fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Tips kanggo Awéwé > Papanggih 3 Suplemén Penting pikeun Awéwé

Papanggih 3 Suplemén Penting pikeun Awéwé

Papanggih 3 suplemén dianggap penting pisan pikeun awéwé anu milari hasil anu saé, dina éstétika sareng kaséhatan, kalayan latihan latihan beurat.

suplemén-indispensable-pikeun-awéwé


Kami terang yén pikeun kéngingkeun "awak impian", panggunaan suplemén, dina cara anu leres, peryogi pisan. Sareng ieu henteu béda pikeun awéwé! Janten kuring kedah ngawartosan anjeun 3 suplemén anu kuring anggap penting pisan pikeun awéwé anu hoyong kéngingkeun hasil maksimal tina latihan beurat.

Beuki loba urang ningali awéwé ngurus gim latihan beurat, sareng ieu saé, saurna latihan beurat kanggo urang sadayana! Jalma anu niténan ieu ogé industri suplemén, anu ngamimitian ngahasilkeun suplemén khusus pikeun awéwé.

Tapi sakumaha urang terang, maksud industri suplemén nyaéta pikeun ngahasilkeun artos ... Janten henteu sadayana anu diluncurkeunana hartosna éta épéktip (Maca: 5 Suplemén Awéwé Anu Henteu Kedah Dipaké) sareng janten urang kedah terang leres naon anu saé leres sareng naon anu henteu.

Janten, dina tulisan ieu kuring hoyong nunjukkeun, awéwé, 3 suplemén anu teu diperyogikeun sareng anjeun henteu kedah nyerah. Suplemén ieu bakal ngabantosan hasil éstétika, kinerja sareng kaséhatan anjeun, milari nyegah panyakit sareng gangguan sanés anu umum di awéwé.

Hayu urang ka aranjeunna!

1- Creatine

Upami anjeun awéwé sareng parantos maca kecap "creatine" anjeun panginten panginten kuring gélo atanapi malah panik. Tapi, KALEM! THE creatine rada suplemén dituduhkeun pikeun awéwé, sareng kuring bakal ngajelaskeun naha.

Sacara umum, "mata uang énergi" utama urang disebut ATP (adénosin tri-fosfat) sareng, nalika urang aya dina momen-momen mimiti latihan beurat, éta dianggo sareng robih kana ADP (adénosin di-fosfat) sabab éléh molekul fosfat supados otot tiasa dianggo.

Kusabab kitu, anu nyiptakeun ngagaduhan fungsi malikkeun molekul fosfat ieu, nyababkeun janten ATP deui sareng tiasa ngahasilkeun énergi pikeun otot. Ieu ngakibatkeun aktivitas fisik anu berkepanjangan, ningkatkeun stamina sareng kakuatan. Creatine ogé ngagaduhan kamampuan pikeun ningkatkeun volume otot, ningkatkeun kapasitas otot sacara gembleng, ngabantosan dina tumuhna serat otot, jst..

Panci Creatine

Seringna, kreatin salah paham ku awéwé, sabab aya MITOS yén supleménna bakal ngajantenkeun "dipikagaduh", ngarusak definisi na, nempatkeun beurat, jst Tétéla yén euweuh ieu kajadian. Ingetan anu dibawa ku creatine henteu ngarusak definisi otot, sabab mangrupikeun ingetan intramuskular (dina jero otot) sareng sanés subkutan (handapeun kulit). Creatine ogé moal nempatkeun beurat, sabab éta henteu sumber kalori.

Malah dina fase motong, kreatin dituduhkeun, sabab éta bakal ningkatkeun kakuatan anu bakal kaganggu kusabab watesan énergi anu lumangsung dina periode ieu.

Dipikanyaho yén kagiatan fisik tiasa ningkatkeun sacara signifikan ku panggunaan creatine, utamina ngeunaan kakuatan. Sareng ieu bakal nguntungkeun pisan pikeun anjeun awéwé, sabab ku aktivitas fisik anu langkung intens, langkung saé hasilna anjeun.

Kuring nyarankeun tempat sakitar 0,1g / kg mahluk per dinten kanggo awéwé, nyaéta pikeun awéwé anu 60kg, sakitar 6g / dinten cekap. Asupan ieu kedah dilakukeun langkung saé saatos latihan beurat sareng, upami tiasa, dibarengan ku gél karbohidrat indéks glikemik tinggi, sapertos jagung waxy ou maltodextrin.

2- Multivitamin "kanggo dirina"

Kiwari, aya sababaraha suplemen anu disebat "kanggo dirina", nyaéta, suplemén anu dituduhkeun "kanggo aranjeunna". Sacara umum, kaseueuran suplemén ieu langkung pamasaran tibatan épéktip, contona protéin normal sareng protéin "kanggo aranjeunna", naon bedana? Moal aya!

Nanging, sababaraha suplemén, sapertos multivitamin, atanapi multivitamin, pamisahan ieu pikaresepeun. Éta sabab, organisme bikangna béda sareng organisme lalaki, sareng nalika ngeunaan vitamin sareng mineral, awéwé peryogi nutrisi anu béda tibatan lalaki.

Panci Multivitamin

Salaku conto, awéwé peryogi jumlah beusi anu langkung seueur, kusabab haid, jumlah kalsium anu langkung seueur, utamina nalika ménopause, sareng anu sanésna. Maka, multivitamin anu ditujukeun ka awéwé bakal langkung épéktip ngabutuhkeun kabutuhanna.

Ayeuna, kaseueuran mérek parantos ngeusi biaya anu sami pikeun suplemén sareng suplemén normal "kanggo aranjeunna", janten hargana henteu janten halangan deui.

Catetan: Kuring hoyong jelaskeun yén awéwé ogé tiasa nganggo suplemén normal, upami aranjeunna hoyong, tapi ku ngagunakeun "kanggo aranjeunna", dina sababaraha kasus, aranjeunna bakal tiasa langkung ngaoptimalkeun hasil na (khususna kasihatan) kalayan presisi anu dibawa multivitamin (pikeun dirina).

3- Vitamin D3

Kami nyarioskeun perkawis multivitamin sateuacanna, tapi kuring hoyong nyorot hiji vitamin anu parantos dikaitkeun pisan dina taun-taun ayeuna sareng anu tiasa pisan ngabantosan pemirsa awéwé: A vitamin D3.

Hal anu pangpayunna terang nyaéta vitamin anu leyur dina gajih ieu diala utamina ngalangkungan panonpoé. Ku sabab kitu, awak urang ngarobah sinar UV kana Vitamin D3. Nanging, langkung ti 70% penduduk (utamina anu aya di nagara-nagara anu gaduh sun anu rendah matahari) kakirangan.

Vitamin D3 ngagaduhan peran dasar dina metabolisme kalsium, mangrupikeun antioksidan sareng ogé vitamin penting dina ngajaga sareng / atanapi ningkatkeun tingkat fisiologis tingkat téstostéron. Éta ogé dikaitkeun sareng kakuatan, daya tahan sareng kapasitas otot anu ningkat.

Jar tina Vitamin D3

 

Awéwé biasana condong ngalambatkeun tulang anu langkung ageung, tingkat téstostéron anu langkung handap (penting pikeun ningkatkeun atanapi nyegah jisim, ningkatkeun kinerja, ngirangan gajih awak, jst.) Sareng condong ngagaduhan kakuatan sareng daya tahan ketahanan anu langkung handap tibatan lalaki.

Kalayan panggunaan vitamin D3, salian ti mangpaat ieu, épék antioksidan ogé kahontal, anu bakal nyegah karusakan sareng pupusna sél, ngabantosan merangan sepuh, ningkatkeun kulit sareng sajabana.

Kiwari, aya cariosan ngeunaan dosis D3 anu kawilang luhur pikeun fungsi ieu, sareng tanpa résiko karacunan (sanaos leyur dina gajih). Hal sakitar 5000-10000UI vitamin D3 per dinten éta cekap.

kacindekan

Aya seueur suplemén anu tiasa urang anggo pikeun ngagampangkeun gizi sareng ngabantosan urang ngahontal cita. Nanging, anu ka 3 di luhur mangrupikeun anu kuring anggap penting pisan pikeun awéwé anu hoyong gaduh hasil éstétika sareng kaséhatan anu saé.

Sateuacan nyarios yén ieu atanapi éta mangrupikeun suplemen anu goréng, gunakeun éta, uji éta sareng tingali kumaha awak anjeun bakal bereaksi.

Entong percanten sagala anu anjeun baca di luar sana, sabab seueur hal anu dilakukeun ngan ukur pikeun ngamanipulasi anjeun!

Suplemén anu saé!


Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.6
Total Undian: 28

Papanggih 3 Suplemén Penting pikeun Awéwé

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!