fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Latihan pikeun beuteung

Kenalkeun sadaya latihan beuteung anu aya sareng diajar tip supaya anjeun tiasa ngalaksanakeunna leres dina latihan anjeun.



Tulisan katégori

Beuteung dina gambar taneuh: latihan anu saé pikeun ngagawekeun beuteung?

Sit-up dina taneuh: latihan anu saé pikeun ngagarap beuteung?

Diajar langkung seueur ngeunaan latihan beuteung dina taneuh (sareng variasi na) sareng diajar biomekanikna, aktivasina otot, palaksanaan anu leres sareng Langkung seueur! ...

Maca deui
Gambar Abdominal dina Turun Bangku: latihan anu hadé pikeun beuteung!

Sit-Ups on the Bangku: Latihan anu hadé pikeun beuteung!

Pendakan salah sahiji latihan anu pangsaéna pikeun ngahontal beuteung anu diarepkeun, latihan beuteung dina bangku anu ditolak, sareng diajar palaksanaan na biomekanika ....

Maca deui
Gambar Ngangkat Kaki dina Palang Bar: Latihan Beuteung Anu Saé

Ngangkat Kaki dina Palang Bar: Latihan Beuteung Anu Saé

Kenalkeun salah sahiji latihan anu paling saé pikeun beuteung sareng mimitian ayeuna ngawangun beuteung anu langkung rata, tarik sareng kuat! ...

Maca deui
Gambar Tip Gancang: Latihan beuteung anu henteu kedah dilakukeun ku awéwé

Tip gancang: Latihan beuteung anu henteu kedah dilakukeun ku awéwé

Upami tujuan anjeun pikeun gaduh cangkéng ipis, mendakan sababaraha latihan anu kedah dihindari nalika ngalatih beuteung sareng pendakan ...

Maca deui
Gambar tina 8 tips pangsaéna pikeun kéngingkeun beuteung anu kuat sareng pasti

8 Tip Pangsaéna Pikeun Kéngingkeun Pakéan Anu Kuat, Ditetepkeun

Pendakan tip anu luar biasa pikeun ngahontal beuteung impian anjeun dina waktos anu sanés! ...

Maca deui
Gambar tina Latihan anu langkung épisién tibatan 1000 sit-up!

Latihan anu langkung épisién tibatan 1000 sit-up!

Upami anjeun parantos nyobian sadayana sareng sigana henteu garing tina beuteung anjeun, kuring parantos nyiapkeun tulisan ieu ku latihan anu ajaib anu bakal ngantep anjeun ...

Maca deui
Gambar Vakum beuteung: Latihan pikeun ngatasi pelebaran burih

Vacuum Beuteung: Latihan pikeun ngabéréskeun pelebaran burih

...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar


Pendakan kategori kami anu sanés: