fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Latihan > Latihan pikeun bisep > Latihan canggih pikeun ngawangun bisep anu luar biasa!

Latihan canggih pikeun ngawangun bisep anu luar biasa!

Kenalan sababaraha latihan, tip sareng téhnik canggih pikeun dilebetkeun kana latihan anjeun sareng ngawangun bisep anu langkung ageung, langkung kuat sareng langkung seueur!

maju-latihan-pikeun-bisep


Naha anjeun parantos latihan salami 2 taun sareng henteu ningali langkung seueur hasilna dina bisep anjeun, sabab anjeun parantos ngalaksanakeun latihan sareng variasi anu sami? Nya teras waktuna pikeun pendak latihan lanjutan pikeun latihan bisep!

Biceps sacara historis kaasup kana kelompok otot anu paling dipikahoyong, utamina ku panonton lalaki. Sanaos aranjeunna ngan ukur 1/3 tina volume panangan, bisep tanggel waler pikeun presentasi, péngkolan sareng kualitas daérah ieu.

Ngémutan perkawis éta, dina tulisan ieu kami bakal ngajukeun sababaraha hal latihan canggih anu henteu kedah dilakukeun ku jalma anu nembé ngamimitian latihan beurat, tapi pikeun anu parantos gaduh pangalaman anu tangtu sareng anu parantos tiasa nedunanana kalayan épisiénsi sareng kaamanan anu langkung ageung.

Janten, upami anjeun bosen latihan anu sami atanapi ngaraos yén anjeun peryogi hal anu béda pikeun ngembangkeun langkung saé, éta patut diperiksa tip super ieu. Kadieu?

NYAHO >>> 6 Tip Pikeun Ningkatkeun Biceps Anjeun!

Latihan 1: Zottman Curl

Teu dikenal ku ngaran éta sareng ogé saeutik pisan dianggo ayeuna, éta Zottman Curl mangrupikeun latihan anu parantos sering dianggo dina waktos anu kapengker sareng ngagaduhan yayasan utami, damel di kontrol gerakan flexion siku, biceps brachii, daérah brachioradialis sareng ogé otot flexor sareng extensor tina panangan.

Sareng kusabab damel seueur daérah sakaligus yén individu anu pamula panginten henteu leres-leres ngalaksanakeunnana, sabab anjeunna henteu acan gaduh kontrol anu cukup pikeun tiasa ngalebetkeun intensitasna.

Ngaéksekusi Zottman Curl

Ieu mangrupa gerakan anu saé pikeun pre-tiredness atanapi bérés latihan bicep anjeun. Upami éta dianggo dina pra-kacapean, éta tiasa pikaresepeun, sabab éta ogé ngarangkul panangan. Upami anjeun milih nganggo éta dina tungtung latihan bicep anjeun, éta ogé tiasa pikaresepeun, utamina upami dianggo kalayan jumlah pangulangan anu langkung ageung, pikeun ngamajukeun ngompa getih anu langkung ageung ka daérah anu janten fokus latihan.

Pikeun ngalaksanakeun Zottman Curl, nyandak sapasang dumbbells, nangtung nangtung sareng tuur anjeun rada dibengkokkeun, sareng sakaligus ngalakukeun siku. Nalika anjeun ngahontal tungtung lentong ieu ku panangan dina posisi terlengkung, ngucapkeunana sareng ngalakukeun fase éksentris gerakan, siku ngalegaan. Penting pikeun ayeuna ieu, anjeun gaduh kontrol neuromotor anu saé supados leres ngerjakeun kakuatan panangan sareng cekelan.

Mimitian ku beurat lampu sareng milari palaksanaan gerakan anu saé. Ieu penting, sabab nalika urang nyandu awak dina gerakan anu salah, engké janten langkung hésé pikeun menerkeunana.

Latihan 2: Gebang Gripz barbel

O Gripz gendut lain ngan ukur aksésori anu nembus batang anu ngamungkinkeun "langkung kentel" di daérah dimana anjeun damel tapak éta.

Tapi, naon kaunggulanana? Kauntungannana nyaéta, dina padamelan anu beurat, janten langkung sesah pikeun panangan kanggo nyepeng sesuatu anu kandel sareng aranjeunna kedah nerapkeun langkung kakuatan sareng, antukna, ngembangkeun langkung seueur.

Hanjakalna, Fat Gripz TEU kapendak di Brazil sareng, pikeun diimpor, sakedik mahal, dugi antara 350-400 reais. Nanging, sapertos sadayana urang Brasil, urang tiasa "masihan sakedik cara".

Homemade Fat Gripz sareng Pelampung Mi

a pilihan anu hadé nyaéta ngagunakeun bahan pelampung mi diteukteuk kana ukuran genggeman gajih. Urang teras kedah ngadamel bukaan horisontal di jerona, pikeun nyocogkeun kana palang atanapi dumbbells anu urang hoyong anggo sareng éta waé, urang gaduh alat anu saé pikeun ngagulung kami, tapi éta ogé tiasa dianggo pikeun press bench, extension triceps, pulldown jsb

Kalayan ieu, kami tiasa ngaoptimalkeun biaya, anu ayeuna paling 10-20 reais. Penting, upami anjeun milih bahan anu sanés, éta tahan sareng henteu dieunakeun, supados henteu ngageser nalika anjeun ngalaksanakeun latihan. Éta henteu tiasa lemes teuing ogé, sanésna, urang kaleungitan logika anu justru pikeun ngencelkeun tapak.

Sanaos ieu mangrupikeun strategi anu saé pikeun ningkatkeun panangan, tong nganggo éta salawasna sareng dina sadaya gerakan. Coba proposes periode pamakean sareng latihan ogé dina raraga ngadamel panangan sareng kakuatan cekelan anjeun salawasna kedah nungkulan kaayaan énggal.

Latihan 3: Supserset: Utas titingalian dina bangku 45º + Utas palu nangtung (duanana nganggo dumbbells sareng sakaligus)

Aya latihan anu penting pikeun ngawangun bisep anu saé sareng nalika digabungkeun tiasa langkung épéktip. Ieu kasus na kombinasi benang sakaligus dina bangku 45º (condong) sareng benang palu dina sampéan, duanana dilakukeun sacara bilaterally (sakaligus) sareng dumbbells.

Naha kombinasi ieu? Nalika urang ngalakukeun benang anu condong kana bangku 45º, urang tiasa masihan langkung seueur nilai dina bagian jero bisep sareng sirah pondok. Teras, nalika urang ngalih ka benang palu, urang tiasa ningkatkeun brachial, brachioradialis sareng bagian sirah anu panjang tina bisep brachial, ngajantenkeun padamelan lengkep sareng éfisién.

Latihan Pelaksanaan Anu Leres Thread Miring dina Bench and Thread Hammer

Kami ngalaksanakeun latihan ieu dina urutan anu tepat supados henteu ngareureuhkeun panangan anu sateuacanna, anu tiasa ngahambat damel target utama, nyaéta bisep. Janten, nalika urang parantos béak tina latihan anu munggaran, anu kadua ngagunakeun langkung otot bantu, nyababkeun aranjeunna ngabantosan ngahontal total kagagalan bisep maksimum sahingga ngahontal padamelan anu hadé.

Ujung dina gerakan anu munggaran nyaéta tetep dijaga puncak kontraksi sareng perpanjangan LENGKAP. Seueur jalma lirén ngalegaan bisep na satengah-tengah siku, sahingga kaleungitan seueur gerakanana. Salaku tambahan, persis dina fase épérsial gerakan (leungitna beurat) urang kedah ngaheulakeun kontrol gerakan, sabab upami urang lungsur beuratna urang tiasa ngaruksak pagawéan otot, salian ti nyababkeun cilaka serius, sapertos beulahan bisep, contona.

Gerakan anu kadua, di sisi anu sanésna, kedah gaduh panangan sakedik diproyeksikeun ka payun, supados tiasa dianggo sakedik-gancang kakuatan "tarik" anu tiasa lumangsung ku taktak. Ku kituna, anjeun bakal ngutamakeun flexion siku, anu mangrupikeun gerakan utami latihan Thread Hammer.

Dina gerakan anu munggaran, nganggo rata-rata 6-10 pangulangan sareng, dina anu kadua, rata-rata 10-12 pangulangan. Rata-rata sésa antara dua set sareng anu sanés nyaéta 60-90 detik.

Latihan 4: Thread 21 (sakumaha pre-exhaust)

A benang 21 éta meureun salah sahiji latihan anu paling khas pikeun bisep sakola baheula. Dijieun ku atlit anu kawéntar pisan, sapertos Jay Cutler sareng Ronnie Coleman, salian ti anu langkung lami, sapertos Arnold nyalira.

Thread 21 mangrupikeun latihan anu ngagaduhan 21 pangulangan per séri, 7 ti mimiti gerakan dugi ka tengah gerakan, 7 ti tengah gerakan dugi ka akhir gerakan sareng 7 pangulangan lengkep, jumlahna aya 21 pangulangan anu diusulkeun.

Thread Latihan Palaksana Anu leres 21

Biasana éta dipaké dina akhir latihan biceps, pikeun nyéépkeun sadaya kakuatan anu aya sareng kamungkinan ... Tapi, nalika urang nyarioskeun perkawis individu anu maju, naha henteu nempatkeunana dina awal latihan?

Nya, nalika urang nempatkeun latihan ieu di awal, urang tiasa ngajantenkeun biskuit parantos cekap capé, ngajantenkeun latihan latihan sanésna langkung sesah sareng nangtang. Sareng ieu bakal ningkatkeun rekrutmen latihan sacara signifikan.

Salaku tip utama pikeun benang 21, dina hal ieu, éta mangrupikeun panggunaan batang EZ sanés lempeng. Ieu bakal ngamungkinkeun kanyamanan langkung ageung tina panangan sareng kirang kasempetan maling. Salaku tambahan, anggo sakedik istirahat antara hiji set sareng set anu sanés (30 dugi 60 detik), kalayan rata-rata 3 set diperyogikeun pikeun tujuan ieu

kacindekan

Sadaya grup otot tiasa hasil na di tripel kalayan ngagunakeun téknik anu leres sareng panggunaan latihan anu maju.

Nanging, sakumaha namina namina, ieu latihan lanjutan, henteu disarankeun pikeun pemula atanapi panengah, sabab moal ngagaduhan kematangan otot anu cekap pikeun ngalaksanakeun latihan ieu sacara leres sareng lengkep.

Kituna, anjeun kedah ngagaduhan sahenteuna 1 atanapi 2 taun latihan pikeun ngalaksanakeun latihan di luhur.

Sareng upami anjeun henteu aya dina grup éta, milari variasi anu sanés, téhnik sareng cara pikeun ningkatkeun intensitas latihan anjeun sareng henteu pernah ngantep otot anjeun biasa kana rangsangan anu sami! Panggihan daptar sareng KABEH latihan BICEPS!

Latihan anu saé!

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.5
Total Undian: 21

Latihan canggih pikeun ngawangun bisep anu luar biasa!

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!