fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Tips kanggo Awéwé > Pilarian Mitos ngeunaan Binaraga Binatang Wajah sareng Ngaleungitkeun Éta!

Pilarian Mitos ngeunaan Binaraga Binatang Wajah sareng Ngaleungitkeun Éta!

Pendakan sababaraha mitos pangageungna binaraga pikeun awéwé sareng mimitian ngaleungitkeun éta tina pikiran anjeun sareng kahirupan anjeun pikeun kéngingkeun langkung seueur hasil kalayan latihan sareng diét!

mitos-binaraga-bikang


A latihan beurat mangrupikeun olahraga anu dikurilingan ku seueur mitos sareng seueur bohong. Ieu disababkeun kanyataan yén seueur naon anu kapendak dina olahraga dumasarkeun kana empiricism (pangalaman masing-masing jalma) sareng nalika éta kajantenan, urang kedah terang yén panginten anu kajantenan pikeun hiji jalma sanés anu bakal kajadian ka batur. seueur. Kusabab kitu seueur mitos lahir.

Jalma-jalma nguji stratégi sareng ngalangkungan pangalaman anu dipibanda, aranjeunna nyatakeun saolah-olah éta leres. Sareng salah sahiji kelas éta seuseueurna sangsara tina mitos sareng kabohongan ieu nyaéta awéwé, sabab kawilang anyar dina olahraga.

Aya seueur mitos sareng bohong ngeunaan latihan binaraga awéwé. Sareng dina tulisan ieu, kuring hoyong ngobrol sareng anjeun ngeunaan sababaraha mitos sareng kabohongan ieu sareng nunjukkeun yén aranjeunna henteu asup akal!

Janten, naha anjeun siap ngabantah sababaraha kapercayaan dina sirah anjeun sareng mimitian ngahasilkeun langkung seueur hasil kalayan latihan beurat?

Mitos 1: Awéwé anu ngalaksanakeun latihan beurat bakal janten otot pisan

Salah sahiji takwa pangageungna pikeun awéwé anu ngamimitian binaraga janten otot pisan, ku penampilan maskulin, nalika kanyataanna, ieu moal kajadian.

Pikeun awéwé janten leres-leres otot, anjeunna kedah hoyong éta, kusabab pikeun ngahontal tingkat maskulinisasi anjeunna kedah nuturkeun protokol latihan khusus, diét komo panggunaan stéroid anabolik. Jelas yén kuring henteu ngagaduhan nanaon ngalawan awéwé otot (sareng kuring pikir éta geulis pisan), tapi kuring terang yén ieu sanés standar fisik (éstétis) anu dipilari ku masarakat, sahenteuna pikeun sabagéan ageung.

Awéwé binaragawan Kuat tur maskulin

Nalika awéwé ngalaksanakeun latihan beurat, épék fisiologis sami sareng lalaki, tapi kusabab béda hormon anu aya diantara aranjeunna sareng aranjeunna, utamina dina hormon téstostéron sareng estrogen anu aya dina awak duanana, aranjeunna henteu ngagaduhan kapasitas anu sami pikeun ngembangkeun ukuran otot anu cukup.

O awak urang moal tiasa ngahasilkeun langkung hormon tibatan kapasitas wates nyaéta, awak anjeun moal ngantep éta katingalina siga lalaki, sabab éta moal ngahasilkeun langkung téstostéron tibatan wates éta. Janten anjeun tiasa ngalatih parigel sareng tanpa kasieunan! Pikeun ngagaduhan langkung téstostéron tibatan wates awak anjeun, kantun nyuntikkeun ngaliwatan stéroid anabolik.

Ogé, ngartos yén pikeun kéngingkeun tingkat otot anu luhur anjeun kedah ngagaduhan diet sacara lega milih pikeun ningkatkeun jisim sacara éksponénsial, kusabab "tuang saé" sareng latihan anu sesah, anjeun moal teuing muscular.

Latihan anu atos ENTONG bakal ngajantenkeun anjeun katingal maskulinsabalikna, éta bakal ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun ngaduruk lemak awak, ningkatkeun definisi otot, ningkatkeun kakuatan awak sareng stabilitas, diantara manpaat anu sanés.

Janten, mimitian latihan beurat badan gancang-gancang sareng kagum ku fisik anu saé sareng kamampuan fisik anu saé anu tiasa anjeun (sareng bakal) tumuh.

BACA LEUWIH >>> Naha Awéwé Anu Ngalatih Keras Ngiringan Penampilan Lalaki?

Mitos 2: Latihan beurat bakal nempatkeun beurat

Aya bédana ageung antara kéngingkeun beurat sareng kéngingkeun beurat, naha anjeun terang naon éta? Henteu terang bédana ieu, seueur jalma tungtungna ngalakukeun kasalahan nyarios yén aranjeunna ngirangan beurat, padahal nyatana ngan nambahan beurat, anu tiasa janten massa langsing (anu mangrupikeun hal anu saé).

Seueur awéwé, nalika aranjeunna ngamimitian latihan binaraga, mimiti merhatoskeun beurat awakna teuing. Sareng sababaraha kali (ieu lumayan umum) urang ningal yén aranjeunna sieun, sabab tibatan kaleungitan beurat, sakumaha anu dipikahoyong seueur, aranjeunna tungtungna ngahasilkeun beurat dina skala. Tapi éta sanés hartosna anjeun parantos nambihan beurat ... Kusabab ngiringan beurat hartosna anjeun ngagaduhan gajih, sareng nambihan beurat dina skala sanés hartosna gendut.

Urang kedah ngartos yén beurat diukur ku skala nyaéta sakabeh beurat awak. Nyaéta, upami anjeun ageung (tulang anjeun tumuh) anjeun ngiringan beurat dina skala, tapi éta hartosna anjeun kéngingkeun beurat? Upami anjeun kéngingkeun massa otot / otot, anjeun nambihan beurat dina skala, tapi éta hartosna anjeun parantos nambihan beurat? Nya kantenan henteu!

Ninggang beurat dina skala

Nalika urang ngalakukeun binaraga, urang nyayogikeun rangsangan pikeun ningkatkeun massa langsing sareng ngawangun jaringan otot (anu beuratna). Salaku tambahan, latihan beurat nyababkeun toko glikogén kaleungitan, nyaéta nyababkeun aranjeunna ningkat dina lingkungan intramuskular. Sareng glikogén, sajaba beurat, ogé ngabeungkeut molekul cai (anu ogé beurat).

Nanging, sadayana paningkatan ieu anu bakal ngahasilkeun kanaékan skala HENTEU hartosna yén anjeun parantos kéngingkeun lamunan, nyatana, éta sering ngandung harti yén anjeun SANGGALA RUNTU. Siga? Kantun sabab anjeun bakal ningkatkeun massa langsing (anu beuratna seueur) sareng ngabeuleum gajih (anu beuratna sakedik). Sareng éta bakal katingali sacara éstétika, ngalangkungan baju anjeun, anu sigana bakal langkung lega dina pingping, contona.

Anggap anjeun ngamimitian kaluar sareng 70kg kalayan sakitar 20% lemak awak (14kg gajih sareng 56kg massa langsing). Janten, dina bulan kahiji anjeun kaleungitan 4kg lemak awak, tapi dina skala, anjeun beuratna 72kg. Ieu ngandung harti yén anjeun gaduh 10 kg gajih dina awak anjeun, anu ngagambarkeun 13% lemak awak, nyaéta réduksi gajih anu éndah, sareng anjeun ogé ngagaduhan 6 kg jisim.

Naha anjeun sadar kumaha skala hartosna leres-leres teu aya sareng anu diperyogikeun pikeun niténan ieu ngalangkungan evaluasi fisik sareng fisik? Nyatana, eunteung bakal janten padoman anu pangsaéna anjeun, sabab nalika urang ningali awak anu saé, henteu janten masalah naha éta 50kg atanapi 90kg ... Anu penting nyaéta cara ditingalikeun ka urang.

Mitos 3: Awéwé henteu kedah ngalatih anggota awak luhur, sabab bakal langkung mekarkeun aranjeunna

Anu paling kuring tingali di gim tempat kuring damel sareng ngalatih, nyaéta awéwé anu ngan ukur ngalatih anggota badan handapna (suku, glute sareng sajabana) sareng henteu ngalatih anggota awak bagian luhurna (dada, tonggong, panangan, sareng sajabana), kalayan alesan yén aranjeunna henteu hoyong ngembangkeun awak luhur ...

Patarosan anu biasana kuring naroskeun nyaéta: nalika anjeun ningali lalaki anu ngagaduhan suku anu luhur (ageung) luhur sareng alit pisan, kumaha saur anjeun? Sareng waleranna sok sami: "Sigana mah pikaseurieun". Janten upami anjeun teras-terasan latihan ngan bagian handapna, éta bakal sami, ngan tibalik deui. Éta bakal ngagaduhan suku anu dikembangkeun sareng ageung sareng luhur alit.

Anggota awak luhur, naha panangan sareng panangan, payu atanapi punggung, ngagaduhan fungsi sapertos ningkatna stabilitas squat, kaku atanapi deadlift, dina masalah postural, dina masalah anu aya hubunganana sareng pencegahan sindrom, sapertos sindrom X, diantarana.

Bangku Pencét pikeun Awéwé

Anjeun peryogi otot panangan sareng panangan anjeun pikeun nahan palang nalika ngeunaan kaku; éta ogé peryogi otot dorsal anu kuat pikeun ngadukung barbel pikeun jongkok beurat; éta ogé peryogi deltoid anu saé pikeun ngagaduhan fungsi dina latihan anggota awak luhur; peryogi daérah anu saé di inti pikeun sadaya gerakan (khususna upami gratis) jst.

Urang kedah ngalatih anggota awak luhur dina volume, intensitas sareng frékuénsi anu cekap. Sapertos suku peryogi stimulasi sareng ogé peryogi istirahat anu tiasa saimbang, anggota awak luhur ogé peryogi éta. Anjeun tiasa sareng kedah leres périodeu latihan anjeun pikeun leres-leres dilakukeun, sareng éfisién.

Kuring balik deui kana mitos anu mimiti: Anjeun moal janten otot sareng maskulin ku ngalatih anggota awak luhur ku intensitas, volume sareng beban! Éta bakal tetep langkung saé sareng éndah!

NYAHO >>> Latihan Anu Lengkep pikeun Awéwé Anu Henteu Sakedik Waktos!

kacindekan

Ieu 3 nyaéta mitos binaraga awéwé langkung accentuated sareng anu tungtungna nalukkeun awak anu langkung geulis sareng langsing ku percanten kana mitos ieu sareng gagal ngalakukeun naon anu kedah dilakukeun.

Ngaleungitkeun 3 mitos ieu tina sirah anjeun sareng anjeun bakal ningali kumaha hasil binaraga anjeun bakal ngalikeun sareng ngarobih sareng anjeun bakal tiasa ngahontal tujuan anjeun langkung gancang, naha éta kéngingkeun massa otot atanapi kaleungitan gajih.

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.6
Total Undian: 23

Pilarian Mitos ngeunaan Binaraga Binatang Wajah sareng Ngaleungitkeun Éta!

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!