fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Tip Pelatihan pikeun Panangan

Kategori didesain pikeun artikel kalayan tips latihan ku kituna anjeun tiasa ningkatkeun pangwangunan panangan anjeun.



Tulisan katégori

Gambar Patepang 10 Kasalahan Dasar Anu Ngahulag Pangwangunan Senjata Anjeun

Papanggih 10 Kasalahan Dasar Anu Ngahulag Pengembangan Lengan Anjeun

Pendakan 10 kasalahan anu tiasa ngahambat kamekaran panangan anjeun (bisep sareng trisép) sareng lereskeun ayeuna-ayeuna pikeun nalukkeun panangan anu ageung sareng kuat! ...

Maca deui
Gambar Tepang 10 Taktik pikeun Ngembangkeun Senjata Badag

Panggihan 10 Taktik pikeun Ngembangkeun Pakarang Ageung

Upami anjeun hoyong ngembangkeun panangan anu gedé, kuat sareng anu pasti, tapi tetep henteu terang kumaha, baca tulisan ieu sareng diajar 10 taktik surefire! ...

Maca deui
Gambar Pelatihan Triphase: Ngalereskeun asimetri dina panangan

Pelatihan Triphase: Ngalereskeun asimétri dina panangan

Ngawangun kelemahan otot sareng lereskeun sareng program latihan Pelatihan Triphase ...

Maca deui
Gambar latihan panangan Optimize sareng kéngingkeun hasil anu langkung saé

Optimalkeun latihan panangan sareng kéngingkeun hasil anu langkung saé

Diajar 5 tip anu luar biasa pikeun naekeun latihan panangan anjeun ...

Maca deui
Gambar tina Turbin panangan anjeun dina 45 menit

Turbinkeun panangan anjeun dina 45 menit

...

Maca deui
Gambar Latihan Sateuacanna Popeye!

Latihan Sateuacanna Popeye!

Pendakan latihan anu bakal ngajantenkeun anjeun nalukkeun pelaut Popeye forearms! ...

Maca deui
Diajar 7 alesan kunaon panangan anjeun henteu tumuh!

Diajar 7 alesan kunaon panangan anjeun henteu tumuh!

Pendakan sababaraha kasalahan anu anjeun parantos laksanakeun pikeun nyegah anjeun gaduh panangan anu langkung ageung! ...

Maca deui
Gambar Métode sareng rahasia pikeun panangan anu kuat sareng ageung

Métode sareng rahasia pikeun panangan anu kuat sareng ageung

Milarian padika latihan anu paling saé pikeun naklukkeun panangan anu kuat, padet sareng ageung ...

Maca deui
Gambar Diajar 3 tips ngeunaan cara nyegah latihan overearm

Diajar 3 tips tentang kumaha carana nyegah latihan overearm

Terang sababaraha tip anu kedah anjeun laksanakeun dina rutin latihan anjeun supados anjeun henteu kaleuleuwihkeun panangan anjeun sareng ulah ngarugikeun aranjeunna ....

Maca deui
Gambar latihan Meet 5 anu tiasa nyegah cilaka pigeulang

Panggihan 5 latihan anu tiasa nyegah tatu pigeulang

Diajar kumaha anjeun tiasa nguatkeun otot pigeulang anjeun sareng nyegah cilaka, sahingga ngahindaran tanpa latihan pikeun waktos anu lami ....

Maca deui
Gambar Pentingna kakuatan dina panangan

Pentingna kakuatan dina panangan

Terang pentingna gaduh panangan anu kuat sareng fungsional pikeun sakujur awak ....

Maca deui
Gambar tina Bangun panangan ageung, kuat tanpa ngalatih panangan anjeun

Ngawangun panangan anu ageung sareng kuat tanpa ngalatih panangan anjeun

Panggihan jinis periodisasi anu sanés anu ngautamakeun latihan sanés pikeun ngawangun panangan anu langkung ageung sareng langkung kuat! ...

Maca deui
Naha latihan panangan leres-leres diperyogikeun?

Naha latihan panangan leres-leres diperyogikeun?

Naha palayga panangan leres-leres diperyogikeun atanapi parantos dirangsang ku latihan sinergis, sapertos latihan panangan? Pilarian terang dina tulisan ieu! ...

Maca deui
Gambar latihan Arm pikeun binaragawan maju

Latihan panangan pikeun binaragawan anu maju

Pendakan latihan tingkat lanjut pikeun latihan beurat pikeun panangan anjeun sareng nalukkeun panangan anu langkung ageung, langkung padet sareng kuat! ...

Maca deui
Gambar tina Meet 5 kasalahan utama dina latihan panangan

Papanggih 5 kasalahan utama dina latihan panangan

Pendakan 5 kasalahan ageung anu dilakukeun dina latihan panangan sareng diajar kumaha menerkeunnana, sahingga anjeun tiasa kéngingkeun latihan anu langkung saé, panangan anu langkung ageung sareng seueur deui ...

Maca deui
Gambar téhnik Meet 5 pikeun ningkatkeun kakuatan dina latihan panangan

Panggihan 5 téhnik pikeun ningkatkeun intensitas dina latihan panangan

Terang sababaraha tip supados anjeun tiasa ningkatkeun intensitas dina latihan panangan anjeun sahingga kéngingkeun langkung seueur hasil dina pamulihan anjeun ....

Maca deui
Diajar 6 tips pikeun ngawangun gambar forearms buta

Diajar 6 tips pikeun ngawangun leungeun anu raksasa

Pendakan 6 tip anu tiasa ngabantosan anjeun ngawangun panangan anu langkung kuat, padet sareng ageung, ngajantenkeun katingali raksasa ....

Maca deui
Gambar genetik panangan ipis: Naha urang tiasa ningkatkeun ieu sareng latihan beurat?

Genetik panangan ipis: Naha urang tiasa ningkatkeun ieu sareng latihan beurat?

Pendakan kumaha latihan beurat tiasa ngabantosan pisan pikeun jalma anu ngagaduhan genetik panangan ipis sareng jinis latihan naon sareng ...

Maca deui
Gambar tina Pakarang: Latihan anu fokus kana dasar

Panangan: Latihan anu fokus kana dasar

Milarian latihan panangan anu ngagunakeun latihan dasar dina komposisina ....

Maca deui
Gambar kiat latihan sateuacanna

Tip latihan pikeun panangan

Terang pentingna otot leungeun sareng sababaraha tips pikeun ningkatkeun latihan anjeun! ...

Maca deui
Gambar Gedong panangan mutan dina 2 minggu

Ngawangun panangan mutant dina 2 minggu

Pendakan rutin anu nekenkeun latihan panangan, sahingga ningkatkeun cacat otot ieu! ...

Maca deui
Sakilas ningali gambar latihan panangan

Tinjauan gancang latihan panangan

Naha palatihan panangan penting pikeun hipertrofi sacara gembleng? Pilarian terang dina tulisan ieu! ...

Maca deui
Gambar Latihan Awak

Latihan panangan

...

Maca deui
Diajar kumaha ngawangun panangan anu kuat sareng ageung!

Diajar ngawangun kuat, panangan ageung!

Pendakan latihan anu bakal ngajantenkeun panangan anjeun ageung sareng kuat! ...

Maca deui
Gambar tina 10 tip kanggo ngawangun panangan ageung sareng padet

10 tips pikeun ngawangun panangan anu gedé sareng padet

...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar


Pendakan kategori kami anu sanés: