fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Tip Binaragawan > Tip binaragawan sacara umum > Papanggih 13 Tip Pikeun Ngaronjatkeun Hasil Binaraga Anjeun

Papanggih 13 Tip Pikeun Ngaronjatkeun Hasil Binaraga Anjeun

Pilarian terang sababaraha tip anu tiasa ngabantosan aranjeunna anu nyangkut hasilna, naha dina kéngingkeun massa otot atanapi kaleungitan gajih! Sugan solusi pikeun anjeun mekar deui nyaéta dina tulisan ieu!

tips binaraga


Upami anjeun murag di dieu éta kusabab anjeun henteu ningali hasil tina usaha sadidinten anjeun di gym, naha kuring leres? Naha anjeun kantos lirén mikir yén upami anjeun ngarobih sababaraha hal dina rutinitas anjeun hasilna ieu bakal muncul?

Sababaraha tips binaraga tiasa langkung saderhana tibatan anu anjeun pikirkeun!

Seueur jalma akhirna pundung sareng tungtungna nyerah binaraga, panginten masalahna ngan ukur "kurangna genetik". Réréncangan, kéngingkeun kuring nyarios yén ieu téh omong kosong pisan!

Nanging, éta henteu kapaké ngan maca tips binaraga ieu atanapi tulisan sanés dina internét anu nyarioskeun upami anjeun henteu ngamalkeun nanaon.

Salah sahiji faktor utami anu ngahasilkeun hasil dina binaraga badan nyaéta justru sikepna!

Janten, pamiarsa anu dipikacinta, kuring ngajak anjeun teraskeun sareng kuring dina tulisan ieu sareng kenal 13 tip binaraga anu pastikeun naekeun hasil anjeun.

Kuring ngajamin bakal aya gunana pikeun nanem modal sababaraha menit dina maca ieu!

Kita Hayu on?

1- langkung difokuskeun kana inténsitas latihan anjeun

Inténsitas kedah ngalibatkeun beban anu mungkin dina pola anu mantep, Tapi tanpa ngarusak gerakan, nyaéta, tanpa ngalakukeun éta salah, dina résiko sangsara tatu.

Éta ogé henteu kedah ngaganggu waktos istirahat otot anjeun diantara sét, ogé henteu kedah ningkatkeun sababaraha jinis latihan dina latihan anjeun teuing.

inténsitas binaraga

Nyaéta, pikeun latihan anjeun janten sengit sareng ngahasilkeun hasil anu penting, anjeun kedah prihatin sanés ngan ukur kanaekan beban, tapi ogé sareng cara anu leres pikeun ngalakukeun gerakan.

Diajar Langkung Seueur >>> Naha anjeun terang naon éta ngalatih kalayan intensitas maksimum?

2- Ninggalkeun "zona kanyamanan"

Zona kanyamanan mangrupikeun istilah anu dianggo pikeun ngahartikeun kaayaan dimana jalma-jalma henteu ngorbankeun hal anu béda sareng anu tiasa ngahasilkeun hasil anu positip. Aranjeunna ngatur masihan langkung seueur diri sareng henteu nyobian, janten kusabab teu puguh, sieun, pundung atanapi faktor sanés.

Di dunya binaraga ieu henteu béda. Istilah sanésna, sadayana hoyong hasil, awak ditetepkeun, aranjeunna hoyong tumuh, nanging, teu aya anu hoyong ngilu, sangsara, bajoang, karaos nyeri, sesek napas.

binaraga zona kanyamanan

Kanyataanna taranjang sareng atah: Upami latihan anjeun saé sareng / atanapi raoseun, hilap! Éta moal masihan anjeun hasilna.

Kuring henteu hartosna anjeun kedah janten binaragawan profesional sapeuting, tapi langkung saé upami anjeun henteu ngaraoskeun 40 atanapi 60 menit di gim éta leres-leres pantes, anjeun bakal miceun waktos sareng artos anjeun.

3- Entong hasil gancang

Salah sahiji alesan pangageungna yén jalma nyerah pikeun neraskeun binaraga nyaéta kurangna kasabaran, nyaéta, aranjeunna hoyong hasilna dina sasih munggaran, anu dina binaraga mangrupikeun hal anu praktis teu mungkin kajadian.

Latihan beurat butuh waktu sahingga prosés métabolik anu teu kaétang tina awak urang tiasa lumangsung leres, dugi ka nyababkeun otot berkembang dina waktos anu pas.

waktos hasil latihan beurat

Janten, nalika anjeun ngartos yén prosés ieu butuh waktos, anjeun ngan ukur bakal ngalatih sareng "mopohokeun waktos". Ieu bakal ngajantenkeun anjeun henteu resep pisan kana hasil anu anjeun pundung sareng nyerah bade gim.

4- Anjeun kedah istirahat leres

Ti saprak anjeun latihan kuat, istirahat anjeun kedah sabanding sareng rangsangan.

Upami teu kitu, tibatan ngawangun hal anu positip, urang ngan ukur ngamuat otot-otot, anu henteu saé pikeun saha waé anu hoyong hasil anu nyata.

Kuring nyarankeun yén latihan sengit dipasihkeun sahenteuna 4 atanapi 5 dinten istirahat pikeun grup otot anu relatif leutik. Pikeun kelompok anu langkung ageung sareng rumit sapertos suku sareng tonggong, 7 dinten panginten diperyogikeun.

istirahat binaraga

Salaku tambahan kana sésana antara pengulangan latihan, éta ogé penting pikeun nimbangkeun pentingna istirahat total, nyaéta, "dinten pareum" (dinten-dinten anu, anjeun ngajaga diét sareng henteu ngalatih pisan).

"Dinten off" ieu tiasa dilakukeun 1 dugi ka 3 kali saminggu.

5- Entong nambahan beban, tingkatkeun intensitasna!

Sabemos que pikeun ningkatkeun intensitas latihan, aya sababaraha kamungkinan, sapertos ningkat beban, ningkatkeun volume latihan, ngirangan waktos istirahat, panggunaan téhnik, jst.

Nanging, kaseueuran jalma anu ngamimitian latihan beurat yakin yén ngan ukur nempatkeun teuing "beurat" cekap ngahasilkeun hasilna, padahal dina kanyataanana, henteu saé kumaha jalanna.

inténsitas binaraga anu leres

Kami terang yén latihan anu voluminous sareng panjang tiasa ngahasilkeun katabolisme otot (leungitna massa), tiasa ngirangan tingkat metabolisme, tiasa ningkatkeun haus sistem saraf pusat sareng ngirangan hasilna.

Nanging, nalika urang tiasa ningkatkeun intensitas henteu ngan ukur ku beban, tapi ku panggunaan téhnik, kalayan ningkatna gerakan, kalayan kakuatan kontraksi otot anu langkung ageung, diantawis poin sanésna, kami pastina ngahontal hasil anu langkung éksprésif.

Ku alatan éta, salawasna coba pikeun ningkatkeun intensitas sareng ngirangan volume durasi latihan saloba mungkin. Latihan anu saé kedahna henteu langkung ti 60 menit, kalayan 40-50 menit anu paling disarankeun.

6- Ngajaga hubungan antara pikiran sareng otot anjeun

Kuring biasana nyatakeun yén binaraga 50% fisik sareng 50% méntal.

Éta sabab, tanpa ragu, pikiran anjeun aturan awak anjeun sareng teu aya anu tiasa anjeunna lakukeun tanpa anjeunna satuju. Ieu pisan sababna naha urang nyarios yén patalina antara pipikiran sareng otot penting pisan.

hubungan antara mukul sareng pikiran

Nalika urang ngagaduhan anu saé kontrol neuromotor sareng urang ngatur pikeun ngendalikeun kontraksi unggal otot ngalangkungan pikiran, nyaéta ku konsentrasi gerakan anu diperyogikeun ku aksi otot sasaran, urang tiasa ngerjakeunana langkung épisién.

Istilah sanésna, teu aya gunana pikeun ngagaleuh "narik beurat" upami anjeun henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Ngartos kumaha otot anjeun damel mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun kéngingkeun hasil.

NGARTI >>> Pentingna daya pikiran pikeun binaragawan

7- Pokus kana diét anjeun

Diét mangrupikeun pilar utama pikeun kéngingkeun hasil anu hadé dina binaraga, nanging, anjeun moal tiasa mikir yén tuang "hal sakedik" atanapi hal anu henteu aya dina diet anjeun moal ngahalangan, éta bakal!

difokuskeun diét

Ieu goréng kusabab 3 alesan:

  1. Anjeun tungtungna ngadahar kalori anu kaleuleuwihi -  Komo upami tujuan anjeun pikeun kéngingkeun massa otot sareng henteu merta ngirangan beurat, ieu bakal goréng, sabab anjeun moal kéngingkeun otot, tapi gendut.
  2. Kadaharan "dicubit" ieu henteu pernah séhat - Kuring henteu ningali jalma "mencubit" daun apu atanapi potongan lobak, tapi permén, manisan sareng omong kosong anu ngahambat hasilna.
  3. Anjeun teras-terasan ngarangsang produksi insulin alit -  Sanaos ieu mangrupikeun hormon anu mendasar dina sintésis protéin, nalika kaleuleuwihan, éta janten lipogenik sareng, sél-sélna mimiti tahan ka dinya.

Diajar >>> 7 tips pikeun henteu gering tina diét

Janten, henteu aya gunana pikeun ngabaktikeun diri unggal dinten bahkan ngalangkungan kasusah kauangan pikeun ngajaga diét anu saé, kusabab anjeun tuang "sampah" antara hiji tuang sareng anu sanés. Ieu "omong kosong" anu nganyenyeri hasil anjeun.

8- Ngalakukeun latihan aerobik nalika "Offseason" (gain massa)

Biasana seuseueurna jalma ngalaksanakeun latihan aérobik ngan ukur dina fase réduksi gajih corporeal, nyaéta, nalika aranjeunna hoyong ngaduruk langkung kalori. Nanging, ieu kasalahan ageung!

Latihan aerobik pikaresepeun pikeun sistem kardiovaskular, pikeun ningkatkeun sensitipitas insulin sareng, tangtosna, pikeun ngabantosan napsu, pikeun anu sesah tuang.

Sanaos latihan beurat anaérobik, urang kedah ngémutan yén pamulihan anjeun aérobik. Ku alatan éta, upami urang henteu ngalakukeun latihan aérobik, pamulihan urang tina latihan beurat ogé bakal kaganggu.

Latihan aérobik dina jaman mangtaun massal

Nanging, tong kaleuleuwihi! Latihan aérobik anu kaleuleuwihi tiasa nyababkeun katabolisme otot (ngirangan beurat awak).

Oge Maca >>> Latihan aerobik: naha leres pikeun ngalakukeun sateuacan atanapi saatos latihan beurat?

9- Entong tuang ngan upami anjeun lapar

Pikeun ngagaduhan hasil anu penting dina binaraga sareng bahkan pikeun mastikeun kualitas kahirupan anu langkung saé, urang peryogi nutrisi anu ngalaksanakeun prosés metabolisme dina awak urang sareng nutrisi ieu aya dina tuangeun.

Kituna, urang henteu kedah merta tuang nalika urang lapar atanapi henteu, tapi iraha urang kedah tuang supados tetep dijaga leres.

kakuatan binaraga

Anggap anjeun angkat latihan sareng henteu lapar ... Naha pantes ningal awak anjeun tanpa nutrisi dina waktos anu penting sapertos kitu? Pastina henteu! Janten, anjeun kedah tuang naon anu diperyogikeun ku awak anjeun!

NINGALI OG >>> 9 Tips pikeun Kontrol Napsu Sehat!

Entong ngantosan lapar bade tuangsaurna, normalna nalika urang ngalakukeun éta, urang kaluar tuang naon anu urang tingali payun, sareng urang tungtungna tuang sagala anu teu kedah urang tuang.

Ieu nyababkeun hasil anu parantos diwangun salami lami sangsara sapeuting.

10- Anggo beurat bébas

Kaseueuran jalma anu lebet ka gym tungtungna ngalakukeun seueur hukuman dina mesin, naha kusabab "kaamanan" atanapi kusabab "langkung gampang" pikeun ngajalankeun gerakan anu tangtu.

Nyatana, jalma-jalma ieu henteu terang sabaraha aranjeunna gagal pikeun kéngingkeun hasil anu saé kalayan henteu kéngingkeun rutinitas latihan beurat gratis.

ngagunakeun beurat bébas dina latihan latihan beurat

Ieu kusabab, aranjeunna ngajantenkeun awak anjeun peryogi stabilitas anu langkung ageung, ngajantenkeun otot anjeun langkung saé dianggo, sajaba ningkatkeun tingkat konsentrasi anjeun.

Kukituna, cobian nganggo langkung beurat gratis upami anjeun hoyong hasilna anu signifikan.

Mesin kedah dilebetkeun ngan ukur dina kasus anu khusus jeung / atawa salaku pelengkap pikeun rutin latihan beurat dina raraga ningkatkeun titik anu khusus sareng henteu kedah ngembangkeun kapasitas umum awak.

Dianjurkeun >>> Pamula dina binaraga: Mesin atanapi beurat gratis?

11- Nyingkahan stéroid anabolik saloba mungkin

Nabolik sanggup ningkatkeun massa otot, ngirangan persentase gajih, ningkatkeun kapasitas fisik (kakuatan, kagancangan, sareng sajabana) diantawis sarat sanés. Nanging, éta ogé tiasa ngabahayakeun.

Ieu kusabab, sanaos panggunaan zat ieu ningkatkeun kinerja dina latihan sareng éta nguntungkeun pisan pikeun anu hoyong hasilna langkung gancang, sering sareng hasil ieu, datang Pangaruh samping.

ulah nganggo stéroid anabolik

Sacara umum, jalma anu nganggo stéroid anabolik terang résiko anu aranjeunna tunduk sareng kedah nganggona teras-terasan, kumargi gangguan, nyaéta, ngan ukur ngagunakeun periode anu tangtu tiasa ngabahayakeun ogé.

Ku alatan éta, upami anjeun henteu niat janten binaragawan anu propésional, dimana anjeun kedah bakti sadayana ka diri anjeun, tong nganggo jinis stéroid anabolik naon waé.

Janten tenang, cobi damel sadayana sing leres: latihan, diét, istirahat, suplemén (upami perlu), sareng anjeun bakal ningali kumaha hasilna nembongan, sanaos hasilna langkung lami. Sahenteuna, anjeun moal nempatkeun kaséhatan anjeun dina résiko.

12- Entong keukeuh kana hal anu ngarugikeun anjeun atanapi ngarugikeun anjeun

Atlit kalapa kedah ngalakukeun sababaraha hal sanaos anjeunna henteu hoyong. Nanging, ieu sanés hartosna anjeunna kedah kaluar ngalaksanakeun sagala hal anu anjeunna henteu resep, supados teu gaduh deui kasenangan dina naon waé, naha dina latihan atanapi bahkan dina diet.

Sakumaha sering kuring ningali jalma anu benci kana dahareun ieu atanapi éta, sareng ngan ukur tuang sabab aranjeunna terang yén bakal ngahasilkeun hasil anu saé. Masalahna nyaéta jalma-jalma ieu teras-terasan henteu sugema.

kurangna pelesir dina binaraga

Dina cara anu sami, aya latihan anu panginten henteu cocog pisan sareng hiji jalma, tapi anjeunna keukeuh ngalakukeunana, ngan ukur mikirkeun hasilna, sanaos anjeunna terang yén awakna masihan sinyal pikeun dieureunkeun.

Abdi sanés ngawartosan anjeun lirén ngalengkepan tugas anjeun, tapi ogé, anjeun cobian pikeun ngaluyukeun rutinitas latihan anjeun sareng diét sareng hal-hal anu ngajantenkeun anjeun raos raos, sahingga nyegah anjeun janten pundung sareng nyerah dina binaraga.

13- Gaduh program latihan nyalira

Hasil seueur atlit mangrupikeun inspirasi pikeun seueur jalma pikeun ngamimitian latihan binaraga. Nanging, aranjeunna pikir aranjeunna kedah nyonto latihan anu sami ti atlit ieu atanapi ti jalma sanés anu ngagaduhan hasil anu saé.

Sabalikna, nalika saurang novice dina binaraga nyobian nuturkeun latihan jalma anu yuswa dina olah raga ieu, anjeunna sering tungtungna ngalakukeun goréng, kumargi latihanna cukup maju.

program latihan khusus

Ieu tiasa sacara gampang nyiptakeun cilaka atanapi langkung parah dina awal perjalanan anjeun, nyababkeun anjeun nyerah sateuacan anjeun ngamimitian sacara épéktip.

Urang kedah ngartos yén unggal jalma ngagaduhan genetika nyalira. Kusabab kitu, aya gunana pikeun nyonto latihan ti batur sapagawean mikir yén bakal aya hasilna sami sareng anjeunna.

Tanya guru gim anjeun pikeun nyiapkeun latihan khusus pikeun anjeun sareng anu nyumponan kabutuhan masing-masing tina awak anjeun.

Upami anjeun anggap sah, nyungkeun tip ogé ti jalma-jalma ieu anu anjeun pikareueuseun sareng impian pikeun dipikagaduh wujud siga milikna. Barina ogé, teu aya anu langkung saé tibatan diajar ti anu terang, leres?

Oge Maca >>> Niron diét sareng latihan sanés tip anu saé ...

kacindekan

Janten, urang tiasa ngartos yén seueur jalma teu tiasa kéngingkeun hasil anu hadé dina binaraga kusabab kurangna sikap anu sederhana pikeun diterapkeun, sapertos tip anu dirumuskeun dina tulisan ieu.

Janten, pikeun ngabantosan ngajalankeun tip ieu sareng seueur deui hal anu ngabantosan pikeun mastikeun hasil anu saé pikeun anjeun, henteu langkung saé tibatan gaduh propésional di sisi anjeun, naha anjeun satuju?

Nya ku kitu, kuring ngajak anjeun terang program Konsultasi Sampurna. Éta mangrupikeun program latihan sareng diét anu didamel ku kuring pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tujuan anu dipikahoyong, naha éta gain massa, ngaduruk gajih atanapi anu sanésna.

Dina program ieu kuring bakal nyetél latihan sareng rutinitas diet anjeun dumasar kana kabutuhan masing-masing sareng kuring bakal masihan anjeun sadayana dukungan anu anjeun peryogikeun pikeun ngahontal hasilna. KLIK DIDIEU kanggo inpormasi lengkep!

Latihan anu saé!

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.8
Total Undian: 23

Papanggih 13 Tip Pikeun Ngaronjatkeun Hasil Binaraga Anjeun

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!