fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Latihan > Tip Pelatihan Balik > Coronavirus: Palatihan Balik Deui Tanpa Ninggalkeun Bumi

Coronavirus: Palatihan Balik Deui Tanpa Ninggalkeun Bumi

Diajar sababaraha latihan anu tiasa dilakukeun pikeun otot dorsal (punggung) sareng ngalakukeun latihan anjeun tanpa ninggalkeun bumi nalika karantina Coronavirus (COVID-19).

damel-di-bumi-el-hombre1 (1)


Keputusan Pamaréntah pikeun ngajaga gym tetep ditutup parantos ngarusak rutinitas latihan seueur jalma. Malah anu atlit propésional atanapi semi-propésional ogé dirugikeun.

Ieu kajantenan kusabab rekomendasi ti WHO (Organisasi Kaséhatan Dunya) pikeun nyingkahan ramé, nyaéta, seueur jalmi sasarengan di tempat anu sami, sahingga Coronavirus énggal (Covid-19) henteu sumebar.

Sareng éta persis mikirkeun gangguan ieu anu urang, ti Tim Tip Binaraga, nyiapkeun tulisan ieu kanggo anjeun, dimana anjeun bakal diajar ngalakukeun latihan super deui tanpa ninggalkeun bumi.

Ayeuna teu aya deui alesan pikeun anjeun tinggalkeun hasilna nyalira. Émut yén ieu mangrupikeun latihan anu diadaptasi, sahingga anjeun tiasa ngalaksanakeunnana di jero bumi bari minuhan karantina.

Kuring miharep éta ngabantosan anjeun sahenteuna tetep fokus sareng henteu nyerah dina tujuan anjeun!

Ngojay

Pasti anjeun parantos ngalaksanakeun latihan ieu di gym, kalayan alat anu pas, henteu? Tapi kuring yakin yén anjeun kantos ngabayangkeun ngalaksanakeun latihan ngawelah saé di bumi anjeun, ngan ukur nganggo anduk.

ngawelah deui anduk

Leres, hiji-hijina hal anu anjeun peryogi pikeun ngalaksanakeun latihan ieu, salain awak anjeun, nyaéta anduk.

Nalika urang ngalatih di gim, urang kedah ngadorong pisan pikeun narik résistansi kana dada, leres? Nya, waktos ayeuna, saha anu bakal ngajantenkeun perlawanan ieu nyaéta suku anjeun.

Nya, hayu urang buka paréntahna:

  • Mimiti, anjeun kedah linggih dina lantai, dina posisi anu sami sareng ngalakukeun jajar anu biasa (tulang tonggong lempeng sareng suku lempeng).
  • Candak anduk, bungkus supados henteu nyarek teras disimpen dina dampal suku anjeun, cekel ku hiji leungeun dina unggal tungtung.
  • Maksakeun otot dina taktak anjeun deui teras tarik anduk, nganggo suku anjeun pikeun ngalakukeun gaya anu sabalikna.
  • Anjeun tiasa ngagunakeun hiji atanapi bahkan kadua suku pikeun ngalaksanakeun latihan ieu. Langkung seueur gaya kontra anu anjeun lakukeun ku suku anjeun, bakal langkung beurat ditarikna.

Laksanakeun rata-rata 3 sét 10 pangulangan atanapi bahkan nalika anjeun tiasa méréskeun éta. Upami anjeun mutuskeun ngalaksanakeunana ngan ukur hiji suku, disarankeun anjeun silih berganti dina unggal séri, sahingga duanana tiasa dianggo.

Ditarik Superman

Gerakan latihan ieu mirip sareng tarikan biasa, tapi anjeun bakal dina posisi anu sami sareng Superman nalika anjeun ngalayang.

Ngagolér kana beuteung anjeun, regangkeun panangan anjeun ka hareup sareng angkat dada anjeun tina lantai. Regangan anduk, cekel ku hiji panangan dina unggal tungtung.

maxresdefault (1)

Teras, tarik anduk lempeng kana dada anjeun, supados panangan anjeun henteu keuna kana lantai.

Nalika narik, anjeun kedah nyorong kuat nalika manteng anduk, supados otot-otot langkung direkrut.

Skéma anu sami sareng sateuacanna: 3 sét 10 pangulangan atanapi dugi awak anjeun teu tahan deui.

Tapi jujur ​​ka diri anjeun, nyaéta, upami anjeun kedah kirang ngulang deui, lakukeun, kumaha ogé, lakukeun leres, ok?

Ditarik Silih Superman

Nya, ngamangpaatkeun kanyataan yén anjeun parantos ngagolér dina beuteung, hayu urang amandemen ku variasi Superman, ngan ukur ayeuna, ngaganti tarikan ieu.

Dasarna, awak anjeun kedah dina bentuk anu sami sareng latihan anu sateuacanna sareng gerakanna praktis sami. Anu robih waktos ieu nyaéta anjeun bakal nyandak tungtung anduk kana dada anjeun.

deui ngawelah anduk ganti

Kalayan kecap séjén, bawa ujung anduk di sisi katuhu kana dada katuhu teras bawa ujung anduk di sisi kénca ka dada kénca. Gerakan ieu bakal dilakukeun sacara bergantian, ok?

Ngalakukeun éta leres anjeun bakal ningali sabaraha otot tonggong anjeun bakal tiasa dianggo.

Sareng anjeun tiasa neraskeun nuturkeun 3 sét ku 10 pangulangan dina saban gigir, atanapi bahkan nalika awak anjeun tiasa méréskeunana.

Narik nangtung kalayan samet

Naha anjeun terang yén latihan tarik anu biasa anjeun lakukeun dina palang? Nya, ieu mangrupikeun vérsi anu diadaptasi pikeun nganggo korsi tibatan bar.

korsi ditarik

  1. Mimiti anjeun kedah nempatkeun dua korsi, hiji di gigireun anu sanésna, kalayan jarak sakitar 2 léngkah.
  2. Teras, calik di antara hiji korsi sareng anu sanésna sareng bantosan panangan dina unggal korsi sareng suku anjeun diulur sareng tulang tonggong anjeun nangtung (lempeng), lakukeun naék.
  3. Balikan gerakan ieu sareng perhatikeun yén otot anu dianggo sami sareng nalika urang ngalakukeun tarikan klasik dina palang lempeng.

Kusabab ieu mangrupikeun latihan anu anjeun peryogikeun pikeun ngadukung beurat anjeun sorangan, teu aya jumlah anu pasti tina pangulangan anu kedah dilakukeun. Janten, lakukeun 5 sét kalayan pangulangan dugi ka gagal.

Wilujeng énjing

Ayeuna urang badé damel sakedik kana beulah handap anjeun sareng pikeun éta, urang badé ngadamel adaptasi salah sahiji latihan anu paling terkenal di lingkungan olahraga nyaéta "Good Morning".

Asalna latihan ieu dilakukeun di gym sareng barbells sareng washers, ngan dina hiji ieu anjeun bakal nganggo ransel anu aya di jero kanggo masihan beurat atanapi bahkan kotak.

Wilujeng énjing

Janten, ku ransel, atanapi kotak dina tonggong anjeun, tinggalkeun suku anjeun sajajar sareng lempeng sareng angkat awak anjeun maju, dina cara anu lempeng (lempeng) sareng balik deui ka posisi awal.

Upami anjeun ngulang gerakan ieu sareng ngaraoskeun punggung handap anjeun damel, éta leres.

Ngalakukeun 5 sét 12 wéb atanapi dugi awak anjeun ngantunkeun anjeun lirén.

Terpanjang Inverted

Kami bakal ngeureunkeun latihan ieu sareng hiji latihan deui pikeun ngerjakeun bagian handap anjeun sareng ogé sakedik dina beuteung anjeun.

Ngalakukeun latihan ieu saderhana, tingali paréntah…

Nya, candak salah sahiji tina dua korsi anu anjeun anggo sateuacan na tempatkeun di payuneun sofa anjeun, kalayan jarak anu sakedik kirang tina awak anjeun.

papanjangan tibalik

Ngadukung kadua panangan dina korsi sofa sareng bantosan kadua suku dina korsi korsi. Awak anjeun kedah lempeng sabisa, henteu?

Teras, janten gerakan naékkeun cangkéng anjeun ka luhur, ngajantenkeun anjeun ngaraos handap handap anjeun. Kusabab urang aya di tungtung sareng awak anjeun kedah capé, anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun 3 sét 8 pangulangan atanapi bahkan tahan.

kacindekan

Abdi hoyong hatur nuhun parantos sumping ka dieu sareng kuring hoyong ngabagjakeun ogé! Barina ogé, henteu sadayana tetep fokus, sanaos henteu tiasa sumping ka gym.

Turutan sadaya petunjuk anu leres, supados teu aya cilaka sareng anjeun kedah langkung nangtung deui. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, cukup koméntar di handap yén tim ahli kami bakal senang ngajawab.

Rangkulan anu kuat sareng latihan anu saé!

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.9
Total Undian: 11

Coronavirus: Palatihan Balik Deui Tanpa Ninggalkeun Bumi

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!