fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Tip Binaragawan > Tip pikeun mangtaun masal > Menu vegetarian pikeun kauntungan masal (Sarapan, Makan siang sareng Makan Malam)

Menu vegetarian pikeun kauntungan masal (Sarapan, Makan siang sareng Makan Malam)

menu_vegetarian_ganho_de_muscular_mass

NAON BEDANA VEGAN JEUNG VEGETARIAN?

Vegetarianisme sareng veganisme parantos nampi seueur penganut pikeun langkung sustainable
planét urang jeung mawa leuwih mangpaat pikeun kaséhatan salaku publik ieu 30% kirang kasempetan
ngembangkeun panyakit cardiovascular. Jumlah ieu impressive sarta excites jalma
anu hoyong atanapi peryogi kualitas hirup anu langkung saé.
Dina sakabéh, daging teu kaasup, tapi aya sababaraha béda antara ménu, alatan
kana nomenklatur, contona:

Menu Ovolactovegetarian - meakeun endog sareng produk susu;
Menu Lactovegetarian - meakeun produk susu;
Menu vegetarian - ulah meakeun sagala jinis produk sato dina
dahareun;

menu vegan pikeun hypertrophy

Bédana antara vegetarian sareng vegan aya dina konsumsi produk. vegan
ulah meakeun sagala jinis produk sato, naha dahareun, pakean atawa
parabot. Jadi kadaharan vegan, urang sabenerna nyebut eta dahareun vegetarian.
Tapi aya publik sejen anu adhering kana diet vegetarian na vegan nu
jalma anu resep ngurus diri jeung hayang mangtaun massa otot jeung nangtukeun. Hiji-hijina
Perhatian masarakat kabugaran nyaéta naha aranjeunna leres-leres bakal ngagaduhan hasil anu sami, khususna dina
masalah minuhan target protéin sapopoé pikeun ngahasilkeun hypertrophy.

Naon anu kudu dipertimbangkeun dina milih hidangan vegetarian pikeun gain massa?

Urang kabeh geus nyaho pentingna protéin pikeun gain massa otot. mangrupa bagian tina
struktur sakabéh sél awak, mantuan perbaikan sarta mangtaun massa otot, sajaba ti
kauntungan jangka panjang lianna, kayaning nyegah leungitna otot.
ku sepuh. Protéin kudu ogé fractionated sapopoe pikeun hasil pangalusna sarta
tujuan poean sanajan naon pikir gampang kahontal. Dina budaya kiwari dimana éta gampang
manggihan jalma anu ninggalkeun gim oyag botol jeung protéin, sayur
dianggap teu efisien ku jalma awam, tapi studi panganyarna geus nunjuk kaluar
yén kombinasi basajan sadaya asam amino salila poé cukup pikeun a
gain massa otot efisien.

VEGAN PROTEIN X VEGETARIAN PROTEIN

Ku logika kimiawi jeung struktural, lamun protéinna tina sumber sato atawa tutuwuhan, éta terus
jadi protéin, nu ngajadikeun euweuh bédana dina awak urang. Kaunggulan tina
konsumsi protéin nabati teu ditambahkeun jeung lemak, contona, benefiting
kaséhatan salajengna jeung esthetics ku ngurangan persentase gajih leuwih gampang.
Pondokna, euweuh resep jeung "protein vegetarian" atawa "protein vegan", protéin téh
sarua, paduli sumberna. Tapi perlu yén sakabéh 29 asam amino téh
hadir dina diet supados hypertrophy lumangsung leres.
Di handap ieu kami nyetél menu sareng sababaraha pilihan pikeun kéngingkeun massa otot
kombinasi efisien asam amino ésénsial sareng jumlah protéin
kira-kira naon anu aranjeunna nawiskeun!

Pilihan sarapan vegan / vegetarian sareng jajanan

- 1 cau + mentega kacang + keripik kalapa + siki waluh (10g)
- Oats sapeuting (oats sare) jeung buah jeung chia (29g)
- Pancake wholemeal sareng chia dieusi wortel hummus (20g)
- Tapioka dieusi bayam, krim tahu sareng wijen + zaitun (14g)
- 1 porsi Whey Vegan + buah (20g)

Pilihan dahar beurang sarta dinner vegan atawa vegetarian

– Lentil Salad, jeung apel, tomat jeung kacang + Brown Rice jeung wortel + Escarole
braised + Vegan Burger (38g)
– Arugula, wortel jeung lobak salad, kacang braised + Anggang waluh jeung
Wijen + pasta gandum utuh sareng pesto (30g)
- Salad daun sareng alpukat sareng siki kembang matahari + Chickpea Moqueca +
Wortel sareng kacang panggang sareng wijen + béas coklat (34g)
- Salad daun sareng bit + kol braised + hummus buncis bodas + sangu
Wholemeal + Bakso Quinoa (39g)
Jumlah unggal dahareun bakal gumantung kana unggal individu.
gizi individual. Rekomendasi poéan pikeun makronutrien protéin nyaéta antara 0,8g
dina 2g per kg beurat (Dietary Reference Intakes - DRI).
Anjeun tiasa mendakan sadaya resep vegetarian ngalangkungan tautan….

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4
Total Undian: 1

Menu vegetarian pikeun kauntungan masal (Sarapan, Makan siang sareng Makan Malam)

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!