu aya di jero na pikeun produksi na.

Kana waktosna (waktos anu singget), anu LH jeung v anu ngarangsang produksi alami lirén dihasilkeun sareng kami ngagaduhan anu disebat ngahambat sumbu HTP.

Kukituna, produksi téstostéron alami pikeun sareng épék sanésna mimiti épék, sapertos impotensi séks, hiji kasuburan jeung ngambeu saatos dibereskeun panggunaan luar ubar.

Dina hal ieu, cita-cita nyaéta ngalakukeun anu hadé TPC (Terapi siklus pos). Nanging, perlu ngaevaluasi unggal bagan masing-masing pikeun terang mana protokol anu pangsaéna tiasa diturut.

- Ngembang

Nalika ngagunakeun Sustanon, aromatisasi ogé tiasa lumangsung, utamina ku énzim aromatase, anu ngarobah téstostéron kana éstrogén.

Ieu ngakibatkeun masalah, sapertos ingetan cairan, hiji gynecomastia, antara séjén. Sanaos penting ogé, éstrogén, nalika dina tingkat anu luhur pisan, tiasa gaduh pangaruh éta ngirangan massa langsing sareng kauntungan anjeun oge.

Éta ogé tiasa ngadamel awak mimiti nyimpen lemak awak dina jumlah anu langkung ageung, salajengna ngarusak éstétika.

- Ngaronjat DHT (Dihydrotestosteron)

Konversi sanés anu tiasa kajantenan nyaéta tina téstostéron janten DHT ku 5-Alfa réduksi, énzim jawab konvérsi ieu. Ieu nyababkeun sababaraha épék sampingan anu pakait lumangsung kalayan intensitas anu langkung ageung.

Diantarana: the ngaronjat oiliness kulit sareng jarawat (jerawat)atawa ningkat résiko kanker prostat, hiji botaktiasa ngirangan kadar mineral dina tulangs, antara séjén.

Botak

Pikeun nyobian ngirangan épék ieu, dina kasus botak sareng jarawat, anu mangrupikeun poin utami anu dititénan ku jalma réa, pamakean kosmétik dina krim tiasa paling cocog.

Masih, pikeun ngirangan minyak dina kulit, jumlah anu langkung alit lipid (gajih) sareng Vitamin B kompléks dina diét.

- Ngaronjat koléstérol

Kolesterol tiasa tingkat na ditingkatkeun nalika panggunaan Durateston, kalebet mawa parobahan lipoprotein anu mawa lipid (ningkatkeun LDL sareng ngirangan HDL).

Ku alatan éta, penting pisan pikeun ngagunakeun zat kardioprotéktif (pelindung jantung), sapertos Resveratrol, minyak laukatawa CLA, asam lipoat, antara séjén. Jelas, ieu moal ngirangan karusakan, tapi éta bakal ngirangan supados aranjeunna henteu langkung sengit.

Éta ogé kedah gaduh kontrol anu saé dina diet, merhatoskeun khusus lipid sareng karbohidrat penting.

- Hepatotoxicity (masalah ati)

Sering disebatkeun stéroid anu nyuntik henteu ngabahayakeun ati sareng téstostéron nyalira sanés hépatoksikik. Nanging, urang terang yén sadayana dimetabolismena dina ati langsung atanapi henteu langsung.

Ku cara éta, téstostéron ogé bakal nembus di dinya dina sababaraha waktos. Janten, teras-terasan saé waé pikeun ngémutan yén enya, tiasa janten hépatotoksik. Henteu dina tingkat anu tiasa dibandingkeun sareng a halotestinka dianabol atanapi anu hemogénin (oxymetholone), tapi tetep bakal ngabahayakeun kana ati.

Anjeun tiasa nganggo sababaraha jinis pelindung ati sapertos TUDCA, hiji silymarin jeung Asam lipoat alfa.

- Pangaruh Sisi séjén

Sababaraha efek samping sanésna tiasa lumangsung ku panggunaan durateston, sapertos:

  • Henteu saimbang dina tekanan getih;
  • Téstopis atrophied;
  • Ngembangkeun kanker prostat;
  • Éta tiasa ngahambat pertumbuhan upami dikonsumsi dina nonoman;
  • Tahan cairan;
  • Ngaronjat kamungkinan ngembangkeun panyakit sapertos déprési;
  • Kasempetan anu langkung ageung pikeun ningkatkeun hematocrits.

Maca Saran >>> Terang Sagala Balukar Samping tina Anabolik!

Saha anu henteu tiasa nganggo Durateston?

Awéwé, sakumaha kuring nyebatkeun di luhur, henteu kedah nganggo éta, sabab résiko collaterals virilization (ciri awéwé) langkung ageung. Aya stéroid anabolik séjén anu tiasa dianggo ku aranjeunna anu henteu résiko, sapertos Stanozolol, Oksandrolon e Boldenone! Sapertos sadayana ubar, durateston henteu kedah dianggo ku saha waé. Aya sakelompok jalma anu henteu kedah (dina kaayaan naon waé) nganggo ubar ieu, sabab risikona langkung ageung!

