fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Tips kanggo Awéwé > Protein Whey Awéwé: Suplemén anu beuki dianggo ku awéwé!

Protein Whey Awéwé: Suplemén anu beuki dianggo ku awéwé!

Bikang Whey Protein, suplement asli atanapi ngan Marketing? Pendakan SADAYANA ngeunaan variasi Whey ieu sareng terang naha leres mayar awéwé nganggo suplemen protéin khusus pikeun aranjeunna!

sagala-ngeunaan-whey-bikang


O protéin whey mangrupikeun suplemén anu paling terkenal di dunya. Malah anu henteu latihan latihan beurat terang atanapi kantos nguping. Nanging, variasi produk ieu parantos kasohor unggal dinten: anu Protéin Whey Awéwé.

Protein whey awéwé mangrupikeun suplemen anu mirip pisan sareng whey tradisional, nanging, aya sababaraha bédana anu dirancang sacara éksklusif pikeun minuhan udagan awéwé.

Mangpaatna ngajamin hasilna langkung saé dina binaraga sareng masih ngajamin penampilan kulit, rambut sareng kuku anu langkung saé, anu pikeun kaseueuran awéwé penting pisan. Barina ogé, kasombongan moal tiasa ditingalkeun, henteu?

Pikeun ngabantosan anjeun langkung ngartos kana hal ieu, kami parantos nyiapkeun tulisan ieu dimana anjeun tiasa kéngingkeun sadaya inpormasi ngeunaan protéin whey bikang sapertos anu mangrupa, kanggo naon, Pangaruh samping sareng seueur deui!

Hayu urang angkat teras?

Anu mana?

Protein whey bikang mangrupikeun suplemen anu mirip pisan sareng whey tradisional: éta ngandung protéin, asam amino e vitamin anu bakal mastikeun hipertropi anu hadé, definisi sareng recovery otot.

terang sadayana ngeunaan whey bikangna

Éta ogé ngamajukeun kinerja anu langkung saé dina latihan ningkatkeun kamungkinan kasuksésan dina hasilna, sajaba ti merjuangkeun nyeri otot pireu dina latihan saatos.

NGARTI >>> Naha suplemén pikeun awéwé épéktip?

Sanaos aya sababaraha suplemén anu didamel khusus pikeun awéwé, protéin whey bikang parantos kéngingkeun langkung pisibilitas dina olahraga, ti saprak épék mangpaatna dibuktikeun sacara ilmiah.

Naon protéin whey bikangna?

Fungsi utama tina jinis whey ieu mirip pisan sareng whey tradisional, sabab éta ogé ngandung komposisi asam amino salaku Leucine, Valine, Isoleucine (katelah BCAAs), sajaba ti glutamine sareng arginin.

A Leucine mangrupikeun salah sahiji asam amino anu paling ngahasilkeun hipertropi otot. Éta ngabantosan dina pamulihan jaringan otot anu direkrut nalika latihan, sahingga dipromosikeun kauntungan anu langkung ageung dina massa langsing.

Valine ogé salasahiji asam amino ésénsial (anu henteu dihasilkeun ku awak) anu ngahasilkeun hasil panglobana. Salaku tambahan pikeun bertindak langsung dina pangwangunan jaringan otot, éta ngirangan nyeri saatos latihan.

Isoleusin henteu katinggaleun ogé. Salian ti ogé ilubiung dina ngawangun otot, manéhna kalakuan ngaduruk gajih awak, ngarobahna kana énergi pikeun awak, anu nyayogikeun langkung seueur disposisi pikeun latihan.

A glutamin dianggo pikeun lumangsungna fungsi ditangtoskeun tina métabolisme, sajaba ti nyegah katabolisme otot anu dreaded, nyaéta leungitna massa langsing. Éta ogé ngabantosan pamulihan otot, ngalawan nyeri sareng nyegah kacapean otot (kacapean), sajaba seueur manpaat anu sanés.

manpaat whey bikangna

A Arginin nyaéta asam amino anu ngamajukeun ngangkut oksigén ka sadaya jaringan dina awak, kalebet jaringan otot. Salaku tambahan, éta ngajamin sababaraha kauntungan sanés sapertos fungsi ditangtoskeun tina sistem imun.

Naon manpaatna?

Tingali naon manpaat utama anu sadayana komponén anu aya dina protéin whey bikang tiasa ngahasilkeun awak sahingga ngajantenkeun hasil anu langkung saé dina binaraga.

  • Gelut nyeri otot;
  • Ngamajukeun hypertrophy otot;
  • Ngabantosan ngaduruk gajih;
  • Ngurangan kisut;
  • Ngaronjatkeun penampilan kulit;
  • Ngadalikeun napsu;
  • Ngaronjatkeun sistim imun;
  • Nulungan kasihatan kuku sareng rambut;
  • Ngaronjatkeun sistem kardiovaskular;
  • Diantara anu sanésna.

Nya, ayeuna urang terang sadayana kaunggulan anu tiasa disayogikeun ku suplemén ieu, sareng penting pisan ngagunakeunana kalayan leres, sahingga di sagigireun ngagaduhan manpaat, éta henteu ngahasilkeun efek samping.

Kumaha cara nyandak?

Dasarna, teu aya bédana antara cara nyandak protéin whey bikang sareng protéin whey tradisional. Nyaéta, anjeun tiasa nyandak éta ku cai atanapi susu dina periode pas latihan. Jumlahna bakal gumantung kana rekomendasi ti pabrikan produk éta nyalira.

Bedana Protéin Whey bikang janten umum

Sakumaha anu parantos urang tingali, protéin whey bikang ngandung seueur unsur anu sami anu ngawangun whey tradisional. Nanging, suplemén ieu, anu khusus pikeun awéwé, ngagaduhan sababaraha unsur deui sapertos kolagén, elastin sareng kécap.

protéin whey bikangna

Kolagén nyayogikeun awéwé nganggo kulit anu henteu lemes sareng langkung séhat. Dina waktos anu sasarengan, elastin ngamajukeun élastisitas kulit anu langkung ageung, janten langkung kuat. Protéin kedelé, di sisi sanésna, meta pikeun ngontrol kalaparan, sahingga nyingkahan kaleuwihan beurat.

Naha gajih protéin whey bikangna?

Sapertos sareng whey tradisional, konsumsi awéwé kedah ati-ati sareng nuturkeun rekomendasi konsumsi anu cocog. Nuturkeun léngkah ieu, anjeunna éta moal ngakibatkeun ningkat tingkat gajih.

Nanging, upami tungtunan ieu henteu dituturkeun sareng jalma anu nyéépkeun overdosis, hanjakalna kasempetan kéngingkeun beurat bakal ningkat pisan. Éta sabab, nalika aya kaleuleuwihan dina awak, protéin robah janten gajih.

NYAHO >>> 5 suplemén awéwé teu kedah dianggo

Salaku tambahan, anjeun kedah gaduh akal sehat ngan ukur nganggo suplemén ieu upami anjeun leres-leres badé ngalatih. Nyaéta, henteu teu aya gunana nyandak protéin whey sareng linggih dina dipan tanpa olahraga.

Titik penting sanés anu kedah disorot nyaéta konsumsi leres protéin whey bikangna bahkan tiasa nguntungkeun pikeun ngirangan beurat awak, kusabab protéin kécap anu aya di jerona mastikeun satiety anu langkung ageung, ngajantenkeun anjeun tuang ngan ukur anu diperyogikeun, dijauhkeun sapertos tuang tuang sampah sapertos manisan anu kalori ageung.

Pangaruh Sampingan sareng Kontéksipikasi

Salaku tambahan kamungkinan nempatkeun beurat (upami suplement ieu henteu dikonsumsi leres) protéin whey tiasa ngahasilkeun sababaraha épék bahaya pikeun jalma anu laktosa teu sabar, sabab éta asalna tina protéin whey.

Diantara réaksi utama dina intoléransi laktosa urang tiasa nyorot:

  • Kram;
  • Birit;
  • Intisari;
  • Gas.

Protéin Whey tiasa dikonsumsi ku ampir sagala jinis jalma anu hoyong ningkatkeun massa ototna atanapi anu kadar protéinna handap dina awak.

Nanging, urang kedah ngingetkeun yén suplemén ieu henteu disarankeun pikeun ibu hamil, Kusabab sanyawa anu aya di jerona moal tiasa nguntungkeun pikeun ngembangkeun fétus.

Salaku tambahan, jalma anu ngagaduhan masalah ginjal (ginjal) atanapi panyawat sanésna kedah konsultasi sareng dokter sateuacan dianggo.

Naha pantes nyandak protéin whey bikangna?

Sakumaha anu parantos urang tingali, protéin whey bikang mangrupikeun produk éksklusif pikeun awéwé sareng anu ngahasilkeun langkung seueur manpaat, kusabab jumlah unsur dina komposisina langkung ageung. Ku cara éta, urang tiasa nyarios kitu nuhun, éta pantes dipilih.

diajar langkung seueur ngeunaan protéin whey bikangna

Janten wanita, upami anjeun ngagaduhan produk anu diproduksi sacara éksklusif sareng anjeun dina pikiran sareng éta ngajamin hasil anu langkung saé pikeun tujuan binaraga anjeun, naha henteu nganggo éta?

NYAHO >>> Papanggih 3 Suplemén Penting pikeun Awéwé

Dimana ngagaleuh?

Aya sababaraha mérek suplemén anu ngadamel protéin whey bikang sareng dijual di tempat anu sanés sapertos apoték, toko obat, toko suplemén atanapi bahkan di sababaraha pasar swalayan.

Aya ogé toko suplemén virtual anu ngajamin kanyamanan pangsaéna nalika nuju mésér, sabab anjeun bahkan henteu kedah kaluar ti bumi, kantun aksés kana internét sareng milari toko anu pangsaéna.

Nanging, aya deui cara anu langkung praktis pikeun milih produk anjeun, naha ku harga atanapi mérek, sareng anu pangsaéna: gratis! Abdi nyarios ngeunaan jasa éta Sapertos nyayogikeun, komparator suplemén munggaran di Brazil.

Hiji-hijina padamelan anjeun bakal ngagaduhan nyaéta ngetikkeun produk anu dipikahoyong. Saatos éta, aranjeunna bakal ngawartosan anjeun toko mana anu ngagaduhan suplemén anu sami dina harga anu pangsaéna, salian ti masihan anjeun pilihan pikeun ngabandingkeun sareng mérek sanésna sareng terang mana anu langkung épisién pikeun tujuan anjeun.

kacindekan

Dina tulisan ieu kami junun kéngingkeun ide anu langkung saé tina salah sahiji suplemén anu parantos kéngingkeun langkung seueur rohangan dina dunya olahraga, nyaéta protéin whey bikangna.

Kami ningali yén anjeunna aya sakumaha saé whey tradisional, atanapi bahkan langkung saé, gumantung kana tujuanana. Ieu kusabab, éta ngandung unsur-unsur anu teu dipimilik ku tradisional saperti kolagén jeung protéin kécap.

Upami anjeun badé nyéépkeun suplemén ieu, titingalian deui kana topik dimana urang nyarioskeun efek samping anu mungkin sareng kontérapikasi. Ku cara éta, anjeun moal nempatkeun kaséhatan anjeun dina résiko.

Ngarasa Luncat ninggalkeun koméntar di handap, muji, ngritik atanapi bahkan nunjukkeun topik-topik sanés anu teu acan diurus dina halaman wéb kami. Partisipasi anjeun salawasna wilujeng sumping.

Suplemén anu saé!

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.6
Total Undian: 25

Protein Whey Awéwé: Suplemén anu beuki dianggo ku awéwé!

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!