fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > kasehatan > Silymarin: Penting ngajaga ati anjeun!

Silymarin: Penting ngajaga ati anjeun!

Pendakan silymarin, ramuan penting anu tiasa ngabantosan ati anjeun pikeun baranahan sareng nyandak sababaraha manpaat pikeun awak anjeun! Diajar kanggo naon éta, kumaha cara nyandakna, manpaatna sareng JAUH deui!

pepelakan thorn

Seueur jalmi anu teu rajin ngusahakeun nalukkeun awak impian, naha kalayan nutrisi anu pas, ngalakukeun kagiatan fisik, nyandak suplemén, atanapi bahkan milih jalan anu langkung pondok anu panggunaan stéroid anabolik. A silymarin mangrupikeun zat anu tiasa ngabantosan anjeun nalika ngagunakeun stéroid anabolik.

Anabolik nyaéta zat anu tiasa ngarugikeun salah sahiji organ panggedéna sareng pangpentingna dina awak: ati. Pikeun ngahambat atanapi nyegah karusakan sapertos dina ati, aya ubar hépatoprotective (pelindung ati), sapertos silymarin, anu mangrupakeun sanyawa alami anu kuat dina pangobatan sareng pencegahan panyakit ati.

Pilarian terang kunaon silymarin pikeun naon éta éta seueur anu dipilarian ku jalma anu ngagunakeun stéroid anabolik sareng diajar ngeunaan seueur manpaat anu sanés anu dipromosikeun ku zat ieu, sanés ngan ukur kana ati, tapi ogé kana bagian-bagian penting dina awak urang.

Naon silymarin?

A silymarin Harga mangrupikeun asét sasari tina ramuan kembang, katelah tharian Maria ou susu thistle. Hérbal ieu asalna ti Éropa sareng kagolong kana kulawarga aster Amérika sareng ambrosia.

Éta mangrupikeun bahan anu dianggo, dina kaseueuran kasus, dina bentuk suplemén, pangobatan atanapi ku cara nyéh.

Kusabab anti radang sareng antioksidan, éta sanggup ngamajukeun sababaraha manpaat pikeun awak, utamina pikeun ati.

Kumaha silymarin jalan dina awak?

A kauntungan silymarin éta tiasa dianggo salaku panyalindungan pikeun ati, dimana éta nyiptakeun jinis "tameng pelindung", anu bakal ngajagi ati tina zat anu tiasa ngabahayakeun éta.

"Pelindung pelindung" ieu ngandung hartos yén zat anu tiasa langkung ngabahayakeun kana ati, sapertos inuman alkohol, lemak sareng panggunaan stéroid anabolik, henteu disaring langsung ku ati sareng dileungitkeun tina awak, ngalangkungan cikiih atanapi tai.

Salian ngajaga ati tina ancaman, éta ogé mantuan ngaoptimalkeun régenerasi alami ati, Ngajantenkeun organ langkung gancang sembuh tina cilaka internalna.

panyakit ati

Ari silymarin kanggo naon?

A silymarin mésér dipikaterang pisan pikeun pangaruh pencegahan sareng pangobatan masalah anu disababkeun dina ati, sapertos: jaundice, sirosis, masalah hampru sareng hépatitis.

Salaku tambahan, éta disarankeun pisan ku ahli kaséhatan, pikeun kauntungan anu kabuktian sacara ilmiah dina ngadalikeun sareng nyegah panyakit diabetes tipe 2, sareng ogé pikeun épéktip dina pangobatan panyakit jantung.

Éta ogé tiasa ngabantosan dina ningkatkeun gangguan pencernaan anu disababkeun ku seueur racun dina ati. Kalayan beberesih ati, gangguan ieu bakal ngirangan sareng anjeun bakal ngagaduhan prosés pencernaan anu langkung dioptimalkeun.

Mangpaat Silymarin

Salaku tambahan kana manpaat anu disebatkeun di luhur, rungkun ogé ngagaduhan manpaat anu sanés, sapertos:

  • Ngalawan peradangan;
  • Éta ngirangan kadar LDL (koléstérol goréng) aya dina getih;
  • Ngalawan masalah gastrointestinal;
  • Ngaronjat produksi susu ibu;
  • Kontrol kadar gula getih;
  • Ngurangan gejala asma;
  • Nyegah ati tina akumulasi gajih.

Mangpaat ieu moal nampilkeun dirina ka saha waé. Ieu bakal bénten sareng réspon biologis masing-masing awak kana zat éta.

Dina kasus anu khusus, ubar ieu tiasa nyababkeun, sajaba ti kauntungan ieu, sababaraha efek samping anu bakal urang tingali di handap.

Efek samping tina silymarin

Silymarin mangrupikeun pepelakan anu parantos janten objék anu dikaji ku sababaraha panaliti ti sakumna dunya, utamina pikeun fungsi panyalindungan ati na.

Nanging, sanaos janten zat fitoterapis (asal alami), kamungkinan efek samping henteu dibebaskeun. Gumantung kana individualities unggal jalma anu ngonsumsi, sababaraha efek samping anu henteu pikaresepeun tiasa kajantenan, sapertos:

  • Kareueus;
  • Muntah;
  • Birit;
  • Gas;
  • Awak ngabareuhan;
  • Nyeri beuteung.

Penting pikeun terang yén épék sampingan ieu tiasa dihubungkeun sareng kurangna organisme tina adat sareng zat ieu, tapi éta ogé tiasa dikaitkeun kana sababaraha kontérapsi tina pangguna. Maka, upami salah sahiji épék ieu muncul saatos dianggo, lirénkeun panggunaan sareng milari perhatian médis sahingga anjeunna tiasa nyayogikeun pitunjuk anu diperyogikeun.

Kontra

Komo upami anjeun sangsara tina salah sahiji kajahatan ieu silymarin ngagaduhan kakuatan pikeun merjuangkeun atanapi bahkan nyegah, éta penting pikeun nyandak sababaraha pancegahan sateuacan nganggo éta.

Kusabab kitu, upami anjeun ngagaduhan masalah ginjal (ginjal), panyakit jantung, hipertensi, naon waé jenis kanker (utamina awéwé, dina kasus payudara, rahim atanapi kanker ovarium), atanapi upami anjeun nganggo pangobatan anu sanés, konsultasi sareng dokter sateuacan nganggo janten wajib.

Pikeun jalma anu gaduh kacenderungan alérgi, milari dokter ogé disarankeun, sabab anjeunna tiasa ngagaduhan alergi kana pepelakan, sapertos aster Amérika atanapi ambrosia, anu, sakumaha parantos urang tingali, ti kulawarga anu sami sareng tharian Maria. Dina sababaraha kasus, individu tiasa alérgi kana thorn Marian sorangan.

Naha silymarin ngirangan beurat?

A resposta é não!

Sanaos silymarin diulik sacara lega ku panaliti anu ngarah ka sadunya, masih teu aya buktosna sareng yén zat ieu ngagaduhan épék mangpaat pikeun anu hoyong leungit beurat. Kukituna, silymarin henteu kedah dianggo pikeun ngirangan beurat awak.

Pikeun aranjeunna anu hoyong ngirangan beurat ku cara anu séhat, penting pikeun mimitian ku diet anu saimbang, ngalakukeun kagiatan fisik sacara rutin sareng, upami perlu, milari anu ahli pikeun nunjukkeun pangobatan idéal atanapi suplemén pikeun profil anjeun sareng kabutuhan.

Pentingna silymarin pikeun anu ngagunakeun stéroid anabolik

Seueur jalma nganggo stéroid anabolik dina raraga nalukkeun awak impian, tapi henteu sadayana ngalakukeun éta ku jalan anu leres. Seringna panggunaan zat anabolik sapertos anu dilakukeun ku cara anu salah tiasa nyababkeun masalah serius pikeun ati. Éta sababna aya ubar hépatoprotéktif, anu ngajaga ati.

Silymarin mangrupikeun salah sahiji jalma hepatoprotéktor anu bakal ngabantosan anjeun ngala ati tina cilaka sareng racun anu disababkeun anabolises. Nanging, aya kamungkinan silymarin tiasa ngaganggu épék anabolik sababaraha stéroid anabolik.

Kusabab kitu, para ahli dina hal éta salawasna nyarankeun panggunaan silymarin sateuacan siklus, pikeun siap ati anjeun, atanapi saatos siklus, porsi salaku CPT (terapi siklus pos), anu penting pikeun ngirangan kamungkinan sangsara tina efek samping anu disababkeun ku seuseueurna stéroid anabolik.

Silymarin jalanna ku ngaleungitkeun kamungkinan racun tina ati anu disababkeun ku panggunaan stéroid anabolik, sabab ngagaduhan pangaruh anti radang sareng antioksidan, anu ngajagi sareng ngatur metabolisme ati. Maka, salian ti silymarin merangan panyakit ati, éta ogé épéktip dina ngajaga sél anu séhat.

Penting pikeun dicatet yén nalika siklus naon waé, disarankeun yén individu éta henteu ngonsumsi tuangeun lemak sareng sagala cara nganggo jinis inuman alkohol.

Kumaha kuring kedah nyandak silymarin?

Jumlah anu disarankeun ku dokter sakitar 400mg unggal dinten, 200mg nalika tuang siang sareng 200mg nalika tuang siang. Jumlah ieu disarankeun pikeun jalma anu milari ramuan ieu pikeun ningkatkeun fungsi ati.

kapsul silymarin

Upami anjeun milih téh, jumlah anu badé dicandak 5 dugi 6 gelas per dinten. Henteu langkung ti éta.

Upami anjeun milari paningkatan sareng pencegahan efek samping stéroid anabolik, kuring nyarankeun anjeun nuturkeun protokol TPC anu ditetepkeun pikeun masing-masing stéroid anabolik anu béda, sabab unggal siklus butuh jumlah anu langkung ageung atanapi kirang.

Resep tipi

Pikeun aranjeunna anu henteu resep pisan ubar atanapi suplemén kapsul, aya pilihan pikeun nyayogikeun téh tina daun rungkun. Tingali kumaha saderhana éta:

bahan:

  • 500ml cai;
  • 1 daun tina pepelakan rungkun.

Kumaha carana nyiapkeun:

  1. Megatkeun daun kana potongan, lebetkeun kana panci sareng cai teras didihkeun;
  2. Hayu deui kulub pikeun sababaraha menit teras mareuman panas;
  3. Panutup pot sareng ngantepkeun cai nyerep pepelakan salami 10 menit;
  4. Candak périodik sadidinten.

Émut yén anjeun kedah nginum 5 dugi ka 6 gelas téh sadinten. Sareng cita-cita nyaéta ngalakukeun éta unggal dinten, supados raos henteu raos.

Dimana milarian silymarin sareng naon harga rata-rata?

Kusabab éta mangrupikeun zat anu sasari tina rungkun, cara anu paling umum pikeun kéngingkeun pepelakan ieu nyaéta mésér éta di toko ramuan ubar-ubaran, atanapi melak na di bumi anjeun nyalira. Cara anu pangpayunna nyaéta anu paling saderhana sareng gancang, sedengkeun anu kadua nyaéta sakedik padamelan sareng langkung lami.

Bentuk sanésna nyaéta ubar pil atanapi suplemen kapsul. Anjeun tiasa mendakanana kalayan gampang dina internét, kalayan harga anu murah, sakitar R $ 33,00 (tilu puluh tilu reais) atanapi di apoték atanapi toko suplemén di kota anjeun, kalayan harga sakitar R $ 50,00 (lima puluh reais).

Harga na beda-beda numutkeun jumlah kapsul atanapi merek anu dipilih.

Obat naon anu ngagaduhan silymarin?

Anjeun boro-boro mendakan silymarin murni dina bentuk pangobatan. Biasana aranjeunna ngagaduhan nami sanés, sareng anu paling umum sareng dijual nyaéta:

NomeMiligramkuantitas
legalon70mg atanapi 100ml30 kapsul atanapi 100 ml
Silimalon70mg20 kapsul
Forfig100mg30 kapsul

Nengetan jumlah kapsul anu tiasa dicerna per dinten X jumlah miligram unggal ubar sareng hargana. Ngan anjeun bakal tiasa mésér naon anu ngagaduhan rasio biaya-benefit pangsaéna.

kacindekan

A silymarin kuat pikeun mayungan ati tina kamungkinan racun sareng panyakit ati. Pikeun anu ngagunakeun stéroid anabolik, penting pisan pikeun diajar sareng ngenalkeun zat ieu langkung saé, kusabab ati tiasa rusak pisan, dina kasus anu ngagunakeunana dina cara anu salah, tanpa CPT anu leres (terapi siklus pos).

Sanaos seueur manpaatna, khusus pikeun ati, éta tiasa nyababkeun efek samping di sababaraha jalma. Kusabab kitu, milari bantosan profesional, langkung saé ti dokter sateuacan nganggo silymarin.

Pamulihan anu saé sareng TPC anu saé!

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.7
Total Undian: 41

Silymarin: Penting ngajaga ati anjeun!

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Hiji koméntar


  1. Alicia U. nyarios:

    Téks anu lengkep sareng lengkep pisan, kuring resep pisan!

Muat langkung koméntar

Ninggalkeun koméntar anjeun!