fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Latihan Kaki

Terang sadaya latihan kaki / anak sapi anu aya sareng diajar tip supados anjeun tiasa ngalaksanakeunana leres dina latihan anjeun.



Tulisan katégori

Gambar Pinanggih Latihan Anak sapi Pangalusna

Pilarian Latihan Anak sapi Pangalusna

Kenalkeun 03 latihan anak sapi anu pangsaéna, sareng penting, sareng mimitian Dinten ayeuna ngawangun anak sapi anu langkung ageung sareng langkung jelas! ...

Maca deui
Gambar Méja Flexora: Latihan Anu Saé pikeun Pésta Poster

Méja Flexora: Latihan Anu Saé pikeun Pésta Poster

Kenalkeun latihan Mesa Flexora, atanapi tabel Romawi, sareng diajar variasi na, kumaha ngalakukeun leres, anatomi sareng aktivasina otot anjeun, sareng naha éta mangrupikeun ...

Maca deui
Gambar kaku: Latihan pikeun nguatkeun pingping

Kaku: Latihan pikeun nguatkeun pingping

Pendakan latihan anu penting pikeun dilebetkeun kana latihan suku anjeun sareng kéngingkeun langkung seueur hasil dina pingping anjeun, latihan Kaku ....

Maca deui
Gambar Meunangkeun 05 Latihan Utama ngagaduhan Kaki ageung sareng ageung!

Panggihan 05 Latihan Utama ngagaduhan Kaki ageung sareng ageung!

Pilarian terang anu mana anu 05 latihan anu anjeun tiasa lepas tina latihan anggota awak (suku) handap! ...

Maca deui
Gambar tina Linggih Gemini: Kumaha Ngalaksanakeun Latihan Anu Saé Ieu leres

Gemini Dipangku: Kumaha Lereskeun ngalaksanakeun Latihan Anu Saé Ieu

Pendakan salah sahiji latihan anak sapi anu pangsaéna, Duduk Kembar, latihan anu ngasingkeun anu bakal ngajantenkeun anak sapi anjeun janten otot murni! ...

Maca deui
Gambar Pencét Kaki: Naha bakal béda-béda posisi kaki anjeun ngaktipkeun otot anu béda?

Pencét Kaki: Naha rupa-rupa posisi suku bakal ngaktipkeun otot anu béda?

Pilarian terang dina tulisan ieu upami ngarobih posisi kaki nalika ngajalankeun Leg Press bakal ngaktipkeun otot sacara béda atanapi henteu. Kaleresan ...

Maca deui
Ngalegaan gambar Kursi: Naon sababna, palaksanaan anu leres, Variasi sareng LEUWIH!

Kursi Ngalegaan: Naon sababna, palaksanaan anu leres, Variasi sareng LEUWIH!

Kenalkeun latihan korsi extensor sareng milarian otot anu dikerjakeunana, kanggo naon, kumaha ngalaksanakeunana leres, variasi sareng kumaha nyandak ...

Maca deui
Opat gambar latihan suku anu pangsaéna

Opat latihan suku pangsaéna

Panggihan ayeuna 4 latihan suku pangsaéna anu kedah dilakukeun dina mesin ....

Maca deui
Gambar tina Fix 5 kasalahan umum dina ngajalankeun pencét leg

Benerkeun 5 kasalahan pencét umum

Diajar 5 kasalahan anu dilakukeun dina ngajalankeun pers leg sareng diajar kumaha menerkeunana supados henteu kompromi hasil anjeun sareng nyababkeun cilaka ka hareup ....

Maca deui
Gambar tina Diajar 15 téhnik pikeun ningkatkeun intensitas latihan leg

Diajar 15 téhnik pikeun ningkatkeun intensitas latihan leg

Terang sababaraha téknik sareng latihan dina latihan anjeun ku cara anu sengit pikeun kéngingkeun kauntungan anu aya hubunganana dina anggota awak handap anjeun ....

Maca deui
Gambar jongkok ti tukang atanapi payun: Mana anu langkung saé?

Squat ti tukang atanapi payun: Mana anu langkung saé?

Pendakan dua jinis jongkok, hiji nganggo barbel di tukangeun sirah anjeun sareng anu sanés payun, sareng terang mana anu pangsaéna! ...

Maca deui
Gambar tina Running Hack Machine 45º Leres

Ngajalankeun Mesin Hack 45º leres

Terang naon otot anu dianggo ku Mesin Hack 45º, naon cara anu paling saé pikeun anjeun nempatkeun diri dina alat ....

Maca deui
Gambar Ngajalankeun pencet 45º leg pencét leres

Ngalaksanakeun pencét 45º leg leres

Diajar kumaha ngamangpaatkeun mesin penyuluhan leg, anu langkung dikenal salaku 45º Leg-press. Sareng milarian terang kumaha ngadamel ...

Maca deui
Naha squat bébas jero mangrupikeun latihan anu aman sareng giat?

Naha squat bébas jero mangrupikeun latihan anu aman sareng giat?

Pendakan kumaha jongkok gratis mangrupikeun jongkok anu aman sareng épéktip ...

Maca deui
Daptar gambar latihan suku anu pangsaéna

Daptar sareng latihan anu pangsaéna pikeun suku

Pilarian terang anu latihan anu pangsaéna pikeun otot suku anjeun, diajar ngalaksanakeun sareng ngarobih latihan anjeun, sahingga anjeun bakal kéngingkeun langkung rangsangan ...

Maca deui
Naha prakték deadlift aman?

Naha prakték deadlift aman?

Pilarian terang naha deadlifting mangrupikeun latihan anu aman pikeun dilakukeun sareng kumaha éta tiasa dilakukeun supados teu aya komplikasi ...

Maca deui
Squat payun gambar: diajar sababaraha variasi latihan

Squats payun: diajar sababaraha variasi latihan

Papanggih sababaraha variasi jongko payun sareng tingkatkeun latihan kaki anjeun ku latihan énggal ....

Maca deui
Gambar Nalukkeun suku kuat ku jongkok

Nalukkeun suku kuat ku squats

Pilarian terang kunaon squat mangrupikeun latihan anu pangsaéna pikeun anggota badan anu langkung handap sareng salah sahiji anu paling saé binaraga sacara umum sareng diajar kumaha ngalaksanakeunana di ...

Maca deui
Squat Sissy dina gambar Mesin Hack

Sissy Squat dina Mesin Hack

...

Maca deui
Gambar séri super dina penculik: ngahias glutes!

Seri super dina anu nyulik: ngahias glutes!

...

Maca deui
Gambar Squat Gratis: Kumaha ngalakukeun leres sareng TIPS Latihan!

Squats Gratis: Kumaha Laksanakeun Tip sareng Latihan!

Diajar kumaha leres ngalaksanakeun latihan Squat Gratis sareng terang seueur TIPS anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun hasil langkung seueur sareng ieu ...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar


Pendakan kategori kami anu sanés: