fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Tips kanggo pemula

Milarian tulisan nganggo tip binaraga pikeun anu ngamimitian sareng ngamimitian leres dina dunya binaraga.



Tulisan katégori

Gambar tina 2 Resep Sarapan pikeun Menu Vegan:

2 Resep Sarapan pikeun Menu Vegan:

...

Maca deui
Gambar Diajar 6 Tip Pikeun Ngamimitian Gym dina Kaki Katuhu!

Diajar 6 Tip pikeun Ngamimitian Gym dina Kaki Katuhu!

Diajar sababaraha tips supados anjeun tiasa ngamimitian gim dina jalan anu leres, sareng henteu frustasi dina waktos anu caket kusabab henteu ngartos ...

Maca deui
Gambar tina Naha mungkin kéngingkeun massa otot sareng leungiteun gajih dina waktos anu sami?

Naha mungkin kéngingkeun massa otot sareng kaleungitan gajih dina waktos anu sami?

Kengingkeun massa otot sareng kaleungitan gajih mangrupikeun tujuan anu paling dipikahoyong pikeun sadaya binaragawan! Naha mungkin pikeun kéngingkeun dua ieu ...

Maca deui
Diajar 5 tip surefire pikeun ngamimitian diét

Diajar 5 tip surefire pikeun ngamimitian diét

Diajar sababaraha tip saderhana sareng gampang sahingga anjeun tiasa ngamimitian dina tuangeun sareng akhirna turun tina taneuh tanpa nyerah saatos ...

Maca deui
Gambar tina Papanggihan 6 Faktor Dasar Pikeun Kéngingkeun Hasil Anu Saé ku Binaraga!

Papanggih 6 Faktor Dasar Pikeun Kéngingkeun Hasil Anu Saé ku Binaraga!

Terang sababaraha Faktor ASAS, ngarujuk kana latihan sareng tuang, anu hilap ku seuseueurna palaku binaraga sareng nyababkeun hasilna goréng dina pangasilan ...

Maca deui
Gambar Poé Mimiti di Gym: Diajar 5 Léngkah Pikeun Henteu Ngasalahan!

Dinten kahiji di gim: Diajar 5 léngkah pikeun henteu ngalakukeun kasalahan!

Milarian sababaraha tip penting sahingga anjeun tiasa kénging dinten anu LUAR BIASA di gym sareng kaleungitan rasa sieun latihan sareng janten langkung saé ...

Maca deui
Gambar tina Naon Fase Konsentris sareng Fase Ékséntrik?

Naon Fase Konsentris sareng Fase Ékséntrik?

Ngartos naon Fase Konsentris sareng Fase Éksentrik sareng Pendakan kumaha éta tiasa ngabantosan latihan anjeun, dina ningkatkeun massa otot ...

Maca deui
Gambar tapak suku anu parantos ditetepkeun, diucapkeun sareng nétral: Terang béntenna!

Tapak tilepan, lafal sareng nétral: Terang béntenna!

Nyaho bédana antara 03 jinis tapak anu paling sering dianggo di gim: supin, pronated sareng nétral, sareng Diajar anu mana anu paling saé ...

Maca deui
Diajar 4 tip kanggo mésér gambar protéin whey munggaran anjeun

Diajar 4 tip kanggo mésér protéin whey munggaran anjeun

Pendakan 04 tips penting pikeun anjeun mésér protéin whey anu saé sareng entong dibobodo ku anu kirang disiapkeun atanapi anu ngahaja! ...

Maca deui
Gambar Panungtun Beginner pikeun Binaraga: Dahareun (diet), Latihan, Suplemén sareng Istirahat

Beginners Pitunjuk pikeun binaraga: Dahareun (diet), Latihan, Suplemén sareng Istirahat

Panggihan Pitunjuk lengkep sahingga anjeun tiasa mimitian ku binaraga dina suku katuhu, terang poin anu paling penting anu kedah terang ku saurang pemula ...

Maca deui
Gambar tina Masihan mamang utama binaragawan pamula

Nyaho mamang utama binaragawan pamula

Pilarian terang naon anu aya mamang pangageungna (sareng waleranna) anu dimimiti ku binaragawan sareng nyandak kasempetan pikeun nyandak anjeun ogé ......

Maca deui
Gambar tina Papanggihan Pitunjuk Suplemén Dahareun pikeun Pemula

Milarian Pitunjuk Suplemén Pangan pikeun Pemula

Diajar mana anu suplemén diét anu pangsaéna pikeun pamula dina binaraga sareng ulah musna diantara rébuan pilihan anu kapendak dina ...

Maca deui
Gambar Diajar pelajaran 04 anu peryogi kauninga ku unggal binaragawan énggal!

Diajar pelajaran 04 anu peryogi kauninga ku unggal binaragawan énggal!

Kenalkeun tips 04 yén unggal pemula dina latihan binaraga kedah diajar, janten aranjeunna henteu menyakiti sareng ngaoptimalkeun hasil na, ti dinten ka ...

Maca deui
Stéroid sareng gambar nonoman

Stéroid sareng nonoman

Nganyahokeun dina tulisan ieu misteri ngeunaan panggunaan stéroid anabolik pikeun nonoman ....

Maca deui
Kuring balik kana latihan binaraga: Sareng ayeuna, kumaha kalakuanna?

Kuring balik kana latihan beurat: Sareng ayeuna, kumaha kalakuanna?

Upami anjeun parantos nyéépkeun waktos tanpa latihan binaraga sareng mulih ayeuna, tapi ngalaman kasusah atanapi henteu terang dimana ngamimitianna, tulisan ieu bakal ...

Maca deui
Gambar tina Kasalahan utama anu dilakukeun ku pamula dina gim latihan beurat

Kasalahan utama anu dilakukeun ku pamula dina gim latihan beurat

Terang naon kasalahan anu paling umum di kalangan pemula binaraga sareng hindarkeun supaya anjeun tiasa ngamimitian binaraga dina suku katuhu ....

Maca deui
Gambar anjeun naroskeun sareng waleran Konkrit! # 1

Anjeun naroskeun sareng waleran Konkrit! # 1

Upami anjeun gaduh patarosan, waktosna kanggo nyandakana! Menta yén Betão bakal ngajawab anjeun !! ...

Maca deui
Gambar Pemula dina binaraga: Mesin atanapi beurat gratis?

Pamula dina binaraga: Mesin atanapi beurat gratis?

Milarian cara anu pangsaéna pikeun latihan dina gim, kanggo anjeun anu badé ngamimitian ku latihan beurat, sareng latihan mana anu langkung disarankeun ...

Maca deui
Pendakan 3 mitos binaraga klasik

Pendakan 3 mitos binaraga klasik

Pendakan sababaraha mitos anu parantos lebet dina binaraga salami mangtaun-taun sareng ngaleungitkeun tina kahirupan anjeun, ngabébaskeun anjeun pikeun élmu anyar sareng langkung seueur hasil ....

Maca deui
Gambar sistem divisi latihan anu paling sering dianggo

Pendakan sistem divisi latihan anu paling sering dianggo

Pendakan sistem divisi latihan anu paling sering dianggo di Brazil sareng pilih anu paling cocog sareng rutinitas sareng individualitas anjeun ....

Maca deui
Naon anu kuring kedah candak? - Patarosan anu paling sering ditaroskeun diantara anu ngamimitian

Naon anu kuring kedah candak? - Patarosan anu paling sering ditaroskeun diantara anu ngamimitian

Salah sahiji patarosan anu paling sering ditaroskeun ku para pemula nyaéta, "Naon anu kuring kedah nyandak?" Dina tulisan ieu kami bakal nyobian ngartos yén sateuacan naroskeun patarosan ieu, urang kedah ...

Maca deui
Gambar tina Diajar 5 tips pamula pikeun hasil binaraga anu saé

Diajar 5 tip pamula pikeun hasil binaraga anu saé

Kenalan sababaraha tips pikeun pemula anu bakal ngiringan anjeun salami hirup anjeun salaku binaragawan. Tips anu bakal ngabantosan anjeun nalukkeun ...

Maca deui
Gambar tina Papanggihan sababaraha ungkapan dasar latihan beurat (latihan beurat)

Terang sababaraha ungkapan dasar latihan beurat (latihan beurat)

Naha anjeun ngamimitian di gim ayeuna sareng bingung sadayana nalika jalma nganggo ungkapan dina latihan sapertos drop-set, istirahat-jeda sareng sajabana? Janten terang naon ari aranjeunna ...

Maca deui
Gambar dasar binaraga

Konsép dasar ngeunaan binaraga

Naha anjeun ngamimitian latihan beurat atanapi ngarencanakeun ngamimitian latihan beurat? Janten terang sababaraha konsép dasar binaraga sareng tong dibobodo ku olahraga ieu ....

Maca deui
Gambar Niron diét sareng latihan sanés tip anu saé…

Niron diét sareng latihan sanés tip anu saé ...

Naha anjeun émut nalika indung anjeun nitah anjeun ngalakukeun hal-hal sareng ulah nyonto batur?

Maca deui
Gambar Latihan Wiwitan: ABC

Latihan pikeun anu ngamimitian: ABC

Latihan anu ditujukeun pikeun pemula dina latihan beurat. Langkung dikenal salaku ABC ...

Maca deui
Gambar Binaraga pikeun pamula: diajar 6 tips dasar

Binaraga kanggo anu ngamimitian: diajar 6 tips dasar

Naha anjeun ngamimitian latihan latihan beurat? Diajar sababaraha tips dasar anu tiasa ngabantosan anjeun pisan dina mimiti latihan anjeun ....

Maca deui


pertumbuhan protéin whey versi anyar


Pendakan kategori kami anu sanés: