fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Tip latihan umum

Kategori didesain pikeun artikel kalayan tips latihan sacara umum, janten anjeun tiasa ningkatkeun latihan kakuatan sareng kéngingkeun hasil anu langkung saé.



Tulisan katégori

Gambar Tepang 5 Tip Kanggo Nyingkahan Overtraining

Panggihan 5 Tip Pikeun Nyingkahan Overtraining

Naha anjeun ngaraos awak bosen ngalatih? Anjeun tiasa lebet Overtraining. Pilarian terang kumaha ngaidentipikasi gejalana sareng sababaraha tips anu bakal ngabantosan ...

Maca deui
Gambar Ronnie Coleman: Pendakan 8 tina Tip Pelatihan Top na!

Ronnie Coleman: Papanggih 8 Tip Pelatihan Top na!

Pendakan 8 tip latihan super ti master binaraga sajati, Ronnie Coleman! Sareng diajar kumaha ngaoptimalkeun latihan anjeun pikeun langkung seueur hasilna sareng ...

Maca deui
Gambar Calisthenics: Olahraga anu parantos ngembang pisan di panjuru dunya!

Calisthenics: Olahraga anu parantos ngembang pisan di panjuru dunya!

Terang langkung seueur ngeunaan Calisthenics, olahraga anu parantos ngembang pisan di panjuru dunya. Diajar naon éta, naon manpaatna, latihan utama ...

Maca deui
Gambar Pelatihan Keras atanapi Latihan Keras: Ngartos Bédana!

Ngalatih Teuas atanapi Ngalatih Keras: Ngartos Bédana!

Langkung ngartos bedana antara latihan parigel sareng latihan parigel. Tingali mana sahiji cara ieu anu anjeun anggo sareng naha éta saé saé pisan ...

Maca deui
Gambar latihan beban tinggi X Latihan beban handap: Mana anu langkung saé pikeun hipertropi otot?

Latihan beban tinggi X Latihan beban rendah: Mana anu langkung saé pikeun hipertropi otot?

Pilarian terang naon cara anu paling saé pikeun ngalatih latihan latihan beurat anjeun pikeun ningkatkeun massa otot (hipertrofi): nganggo latihan beban tinggi ...

Maca deui
Naha Latihan Jilid Jérman (GVT) dianggo pikeun binaragawan?

Naha Latihan Jilid Jérman (GVT) dianggo pikeun binaragawan?

Latihan Jilid Jérman (GVT) mangrupikeun latihan anu ditujukeun pikeun angkat besi anu ngarobih seueur juara dina 70an! Tapi naha anjeunna ...

Maca deui
Gambar Diajar 5 tips pikeun ngalatih nalika énergi anjeun kirang

Diajar 5 tip pikeun ngalatih nalika énergi anjeun kirang

Pendakan 5 tip / téknik binaraga anu bakal ngabantosan anjeun ngalatih sacara intensif bahkan dina sababaraha dinten nalika énergi anjeun ...

Maca deui
Gambar tina 5 Faktor Anjeun Kedah Diajar Ngeunaan Pelatihan Binaraga (sareng éta bakal ngarobah latihan anjeun)!

5 Faktor Anjeun Kedah Diajar Ngeunaan Pelatihan Binaraga (sareng éta bakal ngarobah latihan anjeun)!

Diajar 05 Faktor Penting pisan dina Ngalaksanakeun Latihan Binaraga sareng seueur jalma anu tungtungna poho, atanapi ngantepkeun, sareng anu ngaganggu négatip dina ...

Maca deui
Minuhan Faktor-Faktor Anu Pangaruh Latihan Binaraga Anu Saé!

Terang Faktor-Faktor anu Pangaruh Latihan Binaraga Anu Saé!

Diajar sababaraha Faktor anu Pangaruh Latihan Binaraga Anu Saé sareng milarian terang kumaha anjeun tiasa ngagaduhan Latihan Binaraga anu Dirarancang pikeun Anjeun! ...

Maca deui
Gambar tina Naha Urang Ngalatih Sadaya Otomatis Sarua (set anu sami, pangulangan, sareng sajabana)?

Naha Urang Ngalatih Sadaya Otomatis Sarua (set anu sami, pangulangan, sareng sajabana)?

Naha anjeun terang yén anjeun henteu kedah ngalatih sadaya otot dina cara anu sami (jumlah anu sami tina sét sareng pangulangan), bahkan upami tujuan anjeun ...

Maca deui
Diajar kumaha ngalakukeun pangulangan anjeun aman sareng épéktip!

Diajar kumaha ngalakukeun pangulangan anjeun aman sareng épéktip!

Pilarian terang kumaha anjeun kedah ngalakukeun pangulangan nalika latihan beurat, ngirangan kamungkinan cilaka sareng ngamaksimalkeun pamekaran otot anjeun ....

Maca deui
Gambar tina Genep tips pikeun ngembangkeun bagian awak anjeun anu langkung saé

Genep tips pikeun ngembangkeun bagian awak anjeun anu langkung saé

Pilarian terang naon kalemahan otot anjeun sareng diajar kumaha jalankeun épisiénna ku genep tips ieu ....

Maca deui
Gambar tina Dua konci pikeun hypertrophy sareng kauntungan kakuatan

Dua konci pikeun hypertrophy sareng kauntungan kakuatan

Hoyong terang sababaraha tips mendasar pikeun ngajantenkeun latihan anjeun épéktip? Pendakan konci pikeun ningkatkeun massa sareng kakuatan, pentingna tegangan maksimum, ...

Maca deui
Kumaha kéngingkeun langkung seueur tina gambar pasangan latihan anjeun

Kumaha nguntungkeun tina pasangan latihan anjeun

Pendakan 3 tip pasti pikeun nguntungkeun latihan anjeun sareng pasangan anjeun ....

Maca deui
Gambar tina Naha kuring manteng sateuacan latihan?

Naha kuring kedah ngalaksanakeun sateuacan latihan?

...

Maca deui
Gambar pedoman latihan ectomorph pikeun kéngingkeun massa otot

Pitunjuk latihan Ectomorph pikeun kéngingkeun massa otot

Diajar prinsip latihan dasar sareng latihan anu pas sareng éfisién pikeun individu éktomorfik ....

Maca deui
Gambar latihan tina tilu: Cara anyar pikeun ningkatkeun hasil binaraga anjeun

Latihan tina tilu: Cara anyar pikeun ningkatkeun hasil binaraga anjeun

Terang palatihan dimana kami nganggo nomer 3 sareng sababaraha na pikeun ngahartikeun jumlah latihan anjeun anu bakal dilaksanakeun. Kalayan téhnik ieu anjeun bakal ...

Maca deui
Gambar tina Metode latihan SST (Sarcoplasma Stimulating Training)

Pendakan metode latihan SST (Sarcoplasma Stimulating Training)

Ngaliwatan tulisan ieu, mendakan metode latihan énggal anu disebat SST ....

Maca deui
Mimitian gambar binaraga sareng latihan terasing atanapi majemuk / multiartikuler?

Mimitian ku binaraga sareng latihan terasing atanapi majemuk / multiartikuler?

Naon cara anu paling saé pikeun diajar damel sareng latihan beurat, ngamimitian latihan nganggo latihan terasing atanapi majemuk / multiartikuler? Pilarian terang dina tulisan ieu ......

Maca deui
Teu aya waktos kanggo ngalatih? Pendakan latihan 15 sareng 30 menit!

Teu aya waktos kanggo ngalatih? Pendakan latihan 15 sareng 30 menit!

Papanggih 2 latihan latihan beurat anu bakal nyandak waktos kirang ti 30 menit kanggo ngalaksanakeun sareng lirén ku alesan yén "anjeun teu gaduh waktos kanggo ...

Maca deui
Téhnik latihan canggih anu dianggo dina waktos anu sami!

Téhnik latihan canggih anu dianggo dina waktos anu sami!

Pendakan 3 téhnik canggih, anu tiasa dianggo dina waktos anu sami, pikeun ningkatkeun palatihan beurat awak sareng kéngingkeun langkung seueur hasilna! ...

Maca deui
Gambar ARMagedoon: Latihan anu bakal ngarevolusi kamekaran panangan anjeun

ARMagedoon: Latihan anu bakal ngarevolusi kamekaran panangan anjeun

Diajar kumaha ngarobihkeun ukuran panangan anjeun, kalayan tip Marcelo Sendon dina ARMagedoon ....

Maca deui
Gambar Meet 4 gerakan maju pikeun ngungkulan stagnasi

Pendakan 4 gerakan canggih pikeun ngungkulan stagnasi

Diajar 4 gerakan latihan latihan beurat pikeun nerapkeun dina latihan anjeun sareng salawasna jaga variasi, supados henteu ngeuyeumbeu! ...

Maca deui
Naha kuring kedah ngalakukeun latihan latihan beurat pondok?

Naha kuring kedah ngalakukeun latihan latihan beurat pondok?

Ngartos sababaraha alesan naha anjeun kedah ngalaksanakeun latihan beurat anjeun sakedap sareng henteu "nyéépkeun sadidinten" di gim ....

Maca deui
Pendakan 6 mitos ti dunya binaraga sareng kabugaran

Pendakan 6 mitos ti dunya binaraga sareng kabugaran

Kami ngungkabkeun mitos binaraga pikeun anjeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna dina latihan anjeun ...

Maca deui
Gambar tip gancang: Diajar ngalatih pinter

Tip gancang: Diajar ngalatih pinter

Diajar pentingna palatihan sareng latihan anu silih jalan-jalan ...

Maca deui
Gambar tina patepung 7 binaraga binaragaraan: laksana latihan

Panggihan 7 tip binaraga: palaksanaan latihan

Diajar variasi anu béda pikeun ngajalankeun latihan anu sanés ...

Maca deui
Gambar tina 10 cara pikeun ningkatkeun tingkat tanaga anjeun

10 cara pikeun ningkatkeun tingkat tanaga anjeun

Pendakan cara saderhana sareng gampang anu bakal ngabantosan anjeun salami latihan, masihan anjeun langkung énergi pikeun binaraga sareng bahkan hirup anjeun ...

Maca deui
Gambar FST-7 (Fascia Strech Training 7 set)

FST-7 (Latihan Fasia Strech 7 sét)

Diajar sadayana ngeunaan sajarah FST-7, kumaha ngalaksanakeun latihan ieu, saha anu tiasa ngalaksanakeunana, naon pancegahan anu kedah dilaksanakeun, kumaha nutrisi anu kedah dilaksanakeun ...

Maca deui
Gambar tina Meet 6 poin psikologis anu tiasa mangaruhan latihan kakuatan anjeun

Pendakan 6 poin psikologis anu tiasa mangaruhan latihan kakuatan anjeun

Pendakan sababaraha cara, anu psikologis anjeun, tiasa ngarugikeun anjeun nalika ngalakukeun latihan fisik ...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar

1 2 3 ... 6

Pendakan kategori kami anu sanés: