Latihan siap

ARMagedoon: Latihan anu bakal ngarevolusi kamekaran panangan anjeun

Não é incomum ver pessoas que vivem treinando braços no ginásio de musculação e, pouco conseguem desenvolvê-los adequadamente. Frangos? Talvez sim, mas, nem sempre… Confesso que uma das minhas maiores dificuldades (entre muitas) foi fazer meus braços começarem a se desenvolver e, não… Teras maca »ARMagedoon: Latihan anu bakal ngarevolusi kamekaran panangan anjeun

Milarian latihan anu gancang pikeun anu henteu ngagaduhan "waktos"

Latihan anu ditujukeun pikeun anu henteu ngagaduhan seueur "waktos" pikeun ngalatih!

Sering sareng umum pikeun jalma-jalma ngadu'a kurangna waktos nalika ngeunaan palatihan. Nyatana, tanpa latihan urang satuju yén éta jauh leuwih hésé pikeun ngahontal leungitna beurat épéktip, ngaminimalkeun leungitna massa otot sareng ngaoptimalkeun ngaleungitkeun gajih hungkul.

Tapi upami dinten ayeuna sapertos waktos anu sesah, naon anu kedah dilakukeun? Eureun latihan? Henteu, ieu pastina sanés pilihan anu pangsaéna.

Teras maca »Milarian latihan anu gancang pikeun anu henteu ngagaduhan "waktos"