fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Motivasi

Milarian tulisan nganggo tip binaragawan motivasi sahingga anjeun tiasa langkung motivasi dina latihan binaraga.



Tulisan katégori

Gambar tina Kaleresan anu henteu nyaritakeun anjeun di tukangeun binaraga ayeuna

Kaleresan anu henteu nyaritakeun anjeun tukangeun binaraga ayeuna

Terang sadayana anu aya di tukangeun Binaraga Ayeuna sareng Ngartos sakedik ngeunaan panggung anu sababaraha atlit kedah ngaliwat nepi ka ...

Maca deui
Gambar tina Meet 5 tips kanggo ningkatkeun kasihatan anjeun

Pendakan 5 tip kanggo ningkatkeun kasihatan anjeun

Hoyong terang 5 tip anu gampang sareng saderhana pikeun ningkatkeun kasihatan anjeun ayeuna? Janten, parios tulisan kami ayeuna ...

Maca deui
Gambar Binaraga salaku bantosan pikeun jalma anu ngagaduhan kabutuhan khusus

Binaraga salaku bantosan pikeun jalma anu ngagaduhan kabutuhan khusus

Diajar ngeunaan pentingna latihan beurat sareng kagiatan fisik sanés pikeun jalma anu ngagaduhan kabutuhan khusus ...

Maca deui
Gambar Pentingna kakuatan pikiran pikeun binaragawan

Pentingna daya pikiran pikeun binaragawan

...

Maca deui
Gambar bodybuilding parantos sinonim sareng kualitas kahirupan pikeun anjeun?

Naha binaraga parantos sinonim sareng kualitas kahirupan pikeun anjeun?

Ngartos kumaha jalma salah tafsir kana binaraga badan pikeun sanés atlit sareng tingali naha éta mangrupikeun bagian tina kualitas hirupna ....

Maca deui
Barina ogé, naha anjeun henteu kéngingkeun hasil binaraga?

Barina ogé, naha anjeun henteu kéngingkeun hasil binaraga?

Ngartos sakali sareng sadayana naha anjeun henteu kéngingkeun hasil binaraga! Naha éta masalah éksternal atanapi internal? ...

Maca deui
Gambar dunya tertutup sareng pilihan binaragawan

Dunya katutup sareng pilihan binaragawan

Diajar sakedik ngeunaan dunya katutup binaragawan sareng binaragawan sareng milarian terang naha éta leres-leres patut pikeun anjeun ....

Maca deui
Gambar Perjalanan ngalangkungan rekonstruksi: Akun nyata binaragawan

Lalampahan Rekonstruksi: Akun Binaragawan Nyata

Tuturkeun minggu ka minggu laporan Marcelo Sendon dina milarian rekonstruksi otot na ....

Maca deui
Gambar Akademi Binaragawan atanapi tempat ngumpulkeun sosial?

Binaragawan atanapi tempat berkumpul sosial?

Naha gimnasium dinten ayeuna langkung seueur sapertos pusat latihan atanapi tempat rapat kanggo rerencangan? Éta anu aranjeunna hoyong ngartos sareng ...

Maca deui
Gambar Pentingna ngahijikeun impian sareng kanyataan anjeun dina binaraga

Pentingna ngahijikeun impian sareng kanyataan binaraga anjeun

Impian penting, tapi aranjeunna kedah masuk akal, sabab upami éta sanés ngan ukur impian sareng henteu pernah direalisasikeun. Ngartos kumaha anjeun kedah ngimpina saluyu ...

Maca deui
Gambar binaraga: solusi atanapi masalah sosial budaya masarakat kontémporér?

Binaraga: solusi atanapi masalah sosial budaya masarakat kontemporer?

Terang sababaraha masalah anu mangaruhan kahirupan binaragawan sareng olahraga, dina cara négatip komo bahaya ....

Maca deui
Gambar tina Naha anjeun ngahargaan olahraga anjeun nyalira?

Naha anjeun ngahargaan olahraga anjeun nyalira?

Kuring ningali seueur jalma anu ngaku atlit binaraga ngahinakeun olahraga ku sababaraha cara. Sareng anjeun, sanaos anjeun sanés atlit, parantos ngalakukeun sababaraha hal ...

Maca deui
Gambar ngawangun awak peryogi kasabaran, usaha sareng dédikasi

Ngawangun awak peryogi kasabaran, usaha sareng dédikasi

Ngartos yén kahontal tujuan anjeun moal lumangsung sapeuting atanapi dina 3 bulan, sabab awak tiasa dianggo dina ...

Maca deui
Gambar Pelatihan sacara cerdas hartosna janten séhat dina sababaraha taun

Latihan palinter hartosna janten cageur dina sababaraha taun

Mikir ngeunaan pikahareupeun sareng latihan sacara cerdas nyaéta ngajamin masa depan ku awak anu saé sareng kaséhatan anu hadé! Émut, sagala anu goréng ...

Maca deui
Gambar tina Binaraga: Olahraga langkung aya hubunganana sareng psikologis tibatan masalah fisik

Binaraga: Olahraga langkung aya hubunganana sareng psikologis tibatan masalah fisik

Ngartos kumaha kakuatan pikiran urang tiasa janten neken nalika ngahontal tujuan urang dina jero binaraga! Boga pikiran anu kuat sareng ...

Maca deui
Gambar Mundo x Binaraga

Dunya x Binaragawan

...

Maca deui
Gambar tina Naha anjeun merjuangkeun tujuan anjeun dina binaraga?

Naha anjeun merjuangkeun tujuan anjeun dina binaraga?

Anjeun parantos merjuangkeun tujuanana dina beurat atanapi langkung mangrupikeun salah sahiji jalma anu nyusun alesan pikeun nyalahkeun kurang fokusna? ...

Maca deui
Gambar Pentingna netepkeun tujuan sareng tujuan dina binaraga

Pentingna netepkeun tujuan sareng tujuan dina binaraga

Gaduh tujuan sareng tujuan dina binaraga penting pisan supados teu aya kasalahan atanapi frustasi. Minuhan sababaraha tujuan saderhana supados anjeun ...

Maca deui
Gambar Binaraga sareng stereotip, kumaha cara ngungkulanana?

Binaraga sareng stereotip, kumaha cara ngungkulanana?

...

Maca deui
Hoyong gaduh gambar awak lalaki? Janten ngalatih suku anjeun sapertos awéwé alit!

Naha anjeun badé gaduh awak lalaki? Janten ngalatih suku anjeun sapertos awéwé alit!

...

Maca deui
Gambar motivasi: Naha anjeun henteu guyonan nyalira?

Motivasi: Naha anjeun henteu guyonan nyalira?

...

Maca deui
Gambar "langkung atanapi kirang" sareng jalan tengah dina binaraga

The "kirang atanapi kirang" sareng jalan tengah dina binaraga

Fokus kana tujuan anu anjeun milari, tong nyerah kana impian anjeun, sabab hiji dinten sadayana bakal kaleresan! ...

Maca deui
Gambar tina Dina pengulangan anu terakhir dijantenkeun juara binaraga

Dina sababaraha pangulangan anu terakhir, juara binaraga dilakukeun

...

Maca deui
Gambar psikologis Anjeun mangrupikeun senjata pangageungna

Psikologis anjeun mangrupikeun senjata pangageungna

Diajar neuleu pipikiran sareng fokus kana tujuan supados anjeun tiasa ngahontal kasuksésan anjeun! ...

Maca deui
Gambar Binaraga: Olahraga sareng prasangka

Binaraga: Olahraga sareng prasangka

Ngartos sakedik prasangka anu kajantenan pikeun pecinta binaraga sareng ngeureunkeun poko ieu sakali sareng sadayana! ...

Maca deui
Gambar tina Milarian hasil gancang dina binaraga

Milarian hasil anu gancang dina binaraga

Naha anjeun salah sahiji anu milari hasil anu gancang dina gim? Naha saur anjeun anjeun tiasa kéngingkeun otot sareng kaleungitan gajih dina waktos anu sasarengan? Teras baca ...

Maca deui
Gambar binaraga tiasa janten jalan kaluarna

Binaraga tiasa janten jalan kaluarna

Binaraga tiasa janten solusi pikeun sababaraha masalah fisik, méntal, motor sareng sajabana ...

Maca deui
Ngarobih gambar pikiran anjeun

Ubah pikiran anjeun

...

Maca deui
Gambar Hipokrasi dina olahraga: Ngangkat beurat sareng munafik sareng larangan

Hipokrasi dina olahraga: Ngangkat beurat ku munafik sareng larangan

Langkung ngartos kaayaan dimana Féderasi Angkat Internasional mimitian ngarobah peraturan na ...

Maca deui
Diajar mikir sapertos gambar binaragawan

Diajar mikir siga binaragawan

Diajar mikir sapertos binaragawan sareng mendakan kasalahan dina latihan sareng diet anjeun, sahingga ningkatkeun kauntungan otot anjeun ...

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar

1 2

Pendakan kategori kami anu sanés: