fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > suplemén > Minyak atsiri Peppermint: Kanggo naon sareng manpaatna?

Minyak atsiri Peppermint: Kanggo naon sareng manpaatna?

minyak atsiri tina mint mint

Minyak atsiri Peppermint mangrupikeun minyak anu tradisional pisan sareng seueur dianggo kusabab kakuatan decongesting anu hébat sareng aroma anu nyegerkeun, simbol énergi positip anu luar biasa pikeun karaharjaan.

Éta mangrupikeun minyak penting anu paling terkenal, justru kusabab kasadiaan sareng tradisi na, sabab éta diekstraksi tina ramuan anu parantos nyebar sacara praktis di panjuru dunya.

Éta ngagaduhan seueur manpaat anu utamina aya hubunganana sareng paningkatan dina wanda sareng pangirangan malaise dina sababaraha kaayaan, boh nyeri fisik sareng masalah émosional.

Minyak atsiri peppermint ngagaduhan komponén unik sareng éksklusif tina pepelakan anu mangrupikeun bagian tina kulawarga mint, nyayogikeun manpaat éksklusif anu utamina aya hubunganana sareng kasegaran sareng pangirangan gejala tina sagala rupa kasusangan sacara umum anu mangaruhan awak.

Minyak atsiri pepermin pikeun naon éta?

Pamakéan minyak atsiri peppermint nyebar dina populasi di dunya, sabab éta mangrupikeun bagian tina kategori minyak anu paling seueur dianggo.

Karakteristik na ngajantenkeun minyak ieu épisién pisan pikeun ningkatkeun alergi sareng utamina ngabantosan saluran napas anu sesah sareng saluran pernapasan.

Ambu anu nyegerkeun ogé tiasa dijantenkeun strategi pikeun ngalawan bau napas, gingivitis sareng ngirangan bau anu teu dihoyongkeun dina awak.

Kusabab éta minyak penting pisan nyegerkeun, éta ngagaduhan ciri rélaxasi otot, nyaéta ogé ngabantosan dina kasus tegangan otot atanapi nyeri gancang sareng épéktip, utamina nalika dianggo dina pijet lokal.

Seger tina minyak atsiri peppermint ogé ngagaduhan sipat anu énérgi, sahingga nalika dianggo éta tiasa ngarangsang awak pikeun tetep langkung daék sareng tingkat ningkat tanaga pikeun waktos anu langkung lami.

Minyak pepermin pikeun bau napas

Pamakéan minyak atsiri peppermint pikeun bau napas tiasa mangpaat pisan pikeun meringankeun atanapi bahkan méréskeun masalah lengkep, kusabab tingkat panyegaran anu luhur dina minyak ieu épéktip pisan.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nganggo éta ngaliwatan kekemu, dina waktos nyikat tradisional sareng ogé salaku jinis panyeuseuh buatan bumi, ku cara ieu épék dihubungkeun sareng paningkatan napas sareng disinféksi anu langkung saé tina sungut bakal langkung jelas.

Minyak atsiri Peppermint pikeun émosional

Pangaruh anu penting pisan tina minyak atsiri pepermin pakait sareng kakuatanana pikeun gancang ningkatkeun kaayaan émosional.

Nyaéta, ku panggunaanna dimungkinkeun pikeun kéngingkeun kaayaan fokus sareng konsentrasi anu langkung ageung bari ngamangpaatkeun sadaya épék positip tina nyegerkeun sareng ningkatkeun kaparigelan.

Éta tiasa dianggo pikeun jalma anu kedah tetep jagjag pikeun sababaraha alesan, utamina dina wengi, dina hal éta minyak atsiri pepermin ngabantosan pikiran pikeun tetep hudang sareng aktip langkung lami.

 

Minyak pepermin pikeun nyeri sirah

Pamakéan minyak atsiri pepermin dina kasus nyeri sirah disarankeun pisan, sabab tiasa ngarangsang paningkatan gancang dina kasus ieu.

Pamakéan sajumlah leutik minyak ieu diurut di kuil-kuil sareng sumebar dina dahi tiasa nyababkeun nyeri sirah lirén dina sababaraha menit.

Hal anu épéktip pisan pikeun saat-saat ketegangan, dina cara nyegerkeun, bersantai sareng ngirangan tegangan dina tempatna ku cara anu ringan tapi éfisién.

Kauntungan Minyak atsiri Peppermint

  • Ngaleungitkeun nyeri dina awak
  • Éta épéktip ngalawan lieur, nyeri haté sareng nyerna goréng
  • Decongests saluran napas
  • Ningkatkeun énergi awak
  • Ngahudangkeun suasana haté anu saé
  • Relaksasi otot
  • Ngaronjatkeun napas
  • Ngaronjatkeun alergi
  • Ngabantosan ku tikoro anu nyeri
  • Ngurangan ngabareuhan
  • Bertindak salaku énergi
  • Ningkatkeun konsentrasi sareng fokus
  • Ngirangan impulsivity
  • Ningkatkeun perhatian sareng ngirangan bobo
  • Ngurangan panumpukan gas dina peujit

f

Kumaha cara ngagunakeun minyak atsiri Peppermint?

Kasebut dimungkinkeun pikeun nghirupan minyak atsiri peppermint ku ngeclak 1 tetes minyak dina dampal panangan anjeun sareng teu lami saatos nyebarkeun éta saderhana nyerepkeunana sareng kéngingkeun manpaatna pikeun méréskeun jalan raya.

Éta ogé tiasa dianggo ngalangkungan diffuser, numana sadayana lingkungan bakal ngagaduhan aroma minyak atsiri peppermint ku cara anu harmonis sareng pikaresepeun, nyaéta hal anu sampurna pikeun nyayogikeun iklim fokus, perhatian sareng énergi.

Pikeun kapaké topikal, nyaéta, dilarapkeun kana kulit, perlu yén minyak atsiri pepermin diincerkeun dina sababaraha jinis minyak nabati, sabab éta tiasa nyababkeun iritasi dina sababaraha jalma.

Pikeun kasus cilaka, cilaka atanapi niup otot, disarankeun aplikasi dilakukeun dina tempat atanapi komprés panas sasarengan minyak pikeun meredihkeun nyeri sareng ngagancangkeun régenerasi.

Cara anu sanés pikeun ngagunakeun minyak ieu nyaéta ku cara ngaca, anu tiasa dimungkinkeun pikeun ngaleungitkeun seueul, nyeri haté sareng ogé pencernaan anu goréng.

 

Dimana diajar langkung seueur ngeunaan minyak atsiri Peppermint?

Upami anjeun milarian terang langkung seueur perkawis minyak atsiri pepermin, sareng kagunaanna digabungkeun sareng sababaraha minyak atsiri sanés, kunjungi saluran YouTube nutrisi Larissa Scharf.

Ahli propésional dina minyak atsiri ieu sareng manpaat anu luar biasa pikeun kasihatan, karaharjaan sareng fungsi organisme anu hadé dina saluran na anu tanpa wates eusi kontén gratis ngeunaan minyak atsiri.

Upami anjeun milarian pilihan alami, épéktip, henteu aya rasa nyeri sareng kabuktosan ilmiah pikeun ningkatkeun kasihatan sareng kualitas kahirupan ku cara anu henteu acan kantos katingali sateuacanna, langkung terang perkawis minyak atsiri ngalangkungan saluran Larissa Scharf.

Anjeunna ngagabungkeun daptar puter khusus anu ngagaduhan langkung ti 40 pidéo unik sareng éksklusif ngeunaan ragam minyak atsiri anu béda sareng aplikasi sadidinten.

Akses ayeuna ku ngaklik di dieu, sareng mendakan sadaya épék anu saé anu panggunaan minyak atsiri tiasa nyandak kana rutinitas sadidinten anjeun.

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 0
Total Undian: 0

Minyak atsiri Peppermint: Kanggo naon sareng manpaatna?

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!