  • Awéwé hamil sareng menyusu (anu nuju nyusuan) teras, teu nanaon!
  • Barudak, di handapeun umur 21 taun, anu masih henteu kabentuk awakna 100%, ogé kedah ngajauhan tina pangobatan ieu. Kacuali éta mangrupikeun rekomendasi médis sareng dibarengan.
  • Jalma anu ngagaduhan masalah kanker di kulawarga kedah ogé ngajauhan. Utamana upami masalah kulawarga ngeunaan prostat atanapi kanker payudara.
  • Jalma anu alérgi kana kacang kedah henteu nganggo ogé, sabab éncér pangobatan dilakukeun ku minyak kacang.
  • Jalma anu ngagaduhan sababaraha patologis kronis, sapertos épilépsi, disfungsi ginjal ogé henteu kedah nganggo pangobatan ieu tanpa bimbingan médis sareng monitoring.

Salaku tambahan pikeun kasus ieu, jalma sepuh ogé henteu kedah nganggo éta tanpa pengawasan médis.

Administrasi durateston sareng komérsialisasi na

Durateston biasana dianggo dina dosages ti 250mg ka 500mg per minggu pikeun tujuan ergogenik. Nanging, lumayan pikeun ngagaduhan dosis anu langkung luhur. Aplikasi na didamel sacara intramuskular.

terang kumaha ngagunakeun durateston

Malah nalika dihasilkeun, Durateston kapendak dina ampul anu ngandung 250mg kanggo unggal 1ml produk. Ayeuna, pabrikna lirén, nyaéta, henteu deui resmi didamel.

Nanging, di pasar hideung, anjeun kéngingkeun produk anu sami tina lab ilegal, tapi kalayan nami anu béda-béda anu nyampur opat éster téstostéron. Nanging, éta salawasna pantes diperhatoskeun kalayan laboratorium ieu.

kacindekan

Sustanon mangrupikeun stéroid anabolik anu ngagabungkeun opat jinis éster téstostéron sahingga promosikeun panggunaan gabungan ku awak.

Gaduh ciri pikeun ningkatkeun massa, kakuatan sareng kinerja anu langsing, éta mangrupikeun hormon anu utamina dianggo ku lalaki sareng éta teu kedah dianggo ku awéwé.

Efek samping na henteu sakumaha sengit zat sanésna, tapi éta aya na penting pisan anjeun terang aranjeunna pikeun nyegah tibatan aranjeunna tiasa nyababkeun anjeun.

Siklus saé!

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.8
Total Undian: 107

Durateston: Salah sahiji Téstostéron Anu Kuat Kuat (Anabolic)!

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

12 Koméntar


  1. Rogério Rodrigues nyarios:

    KKK, kuring ningali carita, kuring ningali yén seuseueurna tukang olahraga.
    Patarosan na sok: "sareng upami kuring nyandak x plus y, naon anu tiasa kajantenan".
    Batur, dulur, dulur ieu ubar, sabab unggal ubar ngagaduhan sisi "saé" sareng BURUK (ieu mangrupikeun sisi anu kedah diperhatoskeun).
    Hormon tambahan nyaéta anu meryogikeunana, anu parantos atanapi ngalaman masalah kaséhatan.
    Hoyong bugar (Sinonim: kapok kuat piebald tampan dewasa dewasa deui ditetepkeun séhat disikat licik licik halus dikenal bijak terjaga seukeut tangkas lincah atimia bargado goatherd cadimus gypsy hudang clairvoyant ngahudangkeun, sareng anu sanésna.) Dina salah sahiji kasus di luhur teu PUMPED .
    Anjeun bakal latihan sareng tuang saé, anjeun bakal diajar sareng ngasilkeun artos ku sirah anjeun, kusabab awéwé resep kanyamanan.

    Pikeun aranjeunna anu parantos nguping kecap noiado (Sinonim: snot narkotika nundutan ramo neurotic hariwang lieur stres pipina pingsan pura-pura pura-pura lieur teu bodo deui ...), éta hal anu sami sareng nyandak bom.

    nangkeup ka saréréa.

  2. Marquinhos nyarios:

    Perkara anu saé pisan!
    Abdi damel 2 taun di gim kuring lirén 2 taun ka pengker sareng ayeuna kuring balik deui 3 bulan ka pengker, karasa anu ngan ukur dada kuring naék, tingali sabaraha kuring ngalatih panangan kuring ngagaduhan 31cm bisep, kuring mikir nyandak stanozolol kalayan durateston 2 bulan siklus stanozolol 50mg sareng saminggu sakali.
    Dupi abdi tiasa numuwuhkeun biceps kuring?
    Sato galak !!!

    -

    Ulah.

    http://www.facebook.com/marcelosendonofficial1

Muat langkung koméntar

Ninggalkeun koméntar anjeun!