fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Tip nutrisi olahraga

Kategori ditujukeun pikeun tulisan ngeunaan nutrisi olahraga dina cara anu langkung umum sareng lega. Diajar kumaha tuang kanggo nutrisi kinerja tinggi.



Tulisan katégori

Gambar daptar balanja pikeun vegetarian sareng vegan pikeun dibawa ka pasar

Daptar balanja pikeun vegetarian sareng vegan pikeun dibawa ka pasar

...

Maca deui
Gambar Menu Vegetarian pikeun Mass Gain (Kopi, Dahar beurang sareng Makan Malam)

Menu vegetarian pikeun kauntungan masal (Sarapan, Makan siang sareng Makan Malam)

...

Maca deui
Gambar Saran Diét pikeun Gain Massa pikeun 60kg Jalma

Diét anu Disarankeun pikeun Gain Massa pikeun 60kg Jalma

Tingali saran diet anu saé pikeun kéngingkeun massa otot pikeun jalma 60kg. Diajar ménu, jadwal sareng naon anu anjeun kedah ...

Maca deui
Gambar Nyaho Sumber Terburuk tina Karbohidrat pikeun Lebetkeun dina Diét!

Terang Sumber Karbohidrat Goréng Pikeun Lebetkeun dina Diét!

Terang jinis karbohidrat anu paling parah anu anjeun henteu kedah kantos lebet dina tuangeun (sareng upami anjeun parantos ngonsumsi, anjeun kedah motong éta)!

Maca deui
Gambar tina Papanggihan 8 Tip Macronutrient Penting

Papanggih 8 Tip Macronutrient Penting

Diajar 8 tip ngeunaan konsumsi macronutrient (protéin, karbohidrat sareng lipid) janten anjeun tiasa ningkatkeun pola tuang, kéngingkeun langkung seueur hasilna sareng langkung saé ...

Maca deui
Gambar tina MCT (Medium Chain Triglycerides): Mangpaat, Kumaha cara nganggo, Naon anu dianggo!

MCT (Medium Chain Triglycerides): Mangpaat, Kumaha cara nganggona, Naon gunana!

Naon ari MCTs? Kumaha jalanna? Naon anu dipikabutuh pikeun? Diajar jawaban pikeun patarosan ieu sareng seueur deui ngeunaan Half-Chain and Triglycerides ...

Maca deui
Gambar Conto Hidangan Pra-Latihan pikeun Tujuan Anu Béda

Conto Hidangan Pra-Latihan pikeun Tujuan Anu Béda

Kenalan sababaraha conto tuang sateuacan latihan pikeun jalma anu ngagaduhan tujuan anu béda (kéngingkeun jisim atanapi ngaduruk gajih) sareng anu ngalatih dina waktos anu béda ....

Maca deui
Gambar tina Asam Lemak: Naon Éta sareng Naha Pentingna Kanggo Kaséhatan!

Asam lemak: Naon Éta sareng Naha Pentingna Kanggo Kaséhatan!

Diajar langkung seueur ngeunaan asam lemak, "lemak alus" anu kasohor pikeun kaséhatan urang. Terang sadayana manpaatna sareng ngartos naha éta penting pikeun ...

Maca deui
Gambar mitos Unraveling 8 ngeunaan diét: Sadayana anu anjeun kedah terang pikeun ningkatkeun pola tuang anjeun!

Nganyahokeun 8 mitos ngeunaan diét: Sadayana anu anjeun kedah terang pikeun ningkatkeun diet anjeun!

Pendakan sababaraha mitos anu ngalibatkeun diet sareng nutrisi binaragawan, sareng diajar kumaha nyingkahanana, sahingga anjeun ngagaduhan diet ...

Maca deui
Gambar Tepang 4 Mitos / Ngabohong ngeunaan Konsumsi Susu!

Pendakan 4 Mitos / Kabohongan ngeunaan Konsumsi Susu!

Pendakan sababaraha mitos sareng bohong anu nyarioskeun tentang konsumsi susu sareng diajar yén susu tiasa janten tuangeun anu hadé pikeun ...

Maca deui
Gambar Diajar 5 Tip Pikeun Ningkatkeun Téstostéron Alami sareng Diét

Diajar 5 Tip pikeun Ningkatkeun Téstostéron Alami sareng Diét

Terang sababaraha strategi anu tiasa dilarapkeun kana tuangeun anjeun pikeun ngaoptimalkeun produksi alami téstostéron sareng kéngingkeun langkung seueur hasil kalayan binaraga! ...

Maca deui
Gambar Meunangkeun 9 Tip Pikeun Ngadamel Diét Anu Saé sareng Murah!

Papanggih 9 Tip Pikeun Ngadamel Diét Anu Saé sareng Murah!

Terang sababaraha tip saderhana, tapi éta bakal ngabantosan anjeun, sareng seueur pisan, pikeun tiasa mésér tuang langkung mirah sareng éta anjeun tiasa ngirit artos, ngasilkeun ...

Maca deui
Gambar tina Masihan Kadaharan Anti-Radang Pangsaéna

Pilarian Kadaharan Anti Anti Radang Pangsaéna

Panggihan kadaharan anti radang anu pangsaéna sareng terang kumaha anjeun tiasa nyasar tuangeun anjeun pikeun merangan peradangan anu disababkeun ku latihan sareng gaduh hasilna langkung saé

Maca deui
Gambar Vitamin B6 (Pyridoxine): vitamin penting tina Komplek B!

Vitamin B6 (Pyridoxine): vitamin B-kompléks penting!

Panggihan Vitamin B6, ogé katelah Pyridoxine, salah sahiji vitamin anu paling penting tina kompleks B. Diajar manpaatna, pangan anu seueur ngagaduhan ieu ...

Maca deui
Fast Food x Gambar diét: Naha tiasa tuang tuangeun gancang henteu nganggo diet henteu?

Fast Food x Diet: Naha tiasa tuang tuangeun gancang henteu nganggo diet henteu?

Pendakan sababaraha tips tentang kumaha cara tuang dina ranté kadaharan gancang sareng henteu ngan saukur tuang sampah sareng junk food! ...

Maca deui
Gambar Diajar 8 Fakta Élmu Gizi Olahraga pikeun ningkatkeun kauntungan binaraga

Diajar 8 Fakta Ilmiah Nutrisi Olahraga pikeun ningkatkeun kauntungan binaraga

Pendakan 8 Fakta Ilmiah ngeunaan Nutrisi Olahraga, anu tiasa ngabantosan leungitna beurat sareng nambihan massa otot ....

Maca deui
Gambar tina 6 kanyataan ilmiah ngeunaan nutrisi pikeun binaragawan

Panggihan 6 kanyataan ilmiah ngeunaan nutrisi pikeun binaragawan

Diajar sababaraha kanyataan ngeunaan nutrisi olahraga anu parantos diulik sareng dibuktikeun sacara ilmiah sareng anu tiasa ngabantosan anjeun nalukkeun awak impian anjeun! ...

Maca deui
Gambar Pilarian terang sumber macronutrients anu paling anjeun kedah konsumsi

Pilarian terang sumber macronutrients anu paling anjeun kedah konsumsi

Diajar mana anu tilu sumber karbohidrat sareng tilu sumber protein penting pikeun nyusun diet anjeun ...

Maca deui
Papanggih diabetes sareng gambar latihan

Diajar ngeunaan diabetes sareng latihan

Diabetes ngagaduhan jinis I sareng II, terang ngeunaan masing-masing na, sareng tingali seueur latihan beurat anu tiasa ngabantosan anjeun dina ...

Maca deui
Gambar tina nutrisi Klinis, olahraga atanapi pangetahuan diri?

Klinis, nutrisi olahraga atanapi pangetahuan diri?

Nyaho bédana antara nutrisi olahraga, klinik sareng pangetahuan diri sareng milarian terang mana nutrisi anu pas pikeun anjeun ...

Maca deui
Gambar Henteu ngalungkeun konéng endog!

Eureun miceun konéng endog!

Pendakan yén sapertos bodas endog, konéng endog ogé ngagaduhan nilai gizi anu diperyogikeun ku awak anjeun. Janten diajar ulah miceun aranjeunna ....

Maca deui
Gambar tina Meet 5 tips nalika nyiapkeun tuangeun anjeun

Pendakan 5 tip nalika nyiapkeun tuangeun anjeun

Diajar sababaraha tips anu bakal ngabantosan anjeun nyiapkeun tuangeun langkung gampil sareng numutkeun kabutuhan anjeun! ...

Maca deui
Gambar bersih Dahar X IIFYM: anu mana langkung nguntungkeun?

Dahar bersih X IIFYM: naon anu langkung nguntungkeun?

Diajar naon anu paling nguntungkeun pikeun binaragawan, tuang bersih atanapi nganggo metodologi IIFYM ....

Maca deui
Naha mungkin tumuh tanpa ngalakukeun musim Pareum?

Naha mungkin tumuh tanpa ngalakukeun musim Pareum?

Pilarian terang naha leres kedah ngalakukeun offseason pikeun kéngingkeun massa otot atanapi upami anjeun hoyong "tumuh" ....

Maca deui
Naha diet alternatip éfisién atanapi henteu?

Naha diet alternatip éfisién atanapi henteu?

Pilarian terang upami metode diet alternatip, sapertos sup atanapi diet bulan, mangrupakeun metodeu anu efektif atanapi ngan ukur pamasaran ploys kanggo ngical hal ....

Maca deui
Gambar tina Pangajar Pangan: tips kumaha ngamimitian

Pangajaran pendidikan ulang diet: tips tentang kumaha ngamimitian

Diajar 10 tips supados anjeun tiasa ngamimitian diajar diajar diét kalayan leres sareng fokus kana tujuan ....

Maca deui
Gambar pikeun mendakan 5 barang penting dina diet intoléransi laktosa

Panggihan 5 barang penting dina diet anu teu sabar laktosa

Pendakan 5 nutrisi ésénsial anu kedah diperhatoskeun ku unggal intoleransi laktosa, sabab éta henteu tiasa ngonsumsi susu sareng turunanana ....

Maca deui
Gambar tina Zero soda sanés penjahat pangageungna!

Nol soda sanés penjahat pangbadagna!

Pendakan yén nol soda sanés penjahat anu paling ngalawan diet anjeun sareng tiasa dianggo sakedik ....

Maca deui
Gambar Meet 6 kadaharan anu beunghar lipid anu saé

Papanggih 6 pangan beunghar lipid anu saé

Terang sababaraha tuangeun anu saé sareng sumber lipid anu saé, jenuh sareng henteu jenuh, sareng lebetkeun kana diét anjeun ....

Maca deui
Gambar Jahé: akar kuno sareng manpaatna

Jahé: akar kuno sareng manpaatna

Pilarian rinci ngeunaan akar oriental anu ngagaduhan sababaraha manpaat kaséhatan pikeun éstétika, Jahé! Pilarian terang kumaha éta tiasa dianggo, ngalawan indikasi ...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar

1 2 3 ... 5

Pendakan kategori kami anu sanés: