fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Farmakologis > Stéroid anabolik > Terang Anabolik Pangsaéna pikeun Gain Otot

Terang Anabolik Pangsaéna pikeun Gain Otot

Pilarian terang mana anu anabolik pangsaéna pikeun kéngingkeun massa otot sareng diajar kumaha kéngingkeun hasil langkung gancang dina binaraga!

ngagunakeun anabolik mangtaun massa otot

Pamakéan stéroid anabolik beuki umum, boh ku atlit propésional atanapi ku amatir anu milari hasil anu langkung gancang. Aya sababaraha jinis zat dina pasaran, tapi, anu paling dikonsumsi nyaéta stéroid anabolik pikeun gain massa otot.

Éta ogé ngagaduhan kamampuan pikeun ngirangan faktor anu bakal ngabatesan pangasilan massa otot. stéroid anabolik miboga kamampuan pikeun ngaoptimalkeun prosés, sapertos sintésis protéin, sahingga anjeun tiasa kéngingkeun hasil langkung gancang, kusabab kanaékan hormon anu ditampi ku awak anjeun. Kami pernah nyarios yén saha waé anu ngagunakeun stéroid anabolik, ku cara anu bener sareng aman, janten "manusa super".

Sanaos aranjeunna sadayana ningkatkeun massa otot, aya anu ngalaksanakeun peran ieu langkung épisién tibatan anu sanés, anu ngajantenkeun aranjeunna langkung pikaresep dina periode perolehan massa otot.

Dina tulisan ieu, kami bakal daptar pikeun anjeun 3 Anabolik Pangsaéna pikeun Gain Otot, sajaba ti ngajelaskeun sakedik ngeunaan fungsina sareng cara panggunaan.

Kita Hayu on?

NYARITA READING >>> Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan stéroid anabolik

1- Téstostéron sareng éster panjang (cypionate, enanthate, decanoate, isocarproate jsb)

A téstostéron nyaéta hormon jalu utama (sanaos ogé aya di awéwé). Éta henteu ngan ukur hormon anabolik, tapi ogé androgén.

Salaku tambahan, téstostéron mangrupikeun "indung" tina sadaya anabolik sanés, kumargi, sacara langsung atanapi henteu langsung, sadayana jalmi asalna.

téstostéron cypionate pikeun bulking

Mangrupikeun hormon anu dihasilkeun tina sintésis koléstérol. Diantara fungsina anu utami, urang tiasa nyorot:

  • Ngaronjat jaringan otot;
  • Ngirangan kacapean;
  • Ngaronjat résistansi;
  • Ngaronjat kakuatan;
  • Ngaronjat libido (napsu séks);
  • Diantara seueur anu sanés.

Téstostéron penting pisan pikeun atlit dina waktos kauntungan massa otot. Nyatana, nyarioskeun mangtaun massa tanpa nyarioskeun téstostéron sapertos mikir ngeunaan pesawat tanpa jangjang.

Sakitu teuing sabab, éta bakal ngajamin henteu ngan épék éstétika, tapi ogé épék anu aya hubunganana sareng pangropéa fungsi fisiologis awak anu gumantung kana dirina, sapertos libido, contona.

Nalika digunakeun dina periode mangtaun masal, téstostéron biasana dianggo sareng éster panjang, sapertos cypionate atanapi anu ngaleutikan. Tapi naha éta?

MACA >>> Naon ari éster pondok sareng panjang?

Mimiti, sabab nyaéta éster anu ngajamin satengah umur zat éta, sareng nganggo éster panjang urang ngahontal épék kumulatif téstostéron dina awak.

Ngalakukeun ieu, éta bakal digunakeun pikeun waktos anu langkung lami dina periode panguatan massa, anu biasana langkung lami tibatan siklus difokuskeun kana definisi otot, tepatna kusabab kasusah anu langkung ageung pikeun kéngingkeun massa otot tibatan kaleungitan lemak.

Éster panjang ogé ngamajukeun pamutahiran anu signifikan dina tingkat ingetan cai anu penting dina période pangasilan massal persis kusabab:

  • Cegah karusakan babarengan;
  • Ningkatkeun profil anabolik awak;
  • Maksimalkeun pungsi datangna nutrisi dina otot.

Dosages tiasa gumantung pisan tina siklus ka siklus, ti jalma ka jalma sareng tina tujuan nepi ka tujuan. Tapi, biasana, dosages paling umum nyaéta sakitar 300-600mg per minggu, sareng administrasi biasana dilakukeun 2 kali saminggu.

2- Nandrolone (Decanoate atanapi Phenylpropionate)

A nandrolone, langkung dikenal salaku Deca Durabolin, mangrupikeun stéroid anabolik anu paling sering dianggo dina waktos perolehan massa otot. Éta kamampuan pikeun ningkatkeun beurat awak sacara signifikan.

Komo nyangking seueur ingetan cai (akumulasi cai), ieu mangrupikeun anabolik nyayogikeun kauntungan anu mantap, Anu idéal pikeun anu hoyong hasilna awét.

nandrolone decanoate bulking

Nandrolone pisan anabolik sareng sedeng androgén. Janten 19-NOR, éta moal aromatize, nyaéta, éta moal dirobah jadi éstrogén (hormon bikang).

Nanging, éta nyababkeun kanaékan anu signifikan dina tingkat prolaktin (hormon awéwé jawab merangsang kelenjar susu) sareng, ku éta, éta tiasa ngahasilkeun gynecomastia gampang pisan.

Titik sanés anu diperhatoskeun nyaéta nyababkeun hambatan parah kana poros HTP, nyaéta, éta henteu kedah dianggo tanpa téstostéron sasarengan sareng saé CPT (terapi post-cycle), tangtosna.

Awéwé nguntungkeun tina panggunaan nandrolone dina sababaraha kasus, sareng éta kawilang pikaresepeun pikeun aranjeunna, sabab sajumlah nandrolone leutik tiasa nyayogikeun kauntungan anu ageung pisan.

Salaku tambahan, efek samping anu timbul relatif leutik tibatan ngagunakeun téstostéron, contona (anu henteu dituduhkeun dina kaayaan naon waé).

Titik sanés anu kedah disorot ku nandrolone nyaéta éta boga pangaruh anti radang, utamina dina jaringan artikuler.

Hal ieu ngajantenkeun penting pisan dina periode panguatan massa otot sanaos sanés mangrupikeun anabolik utama siklus, sabab éta mastikeun pencegahan gabungan sareng pelumasan anu langkung ageung tina struktur ieu ogé.

Éster anu paling sering dianggo pikeun nandrolone nyaéta decanoate (pangpanjangna) sareng Phenylpropionate (pangpendekna). Anu mimitina biasana nyababkeun tingkat ingetan anu langkung luhur, sareng anu kadua handap, dianggo pikeun prosés bulking anu langkung terkontrol.

  • Pikeun lalaki, dosages paling umum nyaéta sakitar 100-250mg per minggu, dina kasus déanoat, sedengkeun fenilpropionat, wae sakitar 200mg saminggu.
  • Pikeun awéwé, panggunaan nandrolone sareng éster dina decanoate langkung nunjukkeun, kusabab, kusabab dosis anu handap, aplikasi tiasa lumangsung ngan saminggu sakali.

3- Boldenone Undecylinate

A Boldenone éta mangrupikeun bahan pikeun panggunaan sato, tapi éta parantos dianggo ku atlit sareng jalma amatir mangtaun-taun, utamina dina prosés perolehan massa otot.

bulukan kandel

Sanaos sakedik pisan anabolik, boldenone gaduh 3 épék anu kalintang pentingna dina bulking:

1º- Kanaékan penting dina jumlah sél getih beureum

Anjeun bakal ngagaduhan oksigénasi jaringan anu langkung saé, sebaran gizi anu langkung ageung sareng konsentrasi anu langkung luhur Ferro.

Jumlah oksigén anu langkung seueur, ngamajukeun pamutahiran anu cukup dina kinerja.

2 - Ngaronjat napsu

Jarang pisan pikeun saha waé anu nganggo boldenone henteu memperhatoskeun paningkatan napsu. Seringna kanaékan henteu tiasa dikendalikeun.

Pikeun aranjeunna anu dina waktos kéngingkeun massa otot ieu saé, kumargi anjeun kedah tuang seueur nalika prosés ieu.

Awéwé sering nganggo stéroid anabolik ieu, kumargi, salian ti hasil anu muncul, éta mangrupikeun stéroid anabolik anu biasana henteu nyababkeun androgenisitas ekstrim (ciri lalaki).

  • Dina kasus lalaki, rata-rata dosis boldenone tiasa tina 200mg dugi 500mg per minggu, dosis anu langkung ageung henteu umum.
  • Pikeun awéwé, wae sakitar 25mg maksimal 75mg saminggu aranjeunna langkung ti cukup, nunjukkeun sensitipitas anu langkung ageung kana hormon.

Kusabab éster anu teu dékilasi panjang, kandel henteu kedah sering dikelola (tiasa dikelola ngan ukur saminggu sakali).

Éta ogé dituduhkeun pikeun siklus anu langkung lami sareng stéroid anabolik éster panjang ogé. Siklus langkung pondok tina 8 minggu kalayan boldenone sacara praktis henteu épisién.

Diajar kumaha numpak Siklus sareng nganggo Anabolik

Naha anjeun resep kana anabolik anu didadarkeun di luhur sareng ayeuna anjeun terang kumaha cara nganggona sacara nyata, dina siklus terstruktur anu tiasa nyandak hasil anu nyata pikeun nguntungkeun massa otot anjeun? Abdi nyarankeun anjeun terang Formula Raksasa!

O Formula Program Raksasa, mangrupikeun program anu didamel ku kuring, dimana kuring nempatkeun pangalaman langkung ti 20 taun ku panggunaan stéroid anabolik, pikeun mempermudah panggunaan sareng pembelajaran na. Mangrupikeun program saderhana, gampang sareng praktis, tanpa seueur kasulitan.

 

Ku mésérna, anjeun bakal diajar kumaha ngagunakeun stéroid anabolik leres, aman sareng épéktip, ngaminimalkeun efek samping sareng maksimalkeun hasil dina awak anjeun!

Dina program anjeun bakal mendakan: 20 siklus siap, sadayana nganggo dosis, bentuk panggunaan, waktos panggunaan, jadwal, perlindungan organ salami siklus, CPT masing-masing sareng seueur deui! Anjeun ogé bakal mendakan diét anu siap pakai dumasar umur, beurat sareng jangkungna anjeun, latihan anu siap sareng seueur inpormasi ngeunaan anabolik!

Naon anu anjeun ngantosan kanggo terang Program anu parantos ngabantosan langkung ti 5.254 jalma pikeun ningkatkeun bentukna? KLIK DIDIEU sareng terang Formula Raksasa!

kacindekan

Aya seueur stéroid anabolik dina pasaran ayeuna sareng dina pangetahuan ngeunaan ubar olahraga. Nanging, sababaraha ditujukeun pikeun tujuan nambahan éksprésif dina jisim, sapertos anu parantos didadarkeun di luhur.

Éta salawasna pikaresepeun pikeun terang ciri utama zat ieu, efek sampingna sareng, tangtosna, bentuk panggunaan anu paling dipikaresep pikeun mempermudah pilihan anjeun, kedah anjeun nganggo éta.

Jelas, stéroid anabolik séjén masih tiasa dianggap pikaresepeun pisan dina periode perolehan massa otot, nanging, dina tulisan ieu kami nyorot yén, sacara téoritis, mangrupikeun pilihan anu pangsaéna dina pasaran.

Siklus saé!

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.7
Total Undian: 72

Terang Anabolik Pangsaéna pikeun Gain Otot

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

18 Koméntar


  1. Juli nyarios:

    Dupi anjeun kersa mésér siklus, anjeun tiasa ngabantosan kuring?

  2. Gracino Brito Oliveira nyarios:

    Mangtaun kakuatan

  3. JOSIAS SANTOS DE JESUS nyarios:

    Abdi hoyong tautan rumus raksasa

  4. Madson Carrera nyarios:

    Abdi pamula di gim, sareng yuswa 22 taun. Stéroid anabolik naon anu kuring pake pikeun kéngingkeun massa otot? Pikeun sakabeh awak sacara umum

  5. Mario Fernando nyarios:

    Abdi yuswa 20 taun, kuring angkat ka gym sareng kuring hoyong nganggona pikeun ngasilkeun massa otot. Anu mana anu kuring kedah anggo sareng paling aman? Naha wajib ngagunakeun siklus pinuh atanapi ngan sakali éta cukup saé?

  6. Luciano Antunes Bento nyarios:

    Abdi hoyong terang upami, dianggo dina jumlah anu aman sareng siklus, sababaraha jinis karsinoma atanapi tumor masih tiasa berkembang ... ati, jsb.

    • Upami kuring ngawartosan henteu, kuring bakal ngabohong. Tangtosna, upami dianggo leres sareng aman, risikona minimal. Tapi upami awak anjeun parantos ngagaduhan kacenderungan pikeun ngembangkeun panyakit, éta tiasa "dioptimalkeun" ku panggunaan anabol.

Muat langkung koméntar

Ninggalkeun koméntar anjeun!