fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Tip Latihan pikeun Awéwé

Kategori pikeun tulisan kalayan tips latihan pikeun awéwé.



Tulisan katégori

Gambar Awéwé sareng kasusah dina ngembangkeun anggota awak handap

Awéwé sareng kasusah dina pamekaran anggota awak handap

Pariksa tip dina tulisan ieu, anu ngagambarkeun kasusah anu disanghareupan ku seueur awéwé ....

Maca deui
Gambar Meet 7 cara pikeun awéwé pikeun nyaluyukeun rutinitas sareng latihan

Pendakan 7 cara pikeun awéwé pikeun nyaluyukeun rutinitas sareng latihan

Milarian cara anu paling saé pikeun awéwé pikeun ngajajarkeun latihan, kulawarga sareng olahraga ...

Maca deui
Naha awéwé anu ngalatih hésé katingali jalu?

Naha awéwé anu ngalatih hésé katingali jalu?

Pendakan bebeneran sareng mitos ngeunaan parobihan awak awéwé kusabab latihan beurat beurat ...

Maca deui
Gambar latihan leg lengkep pikeun awéwé

Latihan leg lengkep pikeun awéwé

Diajar kumaha ngalakukeun latihan leg lengkep anu ditujukeun pikeun pemirsa awéwé sareng ngawangun suku sareng glutes anu langkung ageung sareng ageung! ...

Maca deui
Diajar 3 kasalahan anu dilakukeun ku awéwé dina gambar latihan suku

Diajar 3 kasalahan anu dilakukeun ku awéwé dina latihan leg

Milarian sababaraha tip supados anjeun awéwé tiasa ngabenerkeun sareng ningkatkeun latihan kaki anjeun, ngalereskeun kasalahan sareng ngadamel parobihan dina latihan anjeun ....

Maca deui
Upami awéwé anu ngalatih hésé anjeunna bakal ngajaga awak lalaki?

Upami awéwé ngalatih hésé anjeunna bakal ngajaga awak lalaki?

Pilarian terang dina tulisan ieu upami awéwé anu ngagaduhan latihan anu luhur bakal katingali maskulin sareng katingalina sapertos lalaki ....

Maca deui
Gambar Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan latihan tukang pikeun awéwé

Patarosan sering-sering ngeunaan latihan deui pikeun awéwé

Pilarian terang sababaraha waleran kana patarosan anu paling sering ditaroskeun ngeunaan latihan deui pikeun awéwé. Naha anjeun ngagaduhan otot upami ngalatih dorsal anjeun? ...

Maca deui
Tip latihan taktak pikeun gambar awéwé

Tip Latihan pikeun Taktak pikeun Awéwé

Milarian latihan taktak pikeun awéwé anu dianggo deltoids lengkep sareng épéktip! ...

Maca deui
Gambar latihan Dada kalayan istirahat aktip pikeun awéwé

Latihan dada sareng istirahat aktip pikeun awéwé

Kenalkeun ideu latihan dada anu ditujukeun pikeun awéwé sareng langkung ngartos naon istirahat aktif ....

Maca deui
Naon frékuénsi idéal latihan leg pikeun awéwé?

Naon frékuénsi idéal latihan leg pikeun awéwé?

Ngartos sakedik kumaha ngabagi latihan kaki pikeun awéwé! ...

Maca deui
Gambar latihan Awéwé: Diajar kumaha ngawangun glutes

Latihan awéwé: Diajar kumaha ngawangun glutes

Kumaha carana ngawangun glutes anu kuat, ageung sareng padet! Latihan leg anu leres pikeun bikangna! ...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar


Pendakan kategori kami anu sanés: