fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Gizi pikeun gain massa otot

Kategori pikeun tulisan ngeunaan nutrisi olahraga pikeun perolehan massa otot. Diajar kumaha kéngingkeun massa langsing éfisién.



Tulisan katégori

Gambar Menu Vegetarian pikeun Mass Gain (Kopi, Dahar beurang sareng Makan Malam)

Menu vegetarian pikeun kauntungan masal (Sarapan, Makan siang sareng Makan Malam)

...

Maca deui
Gambar Whey Cake: Diajar 10 resep saderhana!

Kueh Whey: Diajar 10 resep saderhana!

Diajar 10 resep kakuatan pikeun muih fit! Entong sangsara nalika diét, diajar ngajantenkeun ngeunah sareng langkung séhat ku resep anu béda sareng bergizi ....

Maca deui
Gambar Saran Diét pikeun Gain Massa pikeun 60kg Jalma

Diét anu Disarankeun pikeun Gain Massa pikeun 60kg Jalma

Tingali saran diet anu saé pikeun kéngingkeun massa otot pikeun jalma 60kg. Diajar ménu, jadwal sareng naon anu anjeun kedah ...

Maca deui
Gambar Tepang 4 Kadaharan Super Murah Anu Séhat Pikeun Kengingkeun Jisim Otot!

Pendakan 4 Kadaharan Super Murah anu Séhat Pikeun Kengingkeun Jisim Otot!

Terang sababaraha pilihan tuangeun anu murah anu épéktip pisan pikeun kéngingkeun hasil anu dipikahoyong dina binaraga, nalika éta individu dina waktos kauntungan ...

Maca deui
Gambar Pendakan 20 Kadaharan Pangsaéna Kanggo Kéngingkeun Otot

Panggihan Naon 20 Kadaharan Pangsaéna pikeun Kéngingkeun Jisim Otot

Tingali daptar 20 kadaharan anu pangsaéna pikeun kéngingkeun massa otot, sareng lebetkeun kana diét anjeun! Éta sumber mikro sareng macronutrients anu ...

Maca deui
Gambar Ngaronjatkeun Jisim Otot Anjeun sareng Diét Vegetarian

Ningkatkeun Jisim Otot Anjeun Ku Diét Vegetarian

Pilarian terang kumaha Vegétarian / Vegan tiasa kéngingkeun hasil anu saé dina Ngaronjatkeun Jisim Otot ku Diét Vegetarian! ...

Maca deui
Gambar Pasangan-Latihan: Tepang Pitunjuk lengkep

Hidangan Pasca-Latihan: Milarian Pitunjuk lengkep

Panggihan Pitunjuk lengkep ngeunaan naon anu anjeun kedah tuang dina tuangeun pas latihan (saatos latihan beurat): protéin, karbohidrat sareng lipid, kanggo ...

Maca deui
Gambar Peanut butter - Ngabantosan dina ngasilkeun massa otot

Peanut butter - Ngabantosan dina ngasilkeun massa otot

Pendakan mangpaat mentega kacang, ngagemuk, fakta nutrisi, dimana ngagaleuh, cara ngadamelna, jumlah idéal pikeun konsumsi, kumaha cara nganggona nalika tuang sareng upami ...

Maca deui
Gambar pedoman latihan ectomorph pikeun kéngingkeun massa otot

Pitunjuk latihan Ectomorph pikeun kéngingkeun massa otot

Diajar prinsip latihan dasar sareng latihan anu pas sareng éfisién pikeun individu éktomorfik ....

Maca deui
Gambar tina 10 léngkah pikeun ningkatkeun kalori anjeun dina diet

Terang 10 léngkah pikeun ningkatkeun kalori anjeun dina diet

Upami anjeun hoyong diajar ngeunaan konsumsi kalori dina diét anjeun, janten pikeun nambihan massa otot atanapi ngirangan beurat awak, terang yén ...

Maca deui
Gambar Discover 5 sumber protéin anu saé pikeun kauntungan massa otot

Pendakan 5 sumber protein anu saé pikeun kauntungan massa otot

Pilarian terang naon sumber protein anu pangsaéna pikeun binaragawan, sareng liren tuang hayam unggal dinten ....

Maca deui
Gambar Tepang sababaraha siki anu tiasa ngabantosan latihan beurat

Pendakan sababaraha siki anu tiasa ngabantosan latihan beurat

Pendakan sababaraha siki anu tiasa dianggo dina tuangeun sareng ningkatkeun kaséhatan sareng kauntungan anjeun dina binaraga! ...

Maca deui
Gambar tip gancang: Inuman susu sareng tingkatkeun massa otot anjeun

Tip gancang: Inuman susu sareng tingkatkeun massa otot anjeun

Diajar kumaha susu tiasa janten katuangan anu penting pikeun anjeun ngawangun otot anu langkung ageung sareng langkung saé ....

Maca deui
Gambar tina Nyaho sumber karbohidrat anu saé pikeun kéngingkeun massa otot

Terang sumber karbohidrat anu saé pikeun kéngingkeun massa otot

Terang sababaraha sumber karbohidrat anu saé pikeun anjeun kalebet dina diet massa otot anjeun sareng mimitian kéngingkeun langkung seueur hasil ....

Maca deui
Gambar Diajar kumaha ngawangun diet pikeun kéngingkeun massa otot

Diajar kumaha ngawangun diet pikeun kéngingkeun massa otot

Diajar step by step kumaha nyetél diét sareng tuang kanggo kéngingkeun massa otot! ...

Maca deui
Gambar Meet 7 léngkah-léngkah dasar pikeun nyusun pola dahar otot anjeun

Panggihan 7 léngkah dasar pikeun nyusun diet otot pikeun ngasilkeun massa otot anjeun

Kenalkeun sababaraha tip mendasar anu bakal ngabantosan anjeun pikeun nyusun pola diet pikeun kéngingkeun massa otot langkung pas! ...

Maca deui
Gambar Discover 4 cara pikeun ningkatkeun kalori dina tuangeun

Panggihan 4 cara pikeun ningkatkeun kalori dina tuangeun

Diajar sababaraha tips supados anjeun tiasa ningkatkeun konsumsi kalori tanpa nyababkeun ruksakna awak sareng metabolisme ....

Maca deui
Gambar tip gancang: Anjeun teu kedah seueur karbohidrat pikeun kéngingkeun otot

Tip gancang: Anjeun teu kedah seueur karbohidrat pikeun otot

Diajar kunaon anjeun henteu peryogi seueur karbohidrat dina diet anjeun sareng milarian terang kumaha anjeun tiasa ngagentoskeun tanpa kaleungitan massa otot ....

Maca deui
Gambar tina Masihan 7 rupa-rupa kadaharan pikeun kéngingkeun massa otot

Pendakan 7 kadaharan anu béda pikeun kéngingkeun massa otot

Pendakan sababaraha kadaharan anu henteu seueur dianggo ku binaragawan, tapi upami dianggo ogé tiasa nambihan kauntungan massa otot ...

Maca deui
Gambar tina Meet 4 parobahan diet saderhana anu bakal nyumbang kana kauntungan massa otot

Pendakan 4 parobahan diet saderhana anu bakal nyumbang kana kauntungan massa otot

Terang sababaraha parobihan saderhana anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun diét sareng ngaoptimalkeun pikeun paningkatan dina perolehan massa otot ....

Maca deui
Gambar Tepang sareng sababaraha camilan anu saderhana sareng praktis pikeun hypertrophy

Pendakan sababaraha snacks saderhana sareng praktis pikeun hypertrophy

Kenalkeun sababaraha camilan sahingga anjeun tiasa tuang leres nalika iraha waé sareng henteu ngantepkeun tuangeun ....

Maca deui
Gambar tina [BUKU] Pitunjuk pikeun nutrisi sareng suplemén pikeun pangasilan massa otot

[BUKU] Pitunjuk pikeun nutrisi sareng suplemén pikeun perolehan massa otot

Ngagaduhan kasulitan mendesain diét pikeun kéngingkeun massa otot? Pendakan buku digital anu janten pitunjuk pikeun nutrisi sareng suplemén ...

Maca deui
Gambar tina Naha aya tuangeun anu saé atanapi goréng pikeun kéngingkeun massa otot?

Naha aya tuangeun anu saé atanapi goréng pikeun kéngingkeun massa otot?

Naha aya tuangeun anu tiasa saé sareng anu sanésna tiasa goréng nalika tujuanna pikeun kéngingkeun massa otot? ...

Maca deui
Naha anjeun tuang cekap kanggo nambihan beurat?

Naha anjeun tuang cekap kanggo nambihan beurat?

Naha anjeun tuang cekap pikeun menerkeun hasil otot anjeun? Ngartos sakedik perkawis tuangeun sareng kiat kanggo ningkatkeun na! ...

Maca deui
Gambar tina mitos nutrisi Meet 3 ngeunaan prosés gain otot

Pendakan 3 mitos nutrisi ngeunaan prosés perolehan otot

Pendakan 3 mitos dina prosés kéngingkeun massa otot sareng leupaskeun! ...

Maca deui
Gambar tina Meet 5 kasalahan dina diét pikeun anu milari hipertropi otot

Panggihan 5 kasalahan dina diét pikeun anu milari hipertropi otot

Terang sababaraha kasalahan anu sering diét pikeun jalma anu milarian hipertropi otot! ...

Maca deui
Gambar Pentingna pangan kalori tinggi pikeun kéngingkeun massa otot

Pentingna pangan kalori tinggi pikeun kéngingkeun massa otot

Teu mopohokeun tuangeun kalayan nilai kalori anu luhur tiasa penting pisan pikeun ningkatkeun massa otot anjeun! ...

Maca deui
Gambar Pilarian terang 10 tuangeun anu teu tiasa leungit tina diét anjeun

Pilarian terang naon 10 panganan anu teu tiasa sono dina tuangeun

Pilarian terang naon katuangan anu teu tiasa dituju dina méja anjeun, upami tujuan anjeun pikeun kéngingkeun massa otot! ...

Maca deui
Gambar tina 5 Tip Nutrisi pikeun Ningkatkeun Keuntungan Otot

5 Tip Nutrisi Pikeun Ningkatkeun Keuntungan Otot

Terang sababaraha tip gizi anu tiasa cekap pikeun ningkatkeun kauntungan otot anjeun ...

Maca deui
Gambar tina 10 léngkah pikeun bulking ectomorph anu saé

10 léngkah pikeun bulking ectomorph anu saé

...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar


Pendakan kategori kami anu sanés: