fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Tatu sareng pencegahan



Tulisan katégori

Naha seueur jalma anu terluka latihan latihan beurat?

Naha seueur jalma anu terluka latihan latihan beurat?

Terang faktor saleresna anu tiasa nyababkeun binaragawan janten cilaka nalika latihan sareng diperhatoskeun! ...

Maca deui
Gambar Naon anu paling sering cilaka pikeun binaraga sareng kumaha kuring tiasa nyingkahanana?

Naon anu paling sering cilaka pikeun binaraga sareng kumaha kuring tiasa nyingkahanana?

Ngartos ngeunaan tatu anu disababkeun ku latihan beurat teu leres sareng diajar kumaha kabur tina cilaka éta ....

Maca deui
Gambar Latihan anu kedah dihindari ku jalma-jalma anu ngagaduhan epicondylitis

Latihan anu kedah dijauhan ku jalma anu ngagaduhan epicondylitis

Diajar latihan anu kedah dihindari ku jalma anu ngalaman (epicondylitis) degenerasi tina urat anu asalna tina siku ...

Maca deui
Gambar Nyeri dina tuur sareng tonggong: latihan pikeun nenangkeun

Nyeri dina tuur sareng tonggong: latihan pikeun nenangkeun

Kenalan sababaraha latihan pikeun ngareureuhkeun punggung sareng nyeri tuur anjeun sareng nyegah cilaka anu langkung serius sareng awét ....

Maca deui
Gambar tina Meet 5 tips kanggo nyingkahan cilaka dina latihan beurat

Panggihan 5 tip pikeun nyingkahan cilaka dina latihan beurat awak

Diajar 5 tips kanggo anjeun pikeun latihan dina dinten anjeun ka dinten sareng langkung ningkatkeun pamulihan otot anjeun, nyingkahan cilaka anu teu perlu ....

Maca deui
Gambar perawatan Meet 3 anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun binaraga

Panggihan 3 pangobatan anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun binaraga

Panggihan sababaraha pangobatan sareng terapi anu tiasa ngabantosan anjeun istirahat langkung saé sareng cageur langkung optimal, ngabantosan kauntungan binaraga ....

Maca deui
Gambar tina tegangan otot kronis: naon éta sareng kumaha urang tiasa ngubaranana

Tegangan otot kronis: naon éta sareng kumaha urang tiasa ngubaranana

Diajar kumaha anjeun tiasa ngubaran tegangan otot kronis sareng kéngingkeun rélaxasi anu langkung lengkep sareng awét ....

Maca deui
Gambar Meet 3 alesan naha kaleuwihan beurat tiasa ngarugikeun awak anjeun

Pendakan 3 alesan kunaon kaleuwihan beurat tiasa ngarugikeun awak anjeun

Pendakan 3 alesan yén latihan teuing bakal nganyenyeri hasil anjeun sareng diajar kumaha menerkeunana ....

Maca deui
Gambar tina Meet 8 tips pikeun nyegah tendonitis dina binaragawan

Panggihan 8 tip pikeun nyegah tendonitis dina binaragawan

Terang sababaraha tip anu bakal ngabantosan anjeun pikeun nyegah masalah ieu anu mangaruhan seueur praktisi olahraga, nyaéta tendonitis ....

Maca deui
Gambar Cidera disababkeun ku ngalalaworakeun latihan di sababaraha bagéan awak

Cedera disababkeun ku ngalalaworakeun latihan dina sababaraha bagian awak

Terang sareng diajar menerkeun sababaraha titik sareng otot anu kalolobaannana ku pangarang binaraga sareng anu rawan ngahasilkeun cilaka ....

Maca deui
Gambar squat gratis mangrupikeun latihan anu dilarang pikeun anu nganggo chondromalacia patellar?

Naha squatting gratis latihan dilarang pikeun anu nganggo chondromalacia patellar?

Pilarian terang upami squatting gratis mangrupikeun latihan anu bakal nganyenyerikeun tingkat panyakit chondromalacia patellar atanapi upami éta tiasa nyumbang kana pangobatan sareng ...

Maca deui
Gambar Kaamanan teu kedah dianggurkeun pikeun ngudag produktivitas

Kaamanan teu kedah dianggurkeun dina ngudag produktivitas

...

Maca deui
Gambar Diajar 4 tip saderhana pikeun nyingkahan cilaka dina binaraga

Diajar 4 tip saderhana pikeun nyingkahan cilaka dina latihan beurat awak

Pendakan 4 tip saderhana sareng efektif sahingga anjeun tiasa nyingkahan cilaka dina latihan binaraga ....

Maca deui
Gambar tina Meet 5 tips kanggo nyingkahan cilaka dina latihan beurat

Panggihan 5 tip pikeun nyingkahan cilaka dina latihan beurat awak

Terang sababaraha tip kanggo anjeun pikeun nyegah tina cilaka otot di badé latihan binaraga anjeun ....

Maca deui
Gambar tina Meet 3 tips kanggo nyegah cilaka sendi

Papanggih 3 tips pikeun nyegah tatu sendi taktak

Kenalkeun sababaraha tip supados anjeun tiasa nyegah diri tina cilaka dina sendi taktak anu rumit ....

Maca deui
Gambar Tip pikeun nyingkahan cilaka dina latihan kakuatan

Tip pikeun nyingkahan cilaka dina latihan kakuatan

Diajar sababaraha tips supados anjeun tiasa nyingkahan cilaka nalika latihan kakuatan otot anjeun! ...

Maca deui
Gambar Pentingna nguatkeun otot

Pentingna nguatkeun otot

Naha anjeun ngartos kunaon perlu latihan pikeun nguatkeun otot? ...

Maca deui
Gambar Tip pikeun nyegah cilaka

Tips pikeun nyegah cilaka

Pikeun anu maen olahraga, cilaka mangrupikeun pikasieuneun anu paling parah. Diajar sababaraha tips pikeun nyegah! ...

Maca deui
Gambar Pelatihan terluka (kalayan nyeri otot): Naha pantes?

Ngalatih terluka (kalayan nyeri otot): Naha pantes?

Latihan komo sareng tatu otot, naha éta patut résiko? Atanapi langkung saé dipiharep tiasa pulih sareng ngalaksanakeun latihan tanpa watesan? Pilarian terang dina ieu ...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar


Pendakan kategori kami anu sanés: