fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Latihan Taktak

Terang sadaya latihan pikeun taktak / deltoids anu aya sareng diajar tip supaya anjeun tiasa ngalaksanakeunana leres dina latihan anjeun.



Tulisan katégori

Gambar Latihan Frontal Angkat: Latihan Ngasingkeun Anu Saé pikeun Taktak!

Latihan Angkat Frontal: Latihan Ngasingkeun Anu Saé pikeun Taktak!

Kenalkeun Latihan Frontal Elevation, salah sahiji latihan utama pikeun deltoid / taktak anterior (frontal) sareng Diajar kumaha ngalaksanakeunana leres, variasi sareng biomekanika na! ...

Maca deui
Gambar Meunangkeun 05 Latihan Utama pikeun ngagaduhan Deltoid Gedé sareng Fungsional!

Panggihan 05 Latihan Utama pikeun ngagaduhan Deltoid Gedé sareng Fungsional!

Pilarian latihan anu pangsaéna pikeun ngawangun deltoid anu ageung, ageung sareng fungsina sareng pastikeun kalebet kana latihan anjeun! ...

Maca deui
Gambar Pangembangan Frontal: salah sahiji latihan taktak anu pangsaéna!

Pangembangan Frontal: salah sahiji latihan anu pangsaéna pikeun taktak!

Papanggih salah sahiji latihan anu pangsaéna pikeun dina latihan taktak anjeun, Pamekaran Hareup kalayan barbel! Sareng diajar kumaha ngalaksanakeunana leres, aktip otot anjeun ...

Maca deui
Gambar tina Minuhan Latihan Pangsaéna pikeun Panjangan Anterior sareng Posterior!

Terang Latihan Pangsaéna pikeun Anterior sareng Posterior Taktak!

Pilarian latihan anu mana anu henteu kedah leungit tina latihan taktak / deltoid sareng gaduh latihan anu langkung intens! ...

Maca deui
Gambar Ngalaksanakeun angkat samping anu leres kalayan leres

Ngalaksanakeun élévasi sisi korsi leres

Pilarian terang kumaha ngalaksanakeun angkat sisi gurat anu leres, naon sudutna, otot naon anu tiasa dianggo sareng nonton pidéo atlit Kategori ...

Maca deui
Gambar Luhur payuneun: Latihan anu teu leres dianggo

Angkat payun: Latihan anu teu leres dianggo

Pilarian terang kumaha anjeun tiasa nganggo angkat payun anu leres sareng éfisién, nyandak hasil anu langkung saé pikeun latihan taktak anjeun! ...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar


Pendakan kategori kami anu sanés: