fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Latihan Dada

Terang sadaya latihan dada / dada anu aya sareng pelajari tip supados anjeun tiasa ngalaksanakeunnana leres dina latihan anjeun.



Tulisan katégori

Gambar Coronavirus: Kumaha Ngalakukeun Latihan dada Anu Saé di Bumi di Karantina

Coronavirus: Kumaha Ngalakukeun Latihan Dada Anu Saé di Bumi di Karantina

Diajar sababaraha latihan pikeun otot pectoralis sareng ulah latihan tanpa latihan nalika karantina Coronavirus (COVID-19)! ...

Maca deui
Gambar Latihan Crucifix: Diajar kumaha ngalaksanakeunana leres sareng anatomi na

Latihan Crucifix: Diajar kumaha ngalaksanakeunana leres sareng anatomi na

Pendakan épéktipitas saleresna tina latihan Crucifix sareng diajar nalika anjeun tiasa nganggo, kumaha ngalaksanakeun latihan anu leres sareng kumaha ngalaksanakeunana ...

Maca deui
Gambar tina Papanggihan 05 Latihan Utama pikeun ngagaduhan Péktoral Anu Hadé sareng Anu Ditetepkeun!

Panggihan 05 Latihan Utama pikeun ngagaduhan Péktoral ageung sareng ditangtoskeun!

Pendakan latihan dada utama anu sakuduna anjeun laksanakeun janten anjeun tiasa ngahontal pectorals ageung, ageung sareng pasti! ...

Maca deui
Pendakan bédana antara pers bench, condong sareng ditolak

Pendakan bédana antara pers bench, datar sareng condong

Diajar bédana anu aya diantara tekanan bangku, condong sareng nolak sareng mendakan waktos anu pangsaéna pikeun nganggo masing-masing ieu ...

Maca deui
Peck Deck (ngalayang) gambar: Kumaha Ngalaksanakeun Latihan Isolator Dada ieu

Peck Deck (ngapung): Kumaha Laksanakeun Latihan Isolator Dada ieu

Diajar kumaha leres ngalakukeun Peck Deck, latihan anu saé pikeun ngasingkeun dada! ...

Maca deui
Gambar pullover: Latihan anu aman? Kumaha Ngajalankeun Bener Éta sareng Risiko

Pullover: Latihan anu aman? Kumaha Ngajalankeun Bener Éta sareng Risiko

Kenalan latihan Pullover langkung saé sareng milarian otot mana anu paling diaktipkeunana: pectorals atanapi dorsals? Sareng diajar kumaha ngajalankeunana leres sareng ...

Maca deui
Gambar Gerakan pikeun ningkatkeun dada

Gerakan ningkatkeun dada

Milarian cara anu paling saé pikeun ngalatih dada anjeun sareng diajar kumaha ngalaksanakeun latihan anu leres ...

Maca deui
Gambar FST-7 (Fascia Strech Training 7 set)

FST-7 (Latihan Fasia Strech 7 sét)

Diajar sadayana ngeunaan sajarah FST-7, kumaha ngalaksanakeun latihan ieu, saha anu tiasa ngalaksanakeunana, naon pancegahan anu kedah dilaksanakeun, kumaha nutrisi anu kedah dilaksanakeun ...

Maca deui
Gambar tekenan bangku sareng salib kalayan suku tina bangku

Bangku pencét sareng salib kalayan suku tina bangku

Diajar kunaon penting pisan pikeun ngalakukeun tekenan bangku ku sampéan anjeun dina lantai sareng naha ngalaksanakeun latihan ieu ku suku anjeun dina bangku ngabahayakeun bahkan ...

Maca deui
Gambar Tip pikeun ningkatkeun latihan dada anjeun

Tips pikeun ningkatkeun latihan dada anjeun

Panggihan kumaha dimungkinkeun pikeun ngalaksanakeun dada, damel sareng alat sanés ti bench bench ...

Maca deui
Daptar gambar latihan dada utama

Daptar sareng latihan dada utami

Pendakan daptar anu ngagaduhan latihan utama pikeun otot dada anu tiasa dilakukeun di gym sareng ngajukeun variasi énggal pikeun ...

Maca deui
Ngalangkungan gambar: Cimata dada

Ngalangkungan: Cimata dada

Diajar naon anu nyebrang latihan, naon éta pikeun, otot naon anu dilatihna sareng kumaha leres ngajalankeunana sareng nyarios ...

Maca deui
Gambar Pék Dek kalayan Lengan Ngajembaran

Pék Dek ku Pakarang Ngajembaran

...

Maca deui
Gambar latihan bangku pers Dumbbell

Bangku pencét sareng dumbbells

Diajar kumaha ngarobih latihan pencét bench sareng ngalih ka dumbbells! ...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar


Pendakan kategori kami anu sanés: