Minyak atsiri Frankincense: Kanggo naon sareng manpaatna?

Minyak atsiri Frankincense dipikaterang di dunya salaku minyak anu saé pikeun ngabantosan konsentrasi sareng pikeun tapa.

Éta mangrupikeun minyak anu tradisional pisan sareng kuno, sabab éta mangrupikeun salah sahiji tina tilu kado anu dipasihkeun ku jalma-jalma bijil ka Yesus Kristus salaku kado nalika lahirna.

Kusabab kasusah dina ngahasilkeun minyak ieu, éta hargana penting sareng sesah didaptarkeun, kumargi seueur bahan baku na anu diekstraksi tina tangkal pituin wilayah Somalia anu résiko punah.

Sipat na bertindak salaku jinis ubar keur nengtremkeun alami, nenangkeun sareng anti radang.

 

Minyak atsiri Frankincense pikeun naon éta?

Éta minyak penting pisan, utamina kusabab ngagaduhan pentingna spiritual sareng terapi, salian ti pangaruhna dina ningkatkeun fungsi awak sareng salaku kosmétik.

Pamakéan minyak menyan gaduh salaku salah sahiji fungsina pikeun merjuangkeun panyerang mikroba dina organisme sareng ogé salaku alternatip alami pikeun ngabersihan getih.

Dina sajarahna, minyak atsiri ieu parantos seueur dianggo salaku anti radang, kumargi éta parantos kabuktosan sacara ilmiah tindakan ampuh minyak menyan pikeun ngirangan peradangan sacara umum di sakujur awak.

Salaku tambahan, salah sahiji kagunaan anu paling berkesan pikeun minyak ieu aya hubunganana sareng panggunaanna di pasién anu ngalaman pangubaran kanker.

Kusabab panggunaan na parantos kabuktosan ngabantosan dina ngirangan sél kanker, sareng ku cara pelengkap éta ogé langkung milih dukungan émosional sareng spiritual anu hadé dina waktos anu khusus.

 

Minyak menyan pikeun kekebalan

Salah sahiji kagunaan minyak menyan patali jeung kakuatanana pikeun ngarangsang paningkatan sistem imun dina awak, pikeun nyegah sareng ngalawan inféksi sareng sagala rupa panyakit umumna.

Mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngajantenkeun awak tetep dina kaayaan kaséhatan anu lengkep sareng henteu kakurangan tina jinis-jinis cilaka anu urang kakeunaan sadidinten.

Janten, upami anjeun mangrupikeun bagian tina kelompok jalma anu milari pilihan alami pikeun ningkatkeun imunitas awak, minyak atsiri frankincense pastina mangrupikeun pilihan anu hadé.

 

Minyak atsiri Frankincense salaku ubar nyeri

Peta sanés minyak luar biasa anu sanés aya hubunganana sareng kamampuanna pikeun ngadamel awak ngirangan nyeri sacara bertahap.

Hal anu luar biasa pikeun jalma anu sangsara tina nyeri kronis, atanapi, anu biasana disababkeun ku peradangan dina sendi, sendi, jsb.

Beda sareng ubar, minyak menyan kedah dianggo sabar sababaraha kali sapoé pikeun fungsi ieu, supados kéngingkeun hasil anu nyugemakeun kalayan épék ngirangan kanyeri.

 

Minyak manisan salaku antikanker

Mungkin salah sahiji ciri anu paling penting tina minyak atsiri kaéngan nyaéta kamampuanna pikeun ngabantosan pangobatan sareng ngalawan kanker.

Ieu tiasa dilakukeun kusabab fitokimia sareng sanyawa anu aya dina minyak atsiri ieu ngabantosan awak pikeun ngaleungitkeun sél kanker bari tiasa ngajaga sél séhat.

Nyaéta, dimungkinkeun pikeun sacara dramatis ningkatkeun hasilna nalika ngubaran kanker ku cara alami sareng séhat sacara total.

Salaku tambahan, salami fase ieu merjuangkeun kanker penting pisan pikeun pipikiran tenang sareng damai sareng éta pasti naha minyak parfum ogé sanggup nyayogikeun henteu ngan ukur panyalindungan émosional, tapi ogé ningkatkeun panyalindungan spiritual, sabab éta minyak anu ngagaduhan hubungan anu saé. ka daérah khusus éta.

 

Mangpaat minyak atsiri tina menyan

  • Ngaronjatkeun ngalawan kahariwang sareng déprési
  • Ngabantosan ngatur sistem gastrointestinal
  • Soothes na nengtremkeun ati
  • Ngabantosan dina ningkatkeun kualitas kulit
  • Ngirangan cacad sareng parut
  • Nyayogikeun kasaimbangan hormon
  • Ngabantosan dina pangubaran kanker
  • Boga sipat anti radang
  • Kagungan kamampuan analgesik
  • Ningkatkeun imunitas awak sacara umum
[smartslider3 slider = ”5 ″]

Kumaha cara nganggo minyak atsiri Frankincense?

Minyak manisan tiasa dianggo langsung dina kulit, sabab tétéla sanés minyak anu agrésip pisan.

Kusabab kitu, éta tiasa langsung dilarapkeun kana tatu, tapak tatu, cacad sareng anu sapertos pikeun ngareureuhkeun nyeri atanapi ngagancangkeun régenerasi situs sareng ngabaru kulit.

Cara anu sanés pikeun ngagunakeun minyak atsiri ieu nyaéta ku cara diseupan, anu mana waé disarankeun nganggo diffuser khusus sahingga dimungkinkeun pikeun ngarobah minyak kana uap sareng nyerep ku cara anu saluyu.

Salaku tambahan, minyak kemenyan ogé tiasa diseupan, tepatna kusabab ngagaduhan résiko rendah iritasi atanapi efek samping.

Éta tiasa dianggo sacara subling, atanapi, sasarengan sareng téh.

Éta ogé tiasa dianggo sasarengan sareng krim atanapi kosmétik, kanggo ningkatkeun épék anu aya hubunganana sareng kulit.

 

Dimana diajar langkung seueur ngeunaan minyak atsiri kemenyan?

Upami anjeun milarian terang langkung seueur perkawis minyak atsiri kemenyan, sareng kagunaanna digabungkeun sareng sababaraha minyak atsiri sanés, kunjungi saluran YouTube nutrisi Larissa Scharf.

Ahli propésional dina minyak atsiri ieu sareng manpaat anu luar biasa pikeun kasihatan, karaharjaan sareng fungsi organisme anu hadé dina saluran na anu tanpa wates eusi kontén gratis ngeunaan minyak atsiri.

Upami anjeun milarian pilihan alami, épéktip, henteu aya rasa nyeri sareng kabuktosan ilmiah pikeun ningkatkeun kasihatan sareng kualitas kahirupan ku cara anu henteu acan kantos katingali sateuacanna, langkung terang perkawis minyak atsiri ngalangkungan saluran Larissa Scharf.

Anjeunna ngagabungkeun daptar puter khusus anu ngagaduhan langkung ti 40 pidéo unik sareng éksklusif ngeunaan ragam minyak atsiri anu béda sareng aplikasi sadidinten.

Akses ayeuna ku ngaklik di dieu, sareng mendakan sadaya épék anu saé anu panggunaan minyak atsiri tiasa nyandak kana rutinitas sadidinten anjeun.

 

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *




Lebetkeun Captcha Ieuh: