fbpx

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

X
imah > Latihan > Tip latihan pikeun triceps > Diajar 4 Tip Pikeun Ningkatkeun Latihan Triceps anjeun!

Diajar 4 Tip Pikeun Ningkatkeun Latihan Triceps anjeun!

Ngagaduhan masalah dina hasil latihan trisep? Janten anjeun mendakan tulisan anu pas pikeun ngabantosan anjeun. Panggihan 4 tip super anu bakal ngajantenkeun tricep anjeun sakali sareng sadayana.

triceps-workout-tips-2


Kengingkeun hasil anu saé dina latihan triceps mangrupikeun salah sahiji kasusah pangageungna anu aya di dunya binaraga, khusus pikeun anu ngamimitian, anu kedah diajar henteu ngan ukur kumaha ngalaksanakeun latihan anu leres, tapi ogé tips anu tiasa ngabantosan dina hasil anu langkung saé.

Pikeun kéngingkeun hasil anu signifikan dina latihan triceps anjeun, kedah ngalebetkeun téhnik sareng variasi dina latihan dina raraga ngarangsang otot ku cara anu langkung sengit sareng béda, salian ti terang latihan mana anu kedah dilakukeun sareng iraha waktuna anu pas pikeun ngalaksanakeunnana masing-masing.

Kuring yakin anjeun parantos naros ka guru pikeun bantosan di gim sareng anjeunna pastina masihan anjeun program latihan standar anu henteu nyandak saha waé.

Pikeun ngabantosan anjeun dina misi ieu, kami parantos nyiapkeun 4 tips latihan triceps anu bakal ningkatkeun hasil anjeun. Maca kalayan ati-ati pisan sareng patarosan naon waé anu muncul dina waktos maca, kersa waé naroskeun dina koméntar kami, urang sadayana ngajawab, muhun?

Hayu urang angkat teras?

NYAHO >>> Pelatihan Triceps lengkep

Ayeuna, mimiti mimitian maca!

1- Ngadamel persiapan / pemanasan anu saé

Sapertos otot sanésna, ulna (siku) ogé peryogi pemanasan anu saé sareng peryogi persiapan sahingga tiasa ngalaksanakeun fungsina kalayan kaunggulan.

Ogé, supados anjeun ogé tiasa nyegah cilaka atanapi ngembangkeun panyakit kronis, sapertos épondililitis (panyakit anu nyababkeun nyeri di luar siku) atanapi jinis nyeri sendi anu sanés.

Pikeun ieu, anu paling disarankeun nyaéta anjeun salawasna ngamimitian latihan triceps anjeun kana sababaraha jinis latihan anu nganggo kabel.

trisép tali manaskeun

  1. Mimiti, sabab anjeun tiasa ningkatkeun beban bari henteu kedah menstabilkeun teuing ayeuna, sapertos anu anjeun lakukeun dina latihan gratis.
  2. Kadua, kusabab kabelna tiasa ngajaga voltase anu teras-terasan, anu bakalan janten beban ti mimiti dugi ka akhir latihan.

Salaku tambahan, kabel ogé ngamungkinkeun amplitudo anu saé sareng ngabantosan pikeun "ngahaneutkeun" sendi nalika anjeun nambahan beban.

Diantara cekelan anu paling disarankeun pikeun ngamimitian latihan, nyaéta tali na, Kusabab éta ngamungkinkeun kisaran gerak anu langkung saé, sahingga ngajantenkeun target otot janten leres-leres digawé sareng sendi tetep aman.

Penting pikeun ngingetan éta anjeun kedah ningkatkeun beban. Henteu aya maksad hoyong ngalaksanakeun latihan anu beurat pisan ku nganasan ku beban anu enteng pisan.

2- Ngadamel dasar, majemuk sareng multiartikuler

Latihan dasar, majemuk sareng multiartikuler ngagaduhan kamampuan ekstrim pikeun ngarangsang paningkatan jisim lean sareng ogé ngamajukeun perbaikan sistem neuromotor, kualitas gerakan, kasaimbangan sareng jeung sajabana

Anjeun bahkan tiasa ngalaksanakeun sababaraha latihan anu terasing pikeun trisep, tapi upami anjeun henteu fokus kana ngagunakeun latihan dasar pikeun kaunggulan anjeun, hilap, sabab anjeun moal ngagaduhan tricep anu saé.

NYAHO >>> Latihan 5 Top Pikeun Nalukkeun Triceps ageung sareng ageung

Latihan alam ieu ngarangsang sajumlah ageung serat otot sakaligus sareng éta anu ngajantenkeun aranjeunna kuat pisan.

latihan barbel triceps

Salawasna cobian nganggo latihan ieu kalayan épisiensi maksimum, nyaéta, ngaéksekusi aranjeunna ku cara anu paling bener sareng, utamina, ku amplitudo anu saé.

Salaku tambahan, anggo beban maksimal anu ngamungkinkeun anjeun, kalayan épisiénsi maksimum, ngalaksanakeun rata-rata anu tiasa bénten-bénten antara 6 sareng 12 pangulangan pikeun unggal séri latihan trisep anjeun.

Ogé rupa-rupa jinis latihan tekanan. Beda antara: tekenan bangku, kalayan dumbbells atanapi bahkan mesin, bénten-bénten kamekaran sareng bar jagong sareng nangtung, sareng dumbbells ogé dina mesin sareng dina sudut anu béda pikeun kadua kasus.

Langkung seueur cara anjeun tiasa ngarangsang otot anjeun, langkung saé éta bakal berkembang, émut yén sadaya latihan ieu kedah dilakukeun babarengan, nyaéta dina hiji latihan.

3- Tinggalkeun latihan di tukangeun sirah anu terakhir dina latihan

Ieu kusabab, aranjeunna ngarekrut sirah otot anu panjang pisan. Kusabab kisaran gerakan anu diijinkeun, teu aya latihan anu sanés anu tiasa dibandingkeun sareng aranjeunna sareng gaduh efisiensi anu langkung ageung pikeun tujuan ieu.

Tapi, aranjeunna nyaring ligamén sareng sendi cubital (siku) pisan, nyaéta "lipatan" anu ngahubungkeun panangan sareng panangan.

Latihan trisep Perancis

Nalika anjeun ngantep latihan di tukangeun sirah pikeun latihan terakhir, anjeun bakal parantos capé (capé), anu bakal nyegah panggunaan langkung seueur beban sareng ngirangan résiko cilaka kana ligamén sareng sendi.

Salaku tambahan, éta ngajantenkeun anjeun ngahargaan latihan sanyawa dina awal latihan, sapertos anu disebatkeun dina topik sateuacanna.

4- Bérés latihan anjeun nganggo beurat awak anjeun nyalira

Latihan pikeun ngembangkeun massa langsing peryogi seueur beban, nyaéta, éta beban maksimum anu tiasa anjeun laksanakeun kalayan ngalaksanakeun latihan anu leres.

Nanging, salian ti beurat, urang tiasa ngagunakeun awak urang sorangan salaku perlawanan pikeun ngahasilkeun kaleuleuwihan otot.

latihan lentur triceps

Salaku tambahan kana poin ieu, urang ngémutan yén nalika nganggo beurat urang sorangan dina latihan, urang ngirut sistem neuromotor, kasaimbangan anu langkung saé, koordinasi motor, résistansi, stabilitas, diantara barang anu sanés.

Strategi anu hadé anu, sareng masih aya, seueur dianggo di antara binaragawan justru latihan triceps tutup nganggo latihan sareng awak anjeun nyalira.

Anu paling sering dianggo dina kasus ieu nyaéta: ngabengkokkeun antara bangku (teuleum), palang paralel atanapi push-up (panangan anu caket).

Latihan ieu ngabantosan anjeun pikeun nyéépkeun sésa énergi anjeun dina trisép sareng awak anjeun sapinuhna, sabab ieu latihan anu nungtut seueur tina sakujur awak.

Éta ogé latihan anu saé pikeun damel sareng pangulangan anu langkung ageung, pikeun jalma anu langkung kuat. Ieu bakal ngabantosan pikeun ngompa langkung seueur getih kana otot sareng ningkatkeun hasil anjeun.

kacindekan

Urang tiasa dugi ka ngartos éta trisép penting dina istilah fungsional boh éstétika, naha pikeun lalaki atanapi awéwé.

Nanging, seueur anu gagal ngembangkeun aranjeunna sacara leres. Pikeun tujuan ieu, strategi sareng rahasia anu ditingalikeun di dieu tiasa ngabantosan pisan sareng ngajantenkeun hasil anjeun langkung ageung, langkung progresif sareng awét.

Latihan anu saé!

Naha anjeun resep kontén na? Pencét kana Bentang di handap sareng bejakeun ka kami, ti 1 dugi ka 5, naon skor anjeun pikeun eusi ieu!

Peunteun Rata-Rata: 4.8
Total Undian: 17

Diajar 4 Tip Pikeun Ningkatkeun Latihan Triceps anjeun!

Tulisan anu aya hubunganana

Suplemén Promosi

Nampi langkung seueur tulisan

Meunang GRATIS hiji E-book sareng 20 resep.

Pasang e-mail anjeun di sagigir sareng nampi e-book anu nganggo 20 resep pikeun Gain Massa sareng Gajih Loss.

Ninggalkeun koméntar anjeun!