fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Latihan pikeun bisep

Terang sadaya latihan pikeun bisep anu aya sareng diajar tip supados anjeun tiasa ngalaksanakeunnana leres dina latihan anjeun.



Tulisan katégori

Latihan canggih pikeun ngawangun gambar bisep anu endah!

Latihan canggih pikeun ngawangun bisep anu luar biasa!

Kenalan sababaraha latihan, tips sareng téhnik canggih pikeun dilebetkeun kana latihan anjeun sareng ngawangun bisep anu langkung ageung, langkung kuat sareng langkung ageung! ...

Maca deui
Gambar barbel, mundur sareng palu: Pilarian bédana latihan!

Barbell, tibalik sareng palu: Terang bédana latihan!

Pilarian terang naon bédana antara 3 latihan curl bicep, curuk barbell, curl palu sareng curl sabalikna, sareng diajar iraha ...

Maca deui
Gambar Patepang 05 Latihan Utama pikeun ngagaduhan Biceps Kuat sareng Bulky!

Panggihan 05 Latihan Utama ngagaduhan Biskuit anu Kuat sareng Bulky!

Kenalan 05 Latihan Utama pikeun Biceps sareng ngawangun panangan anu langkung simétris, kuat, fungsional sareng ageung !! ...

Maca deui
Gambar Thread Hammer: palaksanaan anu leres, biomekanik, manpaat

Utas palu: palaksanaan anu leres, biomekanik, manpaat

Pendakan Thread Hammer, salah sahiji latihan pangsaéna pikeun ngalatih otot brachioradialis. Diajar kumaha ngalaksanakeun latihan anu leres, biomekanikna sareng seueur deui ....

Maca deui
Gambar Barbell: Kumaha Leres Ngalaksanakeun Latihan Biceps Pangsaéna!

Barbell: Kumaha Leres Ngalaksanakeun Latihan Bicep Pangsaéna!

Kenalan salah sahiji latihan anu paling dilakukeun dina latihan biceps, barbel curl sareng diajar kumaha ngalaksanakeunana leres, anatomi sareng biomekanika ...

Maca deui
Gambar tina tilu tip anu anjeun henteu terang pikeun dianggo pikeun latihan bicep

Tilu Tip Anjeun Teu Terang Anggo Kanggo Pelatihan Biceps

Terang prinsip dasar pikeun latihan bisep anu saé ...

Maca deui
Gambar tina 4 latihan bisep pangsaéna pikeun dilakukeun dina mesin

4 latihan bisep pangsaéna pikeun dilakukeun dina mesin

Panggihan opat latihan bisep dina mesin pikeun maksimalkeun hasil anjeun ...

Maca deui
Papanggih gambar latihan anu ngarusak panangan

Pendakan latihan ngarusak leungeun

Upami anjeun hoyong ninggalkeun panangan raksasa anjeun, pelajari dina tulisan ieu latihan pangsaéna anu bakal ngabantosan anjeun tumuh! ...

Maca deui
Daptar sadaya gambar latihan bisep

Daptar sadaya latihan bisep

Panggihan daptar anu ngagaduhan sadaya latihan bicep anu tiasa dilakukeun di gym sareng ngajukeun variasi énggal pikeun otot anjeun ....

Maca deui
Gambar bicep curl, anu mana anu paling saé: W, EZ atanapi Lempeng?

Bicep curl, mana bar anu pangsaéna: W, EZ atanapi Lempeng?

Nalika urang badé ngalakukeun latihan biceps curl, palang mana anu kedah urang anggo nalika olahraga? ...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar


Pendakan kategori kami anu sanés: