fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Farmakologis > Stéroid anabolik > Nyaho Béda Jenis Testosteron (anabolik)

Nyaho Béda Jenis Testosteron (anabolik)

Terang sababaraha jinis téstostéron anu aya sareng Diajar kumaha sareng iraha anjeun kedah nganggo masing-masing dina siklus anabolik anjeun!

béda-jinis-téstostéron


Kuring yakin anjeun kantos nguping ngeunaan téstostéron, Sanés? Éta ngeunaan hormon utama aya dina awak lalaki sareng yén éta ogé aya dina awak awéwé, tapi dina jumlah anu langkung alit.

A téstostéron mangrupikeun dasar pikeun nyiptakeun sadaya stéroid anabolik di dunya. Siklus téstostéron dianggo ku atlit (profesional atanapi sanésna) umumna pikeun ngahontal tujuan ningkatkeun tingkat massa otot.

Nanging, aya sababaraha jinis téstostéron, Sareng aya dina sababaraha jinis ieu anu seueur jalma tungtungna lieur nalika ngamimitian siklusna. Kusabab gumantung kana unggal jenis éster (Diajar Naon Éta Éster Anabolic), bentuk panggunaan, jumlah, TPC dirobah.

Janten, supados anjeun henteu gaduh deui mamang ngeunaan cara ngagunakeun unggal variasi téstostéron, kuring nyarankeun anjeun maca tulisan ieu dugi ka tungtungna. kumaha ngagunakeun unggal jenis téstostéron.

diajar naon lilana unggal satengah umur, waktos panggunaan, kombinasi sareng anabolik sanés pikeun ningkatkeun hasil, efek samping sareng seueur deui!

Téstostéron propionat

O téstostéron propionate mangrupikeun salah sahiji éster téstostést pondok. Éta sakitar satengah hirup tina 2 dinten.

Nyaéta, aplikasi na langkung sering sahingga dijaga dina awak. Aplikasi biasana dilakukeun unggal dinten sanés.

téstostéron propionate

Ciri utama na nyaéta beurat dasar anu langkung luhur sareng a Peta langkung gancang tibatan éster anu langkung panjang.

Nanging, waktos durabilitasna ogé kirang. Janten, waktos deteksi na dina awak ogé tiasa dianggap relatif pondok.

Éta tiasa dianggo pikeun siklus dimimitian atanapi pikeun siklus anu langkung pondok (sakitar 4 minggu). Salaku tambahan, anjeunna mangrupikeun salah sahiji éster anu nyababkeun kirang ingetan cai sareng ngahasilkeun kirang ngarusak sumbu HPT.

Hal ieu biasana dianggo ditéang sareng stéroid anabolik sanés anu ditujukeun pikeun ningkatkeun massa otot, sapertos a Trenboloneatawa Primobolan jeung Stanozolol.

Téstostéron phenylpropionate

O Téstostéron phenylpropionate éta ngagaduhan ciri caket pisan propionat téstostéron. Mibanda satengah hirupna langkung lami, janten 3 dinten.

Moal lami deui, aplikasi anjeun tiasa unggal 2 dinten. Éta henteu biasana dipendakan dina kapencil, tapi di adun tina téstostéron.

Téstostéron phenylpropionate

Ogé nyababkeun ingetan cai saeutik, éta tiasa sumping ditéang sareng stéroid anabolik, sapertos Primobolan, Stanozolol, Turinabol sareng Trenbolone.

Téstostéron fempropionate

Kalayan satengah hirup 2 dugi 3 dinten, ieu ogé sanés éster anu seueur dianggo nyalira, éta khususna dianggo babarengan sareng Sustanon.

Durateston mangrupikeun gabungan tina opat éster téstostéron anu béda, nyaéta téstostéron propionat, téstostéron fempropionate, téstostéron isocaproate sareng nandrolone decanoate.

Téstostéron fempropionate - durateston

Téstostéron Fempropionate ogé ngajamin satengah hirup anu pikaresepeun pikeun durateston, ngantepkeun anabolik ieu dina tindakan langkung lami dina awak (salaku tujuan utamina).

Téstostéron isocaproate

Ieu éster anu boro-boro anjeun bakal papisah. Biasana éta di set dina campuran téstostéron. Anjeunna ngagaduhan rata-rata satengah umur 4 dinten sareng aplikasina, contona, tiasa dua kali saminggu.

Téstostéron isocaproate

Anjeunna ogé henteu nyababkeun tingkat ingetan cai tinggi, Nanging, tiasa nyababkeun langkung ti éster anu sanés anu urang sebatkeun tadi.

Biasana, aplikasi utamina dina siklus rata-rata 6 dugi 8 minggu sareng, dina hal ieu, éta tiasa parantos digabungkeun sareng jajaran anabolik anu langkung lega, sapertos Stanozolol, Primobolan, Turinabol, Trenbolone jsb..

Téstostéron enanthate

O téstostéron enanthate mangrupikeun salah sahiji éster téstostéron anu seueur dianggo di dunya. Hiji alesan pikeun ieu kajantenan nyaéta éta kawilang leuwih gampang dibandingkeun dibandingkeun batur. 

téstostéron enanthate

Éta ngagaduhan umur satengah langkung sakitar 5 dinten sareng éta mangrupakeun anabolik anu saé pisan pikeun siklus sedeng (sakitar 8 minggu), tapi henteu sesah ningali siklus 12 minggu atanapi langkung didamel ku téstostéron enanthate.

Téstostéron cypionate

Biasana dipendakan dina bentuk deposteron (nami bisnis), éta téstostéron cypionate mangrupikeun salah sahiji téstosteron paling umum anu dianggo pikeun bulking (periode kauntungan masal).

Ieu kusabab, éta ngagaduhan umur satengah langkung lami, sakitar 6 dinten sareng éta ngagaduhan épék langkung aya hubunganana sareng beurat beurat ekspresif (utamina ku ningkatkeun ingetan cai).

téstostéron cypionate

Ogé dianggo dina siklus 8 dugi 12 minggu, éta tiasa digabungkeun sareng zat, sapertos Nandrolone, hiji Boldenone, hiji Oxymetholone jeung Dianabol.

Stéroid anabolik kualitas luhur, sapertos Trenbolone sareng Primobolan, biasana henteu digabungkeun sareng téstostéron cypionate pikeun nyegah épék éstétisna kaganggu.

Téstostéron decanoate

O Téstostéron decanoate éta ogé biasana aya dina campuran téstostéron sareng henteu dina bentuk anu terasing hungkul.

Janten milik anjeun 7 dinten satengah hirup, éta parantos ngagaduhan umur satengah langkung lami sareng kedah dianggo dina siklus anu langkung lami, langkung 8 minggu.

nandrolone decanoate

Aplikasi na tiasa dilakukeun saminggu sakali, atanapi dua kali saminggu, numutkeun jalma anu paling pikaresepeun (khususna, kuring nyarankeun dua kali saminggu pikeun ngajaga tingkat hormon langkung stabil dina awak).

Éta nyandak sakedik ingetan cai kusabab parobihan dina tingkat ADH. Salaku tambahan, langkung gampang ngaruksak aci HPT.

Merhatoskeun ciri sareng satengah hirupna, éta mangrupikeun anabolik anu menarik pikeun digabungkeun Nandrolone, Dianabol sareng Oxymetholone.

Ogé, kusabab éta zat anu satengah umur panjang sareng dianggo dina siklus anu panjang, éta ogé tiasa ngagabung sareng Boldenone.

Téstostéron undecylate

O téstostéron undecylate biasana aya dina ubar Nebido (nami dagang). Satengah umur na lumayan panjang, ngahontal 53 dinten, tapi perhatoskeun yén dina 34 dinten anjeun henteu ngagaduhan tindakan anu épéktip sapertos kitu.

Janten, urang tiasa nyarios yén ieu mangrupikeun stéroid anabolik idéal pikeun jalma anu ngagaduhan siklus anu panjang pisan.

Téstostéron undecylate

Éta tiasa dianggo dina kombinasi sareng zat-zat sanés anu lami satengah umur, tapi, urang kedah ngémutan yén bakal lami pisan pikeun ngamimitian bertindak dina awak.

Ku alatan éta, meureun perlu ngagabungkeun téstostéron éster anu langkung pondok dina awal siklus, sapertos téstostéron propionat atanapi enanthate.

Diajar kumaha leres nganggo jinis-jinis téstostéron

Ayeuna anjeun parantos diajar ngeunaan unggal jenis téstostéron, anjeun kedah heran kumaha nerapkeun élmu dina siklus anu leres, leres?

Kuring ngajak anjeun janten bagian tina Formula Program Raksasa! Mangrupikeun cara anu diciptakeun ku kuring dimana kuring bagikeun ka murid kuring langkung ti 20 taun pangalaman dina dunya stéroid anabolik.

Dina Program anjeun bakal terang sadayana ngeunaan dunya stéroid anabolik sareng bakal nampi eusi sadayana mamah, kalayan siklus siap sareng terstruktur, kalayan dosis, bentuk panggunaan, waktos panggunaan, jadwal, perlindungan pikeun unggal siklus, TPC unggal siklus sareng seueur Tambih deui!

Salian ti nampi langkung ti 20 siklus anu dirakit sareng terstruktur, anjeun ogé bakal ngagaduhan aksés kana modul Pelatihan sareng Nutrisi anu lengkep, sahingga anjeun tiasa kéngingkeun hasil pangseueurna tina Program!

Ayeuna terserah anjeun, upami anjeun hoyong gabung langkung ti 5.213 jalma anu ngagaduhan hasilna héran sareng gancang pisan, KLIK DIDIEU kanggo kéngingkeun inpormasi lengkep.

kacindekan

Nyaho kumaha sareng iraha nganggo tipena téstostéron anu sayogi dina pasaran penting pisan pikeun mastikeun hasil anu saé dina siklus anjeun.

Kituna, anjeun moal ngan ukur tiasa ngaoptimalkeun hasil anjeun, tapi nyegah efek samping sareng tetep caket kana tujuan anjeun.

Siklus saé!

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.9
Total Undian: 47

Nyaho Béda Jenis Testosteron (anabolik)

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Hiji koméntar


  1. Roberto Machado nyarios:

    Wilujeng wengi,

    Abdi henteu ngagaduhan tiroid, éta dikaluarkeun dina operasi, tapi anu nyababkeun henteu gering. Janten henteu
    Kuring gaduh produksi téstostéron. Mana ubar ieu anu kuring tiasa naroskeun ka dokter pikeun resep kuring
    037-99957-1113 Roberto

Muat langkung koméntar

Ninggalkeun koméntar anjeun!