fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X

Syarat panggunaan

Ati-ati maca inpormasi ieu ngeunaan prinsip hukum sareng kalakuan halaman wéb Bodybuilding, éta bakal ngajantenkeun anjeun langkung ngartos tujuan halaman wéb.

Tip Binaragawan mangrupikeun halaman wéb anu nyayogikeun inpormasi pendidikan ngeunaan binaraga, nutrisi, suplemén sareng kaséhatan dina basa anu tiasa diaksés sareng saderhana, ditujukeun ka masarakat awam anu hoyong ngartos sakedik ngeunaan mata pelajaran ieu. Halaman wéb henteu ngagantikeun diagnosis atanapi naséhat médis.

Wibawa

Inpormasi anu diterbitkeun dina halaman wéb disiapkeun ngan ku Pendidikan Jasmani, Gizi sareng ahli Kaséhatan sacara umum. Panulis kadaptar dina halaman on.

Situs ieu komitmen pikeun nyebarkeun inpormasi tina sumber anu aman, kalayan bukti ilmiah sareng dukungan ti para profesional terlatih.

Tujuan Halaman Wéb

Tujuan situsna nyaéta pikeun nginpokeun masarakat awam dina basa anu gampang diakses sareng saderhana ngeunaan hal latihan beurat, suplemén, kaséhatan, nutrisi sareng karaharjaan.

Situs ieu ngabahas topik sapertos: Tip Pelatihan pikeun otot awak anu béda, Resep sareng Tip Diét pikeun kéngingkeun massa otot sareng leungitna gajih, tips suplement pikeun ningkatkeun kasihatan, kinerja sareng éstétika sareng seueur tip anu aya hubunganana sareng dunya binaraga , kaséhatan sareng karaharjaan. Henteu aya waktos inpormasi ieu ngagantikeun diagnosis, pangobatan atanapi naséhat profesional ti guru Pendidikan Jasmani, Ahli Nutrisi atanapi Dokter.

Karusiahan

Sagala inpormasi anu dikumpulkeun ku Dicas de Musculação, sapertos alamat email, moal pernah dikirimkeun, ditugaskeun atanapi dijual ka pihak katilu, kacuali diwajibkeun ku hukum.

Kawijakan kerahasiaan lengkep aya dina halaman kami Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.

Rujukan

Sadaya eusi dihasilkeun ku pagawé urang. Rujukan pustaka aya dina halaman kami Bibliografi.

Sumber dana

Halaman wéb ieu sacara éksklusif dibiayaan ku pendapatan tina iklan online. Iklan ngabiayaan situs, karyawanna sareng apdet téknis.

Kajujuran dina Iklan sareng Kawijakan Éditorial

Tip Binaragawan nampilkeun iklan ti mitra sapertos Suplemén Tumuh, Farma Resmi sareng Suplemén Paling Murah. Kami henteu ngendalikeun eusi iklan sapertos kitu sareng eusi éditorial kami bébas tina pangaruh komérsial.

Halaman wéb kami gaduh inpormasi pikeun ngabéjaan naon iklan dina spanduk sareng tautan pariwara kami, dibédakeun ku kecap "Advertising".

Kami henteu gumantung ka perusahaan mana waé. Halaman wéb mangrupikeun éntitas mandiri sareng henteu bias anu teu nyambung kana industri laboratorium atanapi kaséhatan ogé. Kami henteu ngamajukeun produk anu gumantung kana sponsor, sareng iklanna lengkep mandiri sareng henteu bias.

Kami henteu sabar hubungan naon antara inpormasi sareng iklan ngeunaan Tip Binaraga.

Satuju kana Sarat di Luhur

Nalika ngagunakeun halaman wéb ieu, pangguna sacara otomatis satuju kana sadaya istilah di luhur.

Pikeun ngahubungi Administrator Loka, kantun aksés kana Formulir Kontak.

Update Terakhir: 29/12/2018