fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > kasehatan > Kaséhatan mangrupikeun kasihatan, olahraga kalapa nyaéta ... anu sanés!

Kaséhatan mangrupikeun kasihatan, olahraga kalapa nyaéta ... anu sanés!

Ngartos bédana tujuan anu aya dina jero gim. Naon tujuan anjeun?

olahraga- olahraga

Kaséhatan mangrupikeun kasihatan sareng olahraga mangrupikeun olahraga. Nyatana, ieu bahkan henteu kedah dibahas atanapi teu dianggap. Nyatana, éta kedah umum sapertos nginum cai nalika anjeun haus.

olahraga- olahraga

Éta henteu rusiah pikeun saha waé yén kaséhatan satuju sareng olahraga, masihan kabiasaan anu langkung saé sareng kualitas kahirupan anu langkung saé sacara umum.

Nanging, olahraga kedah dibédakeun janten olahraga anu diarahkeun kana karaharjaan, nyaéta olahraga anu tujuanana kabiasaan hirup anu saé dilaksanakeun pikeun manjangkeun umur, ngabantosan dina pengobatan sababaraha patologi atanapi, ngan saukur, rélaxasi sareng olahraga kalapa. anu fokusna nyaéta persaingan, ngatasi henteu ngan ukur wates nyalira, tapi ogé jalma sanés. Barina ogé, teu aya anu asup kana kajawaraan anu milarian tempat kadua atanapi katilu, leres? Anjeun kedah janten anu pangsaéna sareng, pikeun éta, anjeun bakal ngalakukeun naon anu dipikabutuh, tangtosna, dina hartos anu saé.

Mimiti, kuring hoyong jelaskeun yén duanana "jenis olahraga" ngagaduhan logika sareng tujuanana, sareng duanana leres, numutkeun tujuan masing-masing jalma.

Anu ngahasilkeun seueur kabingungan, kanyataanna, nyaéta mikir yén olahraga kalapa mangrupikeun hal anu sami sareng olahraga kasihatan, nyaéta, menerkeun tungtung ngagunakeun cara anu sami. Sareng éta dimana kasalahan ageung kajantenan. Éta henteu tiasa dibenerkeun ku cara kieu. Sacara kasar, éta hoyong ngadamel dadar sareng tomat tibatan endog sareng mikir yén hasilna bakal nyugemakeun sabab duanana dihasilkeun di lapangan. (Oke, conto conto!)

Olahraga anu kompetitif henteu museur kana kaséhatan (kanyataanna, tanpa kaséhatan teu aya anu tiasa kahontal, tapi ieu ogé dikorbankeun sacara angsuran dina sababaraha kasus), tapi kamampuan anu dipilarian ku individu pikeun tujuan sapertos kitu, naha pikeun luncat 50 méter, luncat pisan pisan, gaduh otot anu kuat sareng pasti, ngojay langkung gancang, ngajalankeun langkung gancang, pedal langkung gancang atanapi naon waé.

Faktor palatihan, istirahat, diét, suplemén sareng gaya hirup atlit atanapi individu anu fokus kana persaingan béda pisan sareng kedah ngagaduhan individualitas anu unik.

Éta lumrah pikeun jalma anu milari karaharjaan ngagaduhan rasa bade a Tuangeun gancang saji sareng olahraga 3 kali saminggu.

Tapi naha ieu leres-leres dimungkinkeun pikeun binaragawan pra-kontes? Pastina henteu! Nyatana, kuring henteu ngutuk bahkan 3 dinten saminggu, sabab ieu bakal bénten-bénten sareng cara anu dianggo, tapi, upami nuju jaringan Tuangeun gancang saji 2 atanapi 1 waktos, nyaéta, saminggu.

Dina cara anu sami, urang moal tiasa nerapkeun diet anu ditujukeun pikeun binaragawan pikeun jalma anu henteu ngagaduhan kabiasaan sareng tujuan anu sami. Nyatana, sanajan ngeunaan olahraga, urang kedah émut individualitas biologis di jero sareng di luar olahraga khusus, nyaéta diet sareng latihan perenang henteu sami sareng pamaén bal Amérika.

Upami, ku teu dihaja, urang teras mutuskeun resep resep diet pikeun binaragawan di offseason, individu anu cicingeun sigana bakal condong ngumpulkeun jumlah LABA gajih, ngagaduhan masalah ginjal sareng ati kusabab protéin anu henteu dianggo, kadar kolesterol tinggi sareng jutaan faktor séjén.

Janten, kumaha upami kaséhatan khusus dina olahraga kalapa? Ieu kasus anu serius. Kahirupan atlit biasana pondok sareng, pikeun nangtung, salian ti unggal usaha, pangorbanan tambahan diperyogikeun anu tiasa merenah pikeun kaséhatan, sapertos latihan teuing, nutrisi anu dibatesan, panggunaan hormon endogén sintétik sareng / atanapi ergogén, panggunaan kaleuleuwihan suplemén khusus, kakurangan atanapi kaleuwihan gizi mikro / makro sareng hal-hal sanés.

Nanging, sadayana ieu kedah ditempatkeun dina skala supados henteu ngarugikeun atlit tibatan nyiapkeun anjeunna, sacara leres nyarios. Barina ogé, sakumaha anu parantos disebatkeun, teu mungkin pikeun kéngingkeun hasil anu saé, naon waé modalitas anu ngagaduhan masalah kaséhatan anu utama.

Ku sabab éta, salawasna terang kumaha ngabédakeun hiji tujuan tina tujuan anu sanés sareng ngahurungkeun tujuan anjeun, khusus.

Latihan anu saé.

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.6
Total Undian: 19

Kaséhatan mangrupikeun kasihatan, olahraga kalapa nyaéta ... anu sanés!

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!