fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

on

tukang basuh gim

O Tip Binaragawan nyaéta halaman wéb anu tujuanna pikeun nginpokeun sareng ngadidik pangguna anu ngalangkungan dieu. Situs lahir tanggal 12/05/2010, tina kabutuhan milari inpormasi anu koheren, dumasarkeun kana élmu sareng tés émpiris, anu dina waktos éta henteu kapendak dina internét Brasil. Tulisan kami sadayana ditulis, dumasar kana kajian ilmiah sareng pangalaman (tioritis sareng praktis) panulis urang, anu sadayana ahli dina bidang binaraga, nutrisi sareng kaséhatan.

Dinten ayeuna, Tip Binaragawan sanés ngan ukur halaman wéb, ayeuna urang mangrupikeun komunitas anu sumebar di internét. Kami henteu ngan ukur di dieu dina situs, tapi ogé dina jaringan sosial, siga Facebook, Twitter, Google Plus, Youtube, Pinterest, Instagram sareng dina jaringan ieu, kami gaduh komunitas anu kuat anu nuturkeun kami sareng sering ngabagi tip anu saé. Entong isin, janten bagian tina komunitas urang ogé.

Halaman wéb kami gaduh langkung ti 1500 tulisan, sadayana ngagaduhan hak cipta sareng diserat ku para ahli, pikeun ngabantosan anjeun, anu maca, ngagaduhan pangalaman anu pangsaéna sareng eusi anu pangsaéna dina Binaraga di Brazil.

Misi kami

Bawa eusi anu kualitas, kalayan buktina ilmiah sareng ditulis ku para ahli anu mumpuni, sareng gampang dipikaharti sareng diasimilasi pikeun jalma anu milari binaraga, nutrisi, suplemén sareng kaséhatan. Salawasna ngamotivasi ningkatna kualitas hirup jalma.

Visi urang

Janten situs rujukan pikeun jalma awam anu hoyong ningkatkeun kualitas kahirupan ngalangkungan latihan beurat, nutrisi anu saé di Brazil.

Nilai urang

regu

Tarsis Almeida

Pamilik sareng Diréktur Eksekutif tina WebWork Agency, agénsi dimana Dicas de Musculação mangrupikeun bagian tina. Situs dilahirkeun ku kabutuhan, anu dina waktos éta milari seueur inpormasi ngeunaan binaraga dina situs Brasil, tapi henteu mendakan penting.

Dinten ayeuna anjeunna tanggung jawab média internal sareng éksternal, manajemén kontén, kontak sareng pangguna, kontak sareng kemitraan, optimasi halaman wéb, jaringan sosial, jst.

Lucas Machado

Lucas mangrupikeun pimpinan redaksi Dicas de Musculação, janten tanggel waler pikeun ngarobih sareng ngédit sadaya tulisan dina situs, sahingga langkung gampang pikeun pangguna langkung awam pikeun maca.

Lucas mangrupikeun murid di daérah Pendidikan sareng sumanget ngeunaan binaraga sareng latihan di gim. Anjeunna parantos ngalaksanakeun latihan beurat langkung ti 8 taun sareng resep diajar sareng maca mata pelajaran sareng bahan ngeunaan kumaha carana ningkatkeun latihan, bentukna, pola makan sareng sadayana.

Mangrupa maniac ogé pikeun maca sareng novel, anjeunna tanggel waler pikeun pedoman sadaya pangarang sareng sanggup "narjamahkeun" basa téknis para ahli kana basa anu langkung saderhana pikeun anu langkung maca, sadayana henteu kaleungitan inpormasi.

Laisa Bordone

Laisa mangrupikeun panulis kami pikeun tulisan ngeunaan nutrisi sareng karaharjaan. Salian ti ngurus sadayana pangrojong sareng jasa ka pangguna tina Tip Binaragawan situs.

Laisa mangrupikeun murid Gizi sareng badé lulus ayeuna. Anjeunna sumanget pikeun ngajantenkeun jalma tiasa tuang langkung saé sareng hirup langkung séhat ku tuangeun sareng suplemén.

Anjeunna ngagabungkeun karepna sareng binaraga, dimana anjeunna ningali dirina salaku "pasangan sampurna" kanggo anu milari ningkatkeun kualitas kahirupan sareng estetika awak.

Leonardo

Leonardo mangrupikeun lalaki anu sigana moal anjeun tingali di payuneun situs. Tapi tanpa éta, moal aya ieu anu tiasa dilakukeun.

Leonardo mangrupikeun desainer / programmer kami. Anjeunna anu ngajantenkeun unggal fungsi situs ieu tiasa dianggo sareng ogé upami aya masalah, anjeunna anu mana anu ka ditu sareng méréskeunana. Kusabab kitu, sanaos henteu nembongan, éta mangrupikeun bagian anu penting dina tim kami.

Ayeuna anjeun terang sakedik langkung seueur perkawis kami sareng misi kami. Jantenkeun anjeun di bumi sareng ngahakan kontén kami.

Naha Tip Binaragawan situs kanggo kuring?

Tip Binaragawan mangrupikeun situs pikeun aranjeunna anu milari tujuan serius dina binaraga sareng ngagaduhan kasusah sareng latihan, tuangeun sareng suplemén. Salaku tambahan, pikeun aranjeunna anu milari ningkatkeun kasihatan sareng kualitas kahirupan.

Mangrupikeun halaman wéb pikeun duanana anu ningali ngirangan beurat sareng anu milari ngiringan beurat. Janten upami anjeun lapar diajar, anjeun henteu hoyong naon-naon anu dicium sareng resep ngudag tujuan anjeun, enya, halaman wéb ieu kanggo anjeun!

Émut yén "Tip Binaraga" mangrupikeun situs umum sareng gratis. Pikeun anjeun maca, diajar, naroskeun sareng naon-naon, anjeun henteu kedah mayar sénti.

Tip Kontak Binaraga

Tips Binaraga mangrupikeun halaman wéb anu dikokolakeun ku WebWork Agency (https://agenciawebwork.com.br) anu ngagaduhan CNPJ: 16.749.642 / 0001-28 sareng tempatna di Rua José de Alencar, 10 - Parque Leopoldina - Campos dos Goytacazes / RJ

Upami anjeun masih gaduh patarosan, mangga kontak hubungan sareng kami!

Update Terakhir: 06/10/2018